light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Pussit

Boxon tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman pusseja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoima on kehitetty perustuen asiakkaidemme tarpeisiin ja kysyntään.

Valikoimamme sisältää muovisia ja paperisia pusseja, kupla- ja tuplapusseja, joissa on iskua vaimentavat ominaisuudet, postitukseen soveltuvia pusseja sekä muovisukkia. Jos et löydä etsimääsi tai tahdot suunnitella oman tuotteesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai myyntiimme.

Paksuus ilmoitettu mikroneina µm. 10 µm = 0,01 mm

Yksikkö M = Mille = 1000 kpl

Vihreä lehti -kuvake beige taustalla
Postituspussi PE-LD 165*220+40 mm,
Postituspussit

Verkkokauppapussit ovat tehokkaita lähetyspakkauksia pehmeille esineille, jotka eivät tarvitse iskusuojausta. Verkkokauppapussejamme on saatavana useita kokoja ja ne on valmistettu kierrätysmuovista. Mustan sisäosan ansiosta pussi on läpinäkymätön. Verkkokauppapussit nopeuttavat ja tehostavat tuotteiden pakkausta. Leikatut ja pyöristetyt kulmat minimoivat pussien tarttumisen toisiinsa pakkauksen aikana. Niissä on tarrasuljenta, jonka ansiosta pussin voi taittaa ja teipata kohdassa, jossa tuote ei täytä postituspussia.

Pusseihin on saatavilla myös yksilöllinen painatus.

 • Käytännöllinen ja ympäristöystävällinen
 • Pakkaaminen on nopeaa ja helppoa
 • Kierrätetään muovina
Tuotenumero
42130
0.04
€/KPL
Vakuumipussi PA/PE 150*200mm,
Vakuumipussit

Vakuumipusseihin pakataan helposti pilaantuvia elintarvikkeita, kuten lihaa ja juustoa. PA-PE on kestävä, elintarvikekelpoinen materiaali, jossa sisältö on houkuttelevasti esillä. Sen kutistumisominaisuudet ovat erinomaise,t ja hapen ja vesihöyryn läpäisevyys on erittäin alhainen.

Kysy pakkauksen yksilöintimahdollisuuksista myynnistämme.

Tuotenumero
45686
KPL
0.06
€/KPL
Sisäpussi PE-HD 225+600+225*700mm,
Sisäpussit

Meillä on laaja valikoima suuria ja pieniä suljettavia muovipusseja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin. Pussien suljentatapa, koko ja toiminta vaihtelevat. Meiltä löydät kaikkea muovisista salpapusseista antistaattisiin muovipusseihin, verkkokauppapusseihin, sisäpusseihin ja korroosiosuojapusseihin.

 • Suuret pussit
 • Moniin käyttökohteisiin
 • Helppoja käyttää
Tuotenumero
47728
KPL
0.10
€/KPL
Vihreä lehti -kuvake beige taustalla
Muovikassi PE-LD 500*600 mm, 30 ltr,
Muovipussit

Pieniä ja suuria muovipusseja ja -kasseja, useita eri malleja moniin eri käyttötarkoituksiin.
Jätepussirullia, kantokasseja, verkkokauppakasseja, salpapusseja ja antistaattisia ESD-muovipusseja. Valikoimamme sisältää myös erityisesti elintarviketeollisuudelle suunniteltuja muovipusseja sekä pusseja, joilla on ruostumista estäviä ominaisuuksia. Muovipusseja voidaan räätälöidä asiakkaan toivomilla mitoilla sekä omilla painatuksilla. 

Lähes kaikki muovipussimme ovat kierrätettäviä.

Tuotenumero
42778
0.11
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Kuplapussi AirCap EL 100*150mm, paperiton
Kuplamuovipussit

Kuplamuovipussi Air Cap EL* on täydellinen pakkausvaihtoehto iskuja vaimentavien ja pintaa suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi. Kuplamuovisia pusseja käytettäessä pakkaaminen sujuu sujuvasti ja nopeasti. Pusseja on saatavana useita eri kokoja tai kuplamuovina rullalla. Hyödynnä tehokasta suodatustyökaluamme löytääksesi suosikkisi.

 • Sopii pienemmille tuotteille
 • Suojaa iskuilta
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
BX03404
KPL
0.16
€/KPL
Paperikassi 350*240+170mm, 17L
Paperikassit ja -pussit

Valikoimamme sisältää isoja ja pieniä paperipusseja, ruskeista ostoskasseista ja kukkapusseista aina take away -pusseihin, SOS-pusseihin sekä kahvoilla varustettuihin pusseihin asti. Paperikassejamme on saatavana useita eri malleja ja kokoja erilaisilla ominaisuuksilla.  

Laajasta valikoimastamme löydät myös pullopusseja, jotka sopivat täydellisesti erityyppisille pulloille, sekä neliömäisiä pusseja, kahvi- ja teepusseja.

Tuotenumero
BX02906
KPL
0.21
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Paperikuplapussi 150*215 mm
AirPro Green kuplapussit

AirPro Green on kierrätettävä pehmustettu kuplapussi lähettäjille, jotka asettavat etusijalle kestävyyden ja muovipakkausten vähentämisen samalla kun vaativat tuotteilleen korkeaa suojaustasoa.

Pussi on valmistettu 100 % kierrätetystä paperista ja pehmustettu kohokuvioiduilla paperikuplilla. Yhteensä kolme paperikerrosta suojaa tavaraa ulkoisilta vaikutuksilta. Pussin pieni paino ja tilavuus auttavat lähettämään lähetyksiä tehokkaasti ja taloudellisesti. Parempi muoviton kuplapussivalinta ja ihanteellinen käyttäjille, jotka arvostavat suojaavaa mutta kestävää postipakkausta!

Tuotenumero
42102P
KPL
0.21
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Aaltopahvikuori 234*330*25 mm
Kartonkikuoret

Valikoimassamme on paksusta kartongista valmistettuja kartonkikuoria ja Suprawellin aaltopahvisia kuoria. Lähetyskuoressa on itseliimautuva läppä, niin kutsuttu Peal & Seal -suljenta. Kuori sopii täydellisesti kirjojen, esitteiden, kalenterien, valokuvien, maalauksien, elokuvien ja asiakirjojen lähettämiseen.

Suprawell-pahvikuoren täyttökorkeus on enintään 58 mm.

 • Helppo sulkea
 • Helppo avata
 • Pienet kuljetuskustannukset

 

Tuotenumero
BX058169
alkaen
0.40
€/KPL
Tuplapussi 250*380*70+50 mm
Tuplapussit

Paperiset verkkokauppapussimme soveltuvat täydellisesti sellaisten tuotteiden lähettämiseen, jotka eivät ole herkkiä iskuille. Ympäristöystävälliset verkkokauppapussit on valmistettu erittäin tukevasta kaksinkertaisesta voimapaperista (135 gsm) ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Kokonaan paperisina pussit ovat läpinäkymättömiä. Paperisessa verkkokauppapussissa on joustava pohja ja sivut, mikä helpottaa pussin täyttämistä. Pussissa on kaksi repäisyliuskaa, jotka helpottavat avaamista. Näin pussin voi taittaa ja teipata kohdassa, jossa tuote ei täytä pussia. Toista liuskaa voidaan käyttää mahdollisen palautuksen yhteydessä.

 • Joustava pakkaaminen
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
42177
KPL
0.53
€/KPL
Salpapussi PE-LD 40*60mm,
Salpapussit

Salpapussit ovat käteviä, kun haluat sulkea, avata ja sulkea pussin taas uudelleen. Se on ihanteellinen ratkaisu pientavaroiden lajitteluun ja säilytykseen. Salpapusseissa on sulkija, jonka avulla pussit on helppo avata ja sulkea yhä uudelleen.

Salpapusseissamme on sulkijan yläpuolella reikä, josta pussin voi ripustaa koukkuun tai naulaan.

Salpapussimme on testattu, jäljitettävissä ja sertifioitu. Valikoimassamme on salpapusseja sekä kirjoitustaustalla että ilman, pieniä ja suuria, elintarvikehyväksyttyjä, antistaattisia ja ruostesuojattuja.

 • Kirjoitustaustalla tai ilman.
 • Useita eri versioita ja käyttökohteita
 • Saatavana yksilöllisellä painatuksella
Tuotenumero
44551
alkaen
4.72
€/M
Muovisukka PE-LD 1000mm,
Muovisukat

Muovisukkiemme avulla voit valmistaa helposti ja nopeasti omia pusseja yrityksesi toiveiden ja vaatimusten mukaan. Muovisukat ovat joustava ja käyttökelpoinen pakkausmateriaali, joka suojaa kosteudelta, pölyltä ja lialta. Sukka voidaan sovittaa täysin tuotteen pituuteen, ja se voidaan sulkea helposti ja tehokkaasti hitsaamalla, teipillä tai pussinsulkijalla.

Sukat ovat läpinäkyviä ja valmistettu polyeteenistä. Sopii erinomaisesti kevyille ja keskiraskaille tuotteille, joiden pituus vaihtelee.

Muovisukka sopii hyvin useille eri aloille, kuten huonekaluteollisuuteen, ruoan valmistukseen tai tukkukauppaan.

 • Suojaa kosteudelta, pölyltä ja lialta
 • Saatavana painatuksella
 • Mukautuu tuotteen pituuteen
Tuotenumero
42864
kg
3.41
€/kg
Salpapussi PE-LD 40*60 mm, kt,
Salpapussit kirjoitustaustalla

Kirjoitustaustalliset salpapussit sopivat hyvin sisällön merkitsemiseen. Ihanteellinen pienten tuotteiden säilytykseen. Salpapussimme on helppo sulkea ja avata yhä uudelleen.

Salpapusseissamme on sulkijan yläpuolella reikä, josta pussin voi ripustaa koukkuun tai naulaan.

Salpapussimme on testattu, jäljitettävissä ja sertifioitu. Valikoimassamme on salpapusseja sekä kirjoitustaustalla että ilman, pieniä ja suuria, elintarvikehyväksyttyjä, antistaattisia ja ruostesuojattuja.

 • Kirjoitustaustalla
 • Useita eri versioita ja käyttökohteita
 • Saatavana yksilöllisellä painatuksella
Tuotenumero
44581
5.26
€/M
Biomat-pussi 420*520mm, 20L
Biomat-pussit

Jätehuoltoa helpottavat, kompostoituvat tuotteet soveltuvat niin kotitalouksille kuin ammattikäyttöön siivouksesta jätehuoltoon. Kompostoituvia pusseja voi käyttää myös sekajätteelle ja vähentää näin muovijätteen sekä haitallisen mikromuovin syntymistä.

Hedelmäpussi on oiva vaihtoehto muoviselle hedelmä- ja vihannespussille. Valmistettu pääosin uusiutuvista raaka-aineista. Tuote on OK compost HOME hyväksytty ja täyttää standardin EN 13432 kompostoituvuudelle asettamat vaatimukset.

 • Elintarvikehyväksytty,
 • GMO-vapaa,
 • Ei jätä mikromuovia hajotessaan,
 • Valmistettu Saksassa.

Erittäin helposti avautuva, Kalvomateriaali ei vety kuten perinteinen biomateriaali ja on siten miellyttävä käyttää myös kosteiden elintarvikkeiden kanssa.

Tuotenumero
BX018481
6.30
€/RLL
Paptic®-kassi 250*100*360mm
Paptic

Valkoinen ostoskassi ympäristöystävällisestä havuselluun pohjautuvasta Paptic Tringa® -materiaalista, jossa yhdistyy paperin, muovin ja kankaan parhaita ominaisuuksia. Kierrätettävä ja pehmeä materiaali kestää kosteutta sekä useita käyttökertoja.

Kassin sivuissa Paptic-materiaalista kertovat painatukset. Pohjarakenne poikkeaa totutusta paperikassien pohjarakenteesta. Taitetun pohjan sijaan kassissa ei ole pohjataitosta, vaan se on avaamattomana litteä, mutta muotoutuu kassiin pakattavan tuotteen mukaan. Tämän vuoksi kassin valmistukseen on käytetty tavallista vähemmän materiaalia ja tuote vie litteänä 30 % vähemmän tilaa.

 • Kierrätettävä ja pehmeä materiaali
 • Kestää kosteutta sekä useita käyttökertoja
 • Mahdollista painattaa asiakkaan oma logo tai viesti

Kysy lisää myynnistämme!

Tuotenumero
BX019482
607.87
€/M
loading symbol