light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

String Furniture

Vähemmän muovia ja jätettä String Furnituressa

Vuodesta 1949 lähtien String on suunnitellut ja valmistanut korkealaatuisia kalusteita, joissa on skandinaavinen muotoilu. Ajaton muotoilu on yhtä tärkeää kuin toimivuus. Olet ehkä kuullut puhuttavan ikonisesta String-hyllystä. Tuote on todellinen esimerkki kestävyydestä – se on kestävä, muotoilultaan ajaton ja materiaaliltaan pitkäikäinen.

 

string logo

 

Linja

Kasvanut yhteistyö

Yhteistyö String Furnituren kanssa alkoi useita vuosia sitten, kun yritys osti jatkuvasti käärintäkoneita ja kiristekalvoja Boxonilta. Vuonna 2022 yhteistyö sai lisävauhtia, kun henkilökohtainen tapaaminen johti kiristekalvon vaihtoon sekä asiakaskohtaisten laatikoiden, vannehtijoiden ja pahvisilppureiden ostoon.

Linja

Kestävä kehitys punaisena lankana

Koska kestävä kehitys toimii punaisena lankana String Furnituressa, yritys halusi tutkia, miten muovinkulutusta ja jätettä voitaisiin vähentää. String Furniture päätti vaihtaa kevyeen REUSE-kiristekalvoon, joka perustuu kierrätettyyn muoviin. Tämän seurauksena ensiömuovin käyttö väheni 53 % ja kustannukset laskivat 52 %.

Yritys halusi myös tuottaa täytemateriaalinsa paikallisesti hyödyntämällä vanhoja pahvipakkauksia. String Furniture valitsi Boxonin pahvisilppurin, joka on vähentänyt paperijätettä tähän mennessä noin 60 %. Yksinkertaisesti WIN-WIN-ratkaisu.

Linja

quote_37x26.png  Vuonna 2022 tavoitteenamme oli vähentää muovin ja jätteen määrää. Tehdessämme yhteistyötä Boxonin kanssa, joka on nähnyt upeasti vaivaa esitelläkseen meille eri vaihtoehtoja, saimme selville, että voisimme vähentää muovin käyttöä valtavia määriä. Ja säästää silti rahaa. Boxon toimitti meille myös pahvisilppurin, joka leikkaa ja valmistaa pehmustetta käytetystä pahvista. Tämä johti jätteen merkittävään vähenemiseen, ja säästämme rahaa, kun meidän ei tarvinnut ostaa uutta pakkaustäytettä.

Viisi tähteä Boxonille! Erik Eriksson Teamleader Warehouse String Furnituresta sanoo.

 

quote_37x26.png Arvostan suuresti yhteistyötä String Furnituren kanssa. Minä ja yhteyshenkilöni teemme hyvää ja tiivistä yhteistyötä. Tämä on erinomainen esimerkki siitä, miten me Boxonilla haluamme työskennellä asiakkaidemme kanssa - Winning together, sanoo Indoor Sales Boxon Account Manager Karin Dahlberg.

 

Ota yhteyttä
Asiakastarinat
Linja
tyhjä rivi
loading symbol