Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Pussit

Boxon tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman pusseja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoima on kehitetty perustuen asiakkaidemme tarpeisiin ja kysyntään.

Valikoimamme sisältää muovisia ja paperisia pusseja, kupla- ja tuplapusseja, joissa on iskua vaimentavat ominaisuudet, postitukseen soveltuvia pusseja sekä muovisukkia. Jos et löydä etsimääsi tai tahdot suunnitella oman tuotteesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai myyntiimme.

Paksuus ilmoitettu mikroneina µm. 10 µm = 0,01 mm

Yksikkö M = Mille = 1000 kpl

Näytä suodatin
13 tuotteesta
Järjestä
csr green
Muovipussi PE-LD 300*450mm, 30µ, 5 kg
Muovipussit

Pieniä ja suuria muovipusseja ja -kasseja, useita eri malleja moniin eri käyttötarkoituksiin.
Jätepussirullia, kantokasseja, verkkokauppakasseja, salpapusseja ja antistaattisia ESD-muovipusseja. Valikoimamme sisältää myös erityisesti elintarviketeollisuudelle suunniteltuja muovipusseja sekä pusseja, joilla on ruostumista estäviä ominaisuuksia. Muovipusseja voidaan räätälöidä asiakkaan toivomilla mitoilla sekä omilla painatuksilla. 

Lähes kaikki muovipussimme ovat kierrätettäviä.

Yksikkö M = Mille = 1000 kpl

Tuotenumero
4613
M
0.00
€/M
csr green
Postituspussi PE-LD 165*220+40 mm,
Postituspussit

Verkkokauppapussit ovat tehokkaita lähetyspakkauksia pehmeille esineille, jotka eivät tarvitse iskusuojausta. Verkkokauppapussejamme on saatavana useita kokoja ja ne on valmistettu kierrätysmuovista. Mustan sisäosan ansiosta pussi on läpinäkymätön. Verkkokauppapussit nopeuttavat ja tehostavat tuotteiden pakkausta. Leikatut ja pyöristetyt kulmat minimoivat pussien tarttumisen toisiinsa pakkauksen aikana. Niissä on tarrasuljenta, jonka ansiosta pussin voi taittaa ja teipata kohdassa, jossa tuote ei täytä postituspussia.

Pusseihin on saatavilla myös yksilöllinen painatus.

 • Käytännöllinen ja ympäristöystävällinen
 • Pakkaaminen on nopeaa ja helppoa
 • Kierrätetään muovina
Tuotenumero
42130
0.06
€/KPL
Vakuumipussi PA/PE 150*200mm,
Vakuumipussit

Vakuumipusseihin pakataan helposti pilaantuvia elintarvikkeita, kuten lihaa ja juustoa. PA-PE on kestävä, elintarvikekelpoinen materiaali, jossa sisältö on houkuttelevasti esillä. Sen kutistumisominaisuudet ovat erinomaise,t ja hapen ja vesihöyryn läpäisevyys on erittäin alhainen.

Kysy pakkauksen yksilöintimahdollisuuksista myynnistämme.

Tuotenumero
45686
KPL
0.07
€/KPL
Sisäpussi PE-HD 225+600+225*700mm,
Sisäpussit

Meillä on laaja valikoima suuria ja pieniä suljettavia muovipusseja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Pussien suljentatapa, koko ja toiminta vaihtelevat. Meiltä löydät kaikkea muovisista salpapusseista antistaattisiin muovipusseihin, verkkokauppapusseihin, sisäpusseihin ja korroosiosuojapusseihin.

 • Suuret pussit
 • Moniin käyttökohteisiin
 • Helppoja käyttää
Tuotenumero
47728
KPL
0.12
€/KPL
recycled reen
Kuplapussi AirCap EL 180*260mm, paperiton
Kuplapussit

Kuplamuovipussi Air Cap EL* on täydellinen pakkausvaihtoehto iskuja vaimentavien ja pintaa suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi. Kuplamuovisia pusseja käytettäessä pakkaaminen sujuu sujuvasti ja nopeasti. Pusseja on saatavana useita eri kokoja tai kuplamuovina rullalla. Hyödynnä tehokasta suodatustyökaluamme löytääksesi suosikkisi.

 • Sopii pienemmille tuotteille
 • Suojaa iskuilta
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
BX010674
KPL
0.36
€/KPL
Kartonkikuori 175*260 mm
Kartonkikuoret

Valikoimassamme on paksusta kartongista valmistettuja kartonkikuoria ja Suprawellin aaltopahvisia kuoria. Lähetyskuoressa on itseliimautuva läppä, niin kutsuttu Peal & Seal -suljenta. Kuori sopii täydellisesti kirjojen, esitteiden, kalenterien, valokuvien, maalauksien, elokuvien ja asiakirjojen lähettämiseen.

Suprawell-pahvikuoren täyttökorkeus on enintään 25 mm.

 • Helppo sulkea
 • Helppo avata
 • Pienet kuljetuskustannukset
Tuotenumero
42180
KPL
0.49
€/KPL
Tuplapussi 250*380*70+50 mm
Tuplapussit

Paperiset verkkokauppapussimme soveltuvat täydellisesti sellaisten tuotteiden lähettämiseen, jotka eivät ole herkkiä iskuille. Ympäristöystävälliset verkkokauppapussit on valmistettu erittäin tukevasta kaksinkertaisesta voimapaperista (135 gsm) ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Kokonaan paperisina pussit ovat läpinäkymättömiä. Paperisessa verkkokauppapussissa on joustava pohja ja sivut, mikä helpottaa pussin täyttämistä. Pussissa on kaksi repäisyliuskaa, jotka helpottavat avaamista. Näin pussin voi taittaa ja teipata kohdassa, jossa tuote ei täytä pussia. Toista liuskaa voidaan käyttää mahdollisen palautuksen yhteydessä.

 • Joustava pakkaaminen
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
42177
KPL
0.50
€/KPL
Paperikassi 350*240+170mm, 17L
Paperikassit ja -pussit

Valikoimamme sisältää isoja ja pieniä paperipusseja, ruskeista ostoskasseista ja kukkapusseista aina take away -pusseihin, SOS-pusseihin sekä kahvoilla varustettuihin pusseihin asti. Paperikassejamme on saatavana useita eri malleja ja kokoja erilaisilla ominaisuuksilla.  

Laajasta valikoimastamme löydät myös pullopusseja, jotka sopivat täydellisesti erityyppisille pulloille, sekä neliömäisiä pusseja, kahvi- ja teepusseja.

Tuotenumero
BX02906
KPL
0.60
€/KPL
Salpapussi PE-LD 40*60 mm, kt,
Salpapussit kirjoitustaustalla

Kirjoitustaustalliset salpapussit sopivat hyvin sisällön merkitsemiseen. Ihanteellinen pienten tuotteiden säilytykseen. Salpapussimme on helppo sulkea ja avata yhä uudelleen.

Salpapusseissamme on sulkijan yläpuolella reikä, josta pussin voi ripustaa koukkuun tai naulaan.

Salpapussimme on testattu, jäljitettävissä ja sertifioitu. Valikoimassamme on salpapusseja sekä kirjoitustaustalla että ilman, pieniä ja suuria, elintarvikehyväksyttyjä, antistaattisia ja ruostesuojattuja.

 • Kirjoitustaustalla
 • Useita eri versioita ja käyttökohteita
 • Saatavana yksilöllisellä painatuksella
Tuotenumero
44581
alkaen
4.43
€/M
Salpapussi PE-LD 40*60mm, 50µ
Salpapussit

Salpapussit ovat käteviä, kun haluat sulkea, avata ja sulkea pussin taas uudelleen. Se on ihanteellinen ratkaisu pientavaroiden lajitteluun ja säilytykseen. Salpapusseissa on sulkija, jonka avulla pussit on helppo avata ja sulkea yhä uudelleen.

Salpapusseissamme on sulkijan yläpuolella reikä, josta pussin voi ripustaa koukkuun tai naulaan.

Salpapussimme on testattu, jäljitettävissä ja sertifioitu. Valikoimassamme on salpapusseja sekä kirjoitustaustalla että ilman, pieniä ja suuria, elintarvikehyväksyttyjä, antistaattisia ja ruostesuojattuja.

 • Kirjoitustaustalla tai ilman.
 • Useita eri versioita ja käyttökohteita
 • Saatavana yksilöllisellä painatuksella
Tuotenumero
44551
alkaen
5.15
€/M
Biomat-pussi 420*520mm, 17µ 20L
Biomat-pussit

Jätehuoltoa helpottavat, kompostoituvat tuotteet soveltuvat niin kotitalouksille kuin ammattikäyttöön siivouksesta jätehuoltoon. Kompostoituvia pusseja voi käyttää myös sekajätteelle ja vähentää näin muovijätteen sekä haitallisen mikromuovin syntymistä.

Hedelmäpussi on oiva vaihtoehto muoviselle hedelmä- ja vihannespussille. Valmistettu pääosin uusiutuvista raaka-aineista. Tuote on OK compost HOME hyväksytty ja täyttää standardin EN 13432 kompostoituvuudelle asettamat vaatimukset.

 • Elintarvikehyväksytty,
 • GMO-vapaa,
 • Ei jätä mikromuovia hajotessaan,
 • Valmistettu Saksassa.

Erittäin helposti avautuva, Kalvomateriaali ei vety kuten perinteinen biomateriaali ja on siten miellyttävä käyttää myös kosteiden elintarvikkeiden kanssa.

Tuotenumero
BX018481
6.30
€/RLL
Muovisukka PE-LD 300 mm, 150µ
Muovisukat

Muovisukkiemme avulla voit valmistaa helposti ja nopeasti omia pusseja yrityksesi toiveiden ja vaatimusten mukaan. Muovisukat ovat joustava ja käyttökelpoinen pakkausmateriaali, joka suojaa kosteudelta, pölyltä ja lialta. Sukka voidaan sovittaa täysin tuotteen pituuteen, ja se voidaan sulkea helposti ja tehokkaasti hitsaamalla, teipillä tai pussinsulkijalla.

Sukat ovat läpinäkyviä ja valmistettu polyeteenistä. Sopii erinomaisesti kevyille ja keskiraskaille tuotteille, joiden pituus vaihtelee.

Muovisukka sopii hyvin useille eri aloille, kuten huonekaluteollisuuteen, ruoan valmistukseen tai tukkukauppaan.

 • Suojaa kosteudelta, pölyltä ja lialta
 • Saatavana painatuksella
 • Mukautuu tuotteen pituuteen
Tuotenumero
42846
kg
7.00
€/kg
Paptic®-kassi 250*100*360mm
Paptic®-kassi 250*100*360mm

Valkoinen ostoskassi, jonka sivuissa Paptic®-materiaalista kertovat painatukset. Avatun kassin koko 250*100*350 mm.

Pohjarakenne poikkeaa totutusta paperikassien pohjarakenteesta. Taitetun pohjan sijaan kassissa ei ole pohjataitosta, vaan se on litteä, mutta muotoutuu kassiin pakattavan tuotteen mukaan. Tämän vuoksi kassin valmistukseen on käytetty tavallista vähemmän materiaalia ja tuote vie litteänä 30 % vähemmän tilaa.

Paptic Tringa® on ympäristöystävällinen havuselluun pohjautuva pakkausmateriaali, jossa yhdistyy paperin, muovin ja kankaan parhaita ominaisuuksia. Kierrätettävä ja pehmeä materiaali kestää kosteutta sekä useita käyttökertoja.

Valkoiseen ostoskassiin on mahdollista painattaa asiakkaan oma logo tai viesti. Kysy lisää myynnistämme!

Yksikkö M = mille = 1000 kpl

Tuotenumero
BX019482
443.04
€/M
loading symbol