Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa

Rittal Oy

Vuonna 1961 perustettu Rittal Oy on kehittynyt maailmanlaajuiseksi kytkentäkaappien, virranjakelun, ilmastoinnin, IT-infrastruktuurin sekä ohjelmistojen ja palvelujen johtavaksi järjestelmätoimittajaksi. Tänään "Rittal – The System." tarjoaa täydellisesti sovitetun järjestelmäalustan monia erilaisia toiminta-alueita varten aina kone- ja laiterakennuksesta autoteollisuuteen ja tietotekniikkaan.

 

Asiakkaan haasteet

Rittal Oy:n toimittamat kytkentäkaapit ovat painavia ja toisinaan todella suurikokoisia. Kaapit kuljetetaan asennuspaikalleen kuormalavoihin kiinnitettyinä. Aiemmin miehen korkuiset sähkökaapit kiinnitettiin kuljetusta varten lavoihin käsin, joka oli kaappien koon vuoksi erittäin hankalaa ja hidasta.

Boxonin ratkaisu

Boxonin tarjoama ratkaisu oli automaattinen vertikaalivannehtija, joka kiinnittää kytkentäkaapin kuormalavaan pystysuuntaisilla vanteilla. Aiemmin kuormaa kiinnittänyt henkilö pyöri ja kiipeili kaapin ympärillä saadakseen vanteen kaapin ympärille. Nyt kaappi ajetaan trukilla lavoineen koneeseen, joka kiinnittää vanteet paikoilleen nopeasti ja varmasti.

loading symbol