light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Fredrik Ståhl aloittaa Boxon Groupin uutena toimitusjohtajana

28.9.2023

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä Fredrik Ståhlin, joka on Boxon Groupin uusi toimitusjohtaja. Fredrik on viimeksi työskennellyt Armatecilla, jossa hän on toiminut menestyksekkäästi konsernijohtajana ja kehittänyt yritystä yhdessä kollegoidensa kanssa.

Fredrik aloitti alalla pakkaussuunnittelijana jo vuonna 1989, joten hänellä on vankka kokemus pakkausalalta. Uuteen tehtäväänsä hän tuo kokemusta, syvällistä ymmärrystä alasta sekä halua vaikuttaa yrityksen kulttuuriin ja kehitykseen.

 

Linja

quote_37x26.pngToivotamme Fredrikin tervetulleeksi Boxoniin ja perheeseemme! 90-vuotias yrityksemme on siirtymässä nyt erittäin jännittävään vaiheeseen, jossa keskitytään kasvuun, kestävyyteen, innovaatioihin ja lisäarvoa tuoviin ratkaisuihin. Olemme vahva yritys ja meillä on upea tiimi. Odotamme innolla uutta menestyksekästä kasvumatkaa, ja Fredrik on oikea henkilö johtamaan sitä", sanoo Anders Yllfors, Boxonin hallituksen puheenjohtaja.

Fredrikillä on aiempaa kokemusta yritysten kehittämisestä ja niiden nostamisesta uusiin korkeuksiin. Hän pyrkii siihen, että tarjoamme jatkossakin lisäarvoa asiakkaillemme ja kehitämme asiakastarjontaamme entistä terävämmäksi.  

quote_37x26.png Odotan innolla töiden aloittamista Boxonilla. Minua kiehtoo luovuus, jota me tarvitsemme pysyäksemme jatkossakin asiakkaille merkityksellisenä. Alamme on muuttunut suuresti niiden 30 vuoden aikana, kun minä olen sillä toiminut. Boxon on rakentanut vaikuttavan alustan, jota toivon ja uskon voivani auttaa kehittämään edelleen", sanoo Fredrik Ståhl, Boxonin uusi toimitusjohtaja.

 

Ajankohtaisiin
Linja
tyhjä rivi
loading symbol