light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Piensarjat ja erikoiserät

Laatikot ja pakkaukset on helppo ottaa avuksi markkinointiin. Tuotteiden lähettäminen maailmalle yrityksesi painatuksilla varustetussa kotelossa vahvistaa tuotteesi tunnettuutta ja asiakaskokemusta. Tyylikäs myymäläteline tai kampanjaa tukeva muu mainosmateriaali voi parhaimmillaan ohjata asiakkaan ostokäyttäytymistä. Myös erikoisen muotoiselle tai hankalasti pakattavalle tuotteelle voidaan suunnitella ja valmistaa juuri oikeanlainen pakkaus.

Boxonilla on tarjota asiakkailleen omaa tuotantoa, jossa suunnitellaan ja valmistetaan piensarjoina sekä painettuja että painamattomia aaltopahvi- ja kartonkituotteita. Valmistamme mm. myymälätelineitä, hyllydisplaytä ja myyntipakkauksia.

Nopea ja joustava palvelu

Kattavasta vakiolaatikoiden ja -koteloiden valikoimastamme löytyy moneen tilanteeseen sopiva pakkaus, mutta toisinaan saattaa tarpeesi olla toisenlainen. Oma tuotantomme mahdollistaa nopean ja joustavan palvelun mm. kiiretapauksissa tai kaivatessasi määrämittaista pakkausta. Autamme myös erittäin mielellämme pakkausten suunnittelussa, kysy lisää myynnistämme. Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

Linja
tyhjä rivi
loading symbol