Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kiristekalvot

Kiristekalvojen käyttäminen tavaroiden ympärillä suojaa tehokkaasti erilaisilta ympäristötekijöiltä, kuten kosteudelta ja pölyltä, samalla kun tavarat turvataan helposti kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Boxonin valikoimissa on kiristekalvoa konekäyttöön ja käsin tehtävään käärintään. Valikoimassamme on myös lavankäärintäkoneita sekä annostelijat käsi- ja minikiristekalvoille.

Boxon korvasi syksyllä 2019 perinteiset kiristekalvot uusilla ympäristöystävällisillä tuotteilla, luoden kiristekalvoille samalla kehittyneemmän standardin. Uusien kalvojen ohuempi materiaali vähentää muovin käyttöä jopa yli 30 % ominaisuuksien pysyessä samoina. Positiivisten ympäristövaikutusten lisäksi pienempi materiaalintarve tuo asiakkaille myös merkittävän kustannussäästön.

Näytä suodatin
5 tuotteesta
Järjestä
Minikiristin 100mm
Kalvokiristimet

Kiristekalvokiristimemme soveltuvat käsi- ja minikiristeille sekä hylsyttömille kalvoille. Kiristimen avulla käärintä sujuu tehokkaasti ja sujuvasti.

Valikoimassamme on erilaisia kalvokiristimiä, jotka helpottavat kalvon kiristämistä kuorman ympärille ja säästävät sormia.

Tuotenumero
43190
KPL
2.17
€/KPL
Kiristekalvo kone PE-LD 500mm*1426m, 23µ musta
Konekiristekalvot

Konekiristekalvojen valikoimassamme on kalvoja sekä puoliautomaatteihin että täysin automaattisiin koneisiin. Venytysaste vaihtelee kalvon paksuuden mukaan.

Tuotenumero
43298
alkaen
4.21
€/kg
Kiristekalvo käsi PE-LD 100mm*150m, 20µ
Minikiristekalvot

Minikiristekalvo on käytännöllinen rulla käsikäyttöön ja se sopii yksinkertaisempaan, käsin tapahtuvaan kalvottamiseen ja pienempään pakkaamiseen. Saatavana myös käytännöllinen kahva minikiristekalvolle käsittelyn helpottamiseksi.

Minikiristekalvoa on saatavana eri paksuuksina ja sen materiaalina on LLDPE-polyeteeni.

Tuotenumero
43336
alkaen
4.25
€/RLL
Kiristekalvo käsi PE-LD 450mm*300m, 9µ
Käsikiristekalvot

Käsikiristekalvomme on valmistettu LLDPE-polyeteenistä ja sitä löytyy sekä joustavana että joustamattomana. Suosittelemme reikäkalvoa, jos tarvitset tavaroille tuuletusta niin, että sisälle ei muodostu kondenssivettä. Meiltä saat myös hylsyttömät käsikiristekalvot.

Tarjoamme käsikiristekalvoa pienille ja suurille määrille eripaksuuksina. Meillä on useita ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja käsikiristeistä. Esimerkiksi 9 my:n paksuinen käsikiristekalvomme säästää sekä ympäristöä että lompakkoa.

Tuotenumero
43341P
alkaen
6.92
€/RLL
Kiristekalvo käsi PE-LD 500mm*500m, reikä
Rei'itetyt kiristekalvot

Rei'itetty kiristekalvo ilmankiertoa vaativille tuotteille, esim. vihanneksille ja hedelmille. Rei'itys varmistaa, ettei lavan sisäpuolelle pääse kertymään kosteutta. Sopii myös elintarvikkeille, jotka vaativat nopeaa viilentämistä.

Käsikiristekalvoa käytetään käsin tapahtuvassa käärinnässä tavaroiden kiinnittämiseen.

Tuotenumero
43314
alkaen
35.48
€/RLL
loading symbol