Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Pussit

Boxon tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman pusseja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoima on kehitetty perustuen asiakkaidemme tarpeisiin ja kysyntään.

Valikoimamme sisältää muovisia ja paperisia pusseja, kupla- ja tuplapusseja, joissa on iskua vaimentavat ominaisuudet, postitukseen soveltuvia pusseja sekä muovisukkia. Jos et löydä etsimääsi tai tahdot suunnitella oman tuotteesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai myyntiimme.

Paksuus ilmoitettu mikroneina µm. 10 µm = 0,01 mm

Yksikkö M = Mille = 1000 kpl

Näytä suodatin
13 tuotteesta
Järjestä
Postituspussi PE-LD 165*220+40 mm, 60µPostituspussit

Verkkokauppapussit ovat tehokkaita lähetyspakkauksia pehmeille esineille, jotka eivät tarvitse iskusuojausta. Verkkokauppapussejamme on saatavana useita kokoja ja ne on valmistettu 95 % kierrätysmuovista. Mustan sisäosan ansiosta pussi on läpinäkymätön. Verkkokauppapussit nopeuttavat ja tehostavat tuotteiden pakkausta. Leikatut ja pyöristetyt kulmat minimoivat pussien tarttumisen toisiinsa pakkauksen aikana. Niissä on tarrasuljenta, jonka ansiosta pussin voi taittaa ja teipata kohdassa, jossa tuote ei täytä postituspussia.

Pusseihin on saatavilla myös yksilöllinen painatus.

 • Käytännöllinen ja ympäristöystävällinen
 • Pakkaaminen on nopeaa ja helppoa
 • Kierrätetään muovina
Tuotenumero
42130
alkaen
0.06
€/KPL
Vakuumipussi PA/PE 150*200mm, 90µVakuumipussit

Vakuumipusseihin pakataan helposti pilaantuvia elintarvikkeita, kuten lihaa ja juustoa. PA-PE on kestävä, elintarvikekelpoinen materiaali, jossa sisältö on houkuttelevasti esillä. Sen kutistumisominaisuudet ovat erinomaise,t ja hapen ja vesihöyryn läpäisevyys on erittäin alhainen.

Kysy pakkauksen yksilöintimahdollisuuksista myynnistämme.

Tuotenumero
45686
KPL
alkaen
0.07
€/KPL
Muovikassi PE-LD 500*600 mm, 30 L valk.Muovipussit

Pieniä ja suuria muovipusseja ja -kasseja, useita eri malleja moniin eri käyttötarkoituksiin.
Jätepussirullia, kantokasseja, verkkokauppakasseja, salpapusseja ja antistaattisia ESD-muovipusseja. Valikoimamme sisältää myös erityisesti elintarviketeollisuudelle suunniteltuja muovipusseja sekä pusseja, joilla on ruostumista estäviä ominaisuuksia. Muovipusseja voidaan räätälöidä asiakkaan toivomilla mitoilla sekä omilla painatuksilla. 

Lähes kaikki muovipussimme ovat kierrätettäviä.

Tuotenumero
42778
alkaen
0.12
€/KPL
Sisäpussi PE-HD 225+600+225*700mm, 15µSisäpussit

Meillä on laaja valikoima suuria ja pieniä suljettavia muovipusseja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Pussien suljentatapa, koko ja toiminta vaihtelevat. Meiltä löydät kaikkea muovisista salpapusseista antistaattisiin muovipusseihin, verkkokauppapusseihin, sisäpusseihin ja korroosiosuojapusseihin.

 • Suuret pussit
 • Moniin käyttökohteisiin
 • Helppoja käyttää
Tuotenumero
47728
KPL
alkaen
0.14
€/KPL
Kuplapussi AirCap EL 180*260mm, paperitonKuplapussit

Kuplamuovipussi Air Cap EL* on täydellinen pakkausvaihtoehto iskuja vaimentavien ja pintaa suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi. Kuplamuovisia pusseja käytettäessä pakkaaminen sujuu sujuvasti ja nopeasti. Pusseja on saatavana useita eri kokoja tai kuplamuovina rullalla. Hyödynnä tehokasta suodatustyökaluamme löytääksesi suosikkisi.

 • Sopii pienemmille tuotteille
 • Suojaa iskuilta
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
BX010674
KPL
alkaen
0.36
€/KPL
Kartonkikuori 175*260 mmKartonkikuoret

Valikoimassamme on paksusta kartongista valmistettuja kartonkikuoria ja Suprawellin aaltopahvisia kuoria. Lähetyskuoressa on itseliimautuva läppä, niin kutsuttu Peal & Seal -suljenta. Kuori sopii täydellisesti kirjojen, esitteiden, kalenterien, valokuvien, maalauksien, elokuvien ja asiakirjojen lähettämiseen.

Suprawell-pahvikuoren täyttökorkeus on enintään 25 mm.

 • Helppo sulkea
 • Helppo avata
 • Pienet kuljetuskustannukset
Tuotenumero
42180
KPL
alkaen
0.49
€/KPL
Tuplapussi 250*380*70+50 mmTuplapussit

Paperiset verkkokauppapussimme soveltuvat täydellisesti sellaisten tuotteiden lähettämiseen, jotka eivät ole herkkiä iskuille. Ympäristöystävälliset verkkokauppapussit on valmistettu erittäin tukevasta kaksinkertaisesta voimapaperista (135 gsm) ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Kokonaan paperisina pussit ovat läpinäkymättömiä. Paperisessa verkkokauppapussissa on joustava pohja ja sivut, mikä helpottaa pussin täyttämistä. Pussissa on kaksi repäisyliuskaa, jotka helpottavat avaamista. Näin pussin voi taittaa ja teipata kohdassa, jossa tuote ei täytä pussia. Toista liuskaa voidaan käyttää mahdollisen palautuksen yhteydessä.

 • Joustava pakkaaminen
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
42177
KPL
alkaen
0.50
€/KPL
Paperikassi 350*240+170mm, 17LPaperikassit ja -pussit

Valikoimamme sisältää isoja ja pieniä paperipusseja, ruskeista ostoskasseista ja kukkapusseista aina take away -pusseihin, SOS-pusseihin sekä kahvoilla varustettuihin pusseihin asti. Paperikassejamme on saatavana useita eri malleja ja kokoja erilaisilla ominaisuuksilla.  

Laajasta valikoimastamme löydät myös pullopusseja, jotka sopivat täydellisesti erityyppisille pulloille, sekä neliömäisiä pusseja, kahvi- ja teepusseja.

Tuotenumero
BX02906
KPL
alkaen
0.60
€/KPL
Salpapussi PE-LD 40*60 mm, 50µ - ktSalpapussit kirjoitustaustalla

Kirjoitustaustalliset salpapussit sopivat hyvin sisällön merkitsemiseen. Ihanteellinen pienten tuotteiden säilytykseen. Salpapussimme on helppo sulkea ja avata yhä uudelleen.

Salpapusseissamme on sulkijan yläpuolella reikä, josta pussin voi ripustaa koukkuun tai naulaan.

Salpapussimme on testattu, jäljitettävissä ja sertifioitu. Valikoimassamme on salpapusseja sekä kirjoitustaustalla että ilman, pieniä ja suuria, elintarvikehyväksyttyjä, antistaattisia ja ruostesuojattuja.

 • Kirjoitustaustalla
 • Useita eri versioita ja käyttökohteita
 • Saatavana yksilöllisellä painatuksella
Tuotenumero
44581
alkaen
4.43
€/M
Salpapussi PE-LD 40*60mm, 50µSalpapussit

Salpapussit ovat käteviä, kun haluat sulkea, avata ja sulkea pussin taas uudelleen. Se on ihanteellinen ratkaisu pientavaroiden lajitteluun ja säilytykseen. Salpapusseissa on sulkija, jonka avulla pussit on helppo avata ja sulkea yhä uudelleen.

Salpapusseissamme on sulkijan yläpuolella reikä, josta pussin voi ripustaa koukkuun tai naulaan.

Salpapussimme on testattu, jäljitettävissä ja sertifioitu. Valikoimassamme on salpapusseja sekä kirjoitustaustalla että ilman, pieniä ja suuria, elintarvikehyväksyttyjä, antistaattisia ja ruostesuojattuja.

 • Kirjoitustaustalla tai ilman.
 • Useita eri versioita ja käyttökohteita
 • Saatavana yksilöllisellä painatuksella
Tuotenumero
44551
alkaen
5.15
€/M
Biomat-pussi 420*520mm, 17µ 20LBiomat-pussit

Jätehuoltoa helpottavat, kompostoituvat tuotteet soveltuvat niin kotitalouksille kuin ammattikäyttöön siivouksesta jätehuoltoon. Kompostoituvia pusseja voi käyttää myös sekajätteelle ja vähentää näin muovijätteen sekä haitallisen mikromuovin syntymistä.

Hedelmäpussi on oiva vaihtoehto muoviselle hedelmä- ja vihannespussille. Valmistettu pääosin uusiutuvista raaka-aineista. Tuote on OK compost HOME hyväksytty ja täyttää standardin EN 13432 kompostoituvuudelle asettamat vaatimukset.

 • Elintarvikehyväksytty,
 • GMO-vapaa,
 • Ei jätä mikromuovia hajotessaan,
 • Valmistettu Saksassa.

Erittäin helposti avautuva, Kalvomateriaali ei vety kuten perinteinen biomateriaali ja on siten miellyttävä käyttää myös kosteiden elintarvikkeiden kanssa.

Tuotenumero
BX018481
alkaen
6.30
€/RLL
Muovisukka PE-LD 1000 mm, 150µMuovisukat

Muovisukkiemme avulla voit valmistaa helposti ja nopeasti omia pusseja yrityksesi toiveiden ja vaatimusten mukaan. Muovisukat ovat joustava ja käyttökelpoinen pakkausmateriaali, joka suojaa kosteudelta, pölyltä ja lialta. Sukka voidaan sovittaa täysin tuotteen pituuteen, ja se voidaan sulkea helposti ja tehokkaasti hitsaamalla, teipillä tai pussinsulkijalla.

Sukat ovat läpinäkyviä ja valmistettu polyeteenistä. Sopii erinomaisesti kevyille ja keskiraskaille tuotteille, joiden pituus vaihtelee.

Muovisukka sopii hyvin useille eri aloille, kuten huonekaluteollisuuteen, ruoan valmistukseen tai tukkukauppaan.

 • Suojaa kosteudelta, pölyltä ja lialta
 • Saatavana painatuksella
 • Mukautuu tuotteen pituuteen
Tuotenumero
42866
kg
alkaen
7.15
€/kg
Paptic®-kassi 250*100*360mmPaptic®-kassi 250*100*360mm

Valkoinen ostoskassi, jonka sivuissa Paptic®-materiaalista kertovat painatukset. Avatun kassin koko 250*100*350 mm.

Pohjarakenne poikkeaa totutusta paperikassien pohjarakenteesta. Taitetun pohjan sijaan kassissa ei ole pohjataitosta, vaan se on litteä, mutta muotoutuu kassiin pakattavan tuotteen mukaan. Tämän vuoksi kassin valmistukseen on käytetty tavallista vähemmän materiaalia ja tuote vie litteänä 30 % vähemmän tilaa.

Paptic Tringa® on ympäristöystävällinen havuselluun pohjautuva pakkausmateriaali, jossa yhdistyy paperin, muovin ja kankaan parhaita ominaisuuksia. Kierrätettävä ja pehmeä materiaali kestää kosteutta sekä useita käyttökertoja.

Valkoiseen ostoskassiin on mahdollista painattaa asiakkaan oma logo tai viesti. Kysy lisää myynnistämme!

Yksikkö M = mille = 1000 kpl

Tuotenumero
BX019482
alkaen
443.04
€/M
loading symbol