light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

Ruokaboksi ja Collico

Collico Oy on logistiikkapalveluyhtiö, jonka erikoistumisalueena on vähittäisyksiköinä toimitettavien tilausten keräily ja toimitus. Ideana on integroida asiakkaan hankinnat eri lähteistä yhdeksi toimitukseksi. Collico Oy toimii Ruokaboksin logistiikkakumppanina.

Ruokaboksi on ruoan kotiinkuljetuspalvelu, joka toimittaa asiakkailleen etukäteen arkiviikon iltoja varten suunnitellut ruuat valmistusohjeineen kylmäkuljetuksena kotiovelle asti.

 

 

Asiakkaan haasteet

Koronaviruspandemia muutti pakkaustoimialan kenttää nopeasti. Uuden edessä olivat niin pakkausprosessien ratkaisutoimittaja Boxon kuin esimerkiksi ruokapalvelutoimittajat sekä muut verkkokaupan toimijat. Ruokaboksi oli tilanteessa, jossa ruoan kotiinkuljetustilaukset kasvoivat räjähdysmäisesti. Tilausten määrä haastoi toimitus- ja erityisesti kylmäketjun ja tämä ongelma oli ratkaistava välittömästi.

Boxonin ratkaisu

Boxon kehitti muutamassa päivässä ratkaisuehdotuksen koko pakkausprosessin kehittämiseksi sisältäen vaiheittaisen siirtymisen automatisointiin. Tilanne, joka normaalioloissa olisi huomattavasti pidempi prosessi, hoidettiin muutaman viikon aikana käytännön toteutukseksi, kierrätettävyydestä tinkimättä. Mm. kylmäketjun säilyminen varmistetaan kylmäkasseilla sekä kierrätettävillä kylmäainepakkauksilla.

 

Linja

Boxonin ratkaisu

Cool Pack -kylmävaraajat

Boxon Cool Pack -pakkaukset auttavat kylmäketjun säilyttämisessä. Pussi on kierrätettävää voimapaperia ja jäähdytysgeeli on 100 % biologisesti hajoavaa.

Linja
loading symbol