light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

Collico

Collico Oy on logistiikkapalveluyhtiö, jonka erikoistumisalueena on vähittäisyksiköinä toimitettavien tilausten keräily ja toimitus. Ideana on integroida asiakkaan hankinnat eri lähteistä yhdeksi toimitukseksi.

collico_logo.jpg

Asiakkaan haasteet

Jatkuvasti kasvava yritys koki lisääntyvät pakkausmäärän haastelliseksi ja lisätyövoiman sijaan päätettiin panostaa pakkausprosessin parantamiseen. Collico valitsi Comarmen laatikonkäsittelylaitteet osaksi pakkausprosessiaan keväällä 2020.

Ranteita säästävä ratkaisu

Koneellinen laatikonmuodostus ja -suljenta suoraviivaistivat pakkausprosessia ja on parantanut työergonomiaa ja pakkaamon tehoja.

quote_37x26.png Meillä suurimmiksi eduiksi linjastotyöhön on havaittu siisti ja tiivis kiinnitys, 50 % korkeampi tuntivauhti verrattuna käsiteippareihin ja sekä resursointikustannuksissa/-tarpeissa selvä vaikutus. Toki säästää myös ranteita!

Nykyisissä volyymeissa teipparit mahdollistavat meidän tiukoissa aikatauluissa pysymisen sekä tasa-laatuisen ulkoasun sekä sen, että resurssit saadaan hyödynnettyä linjaston muissa vaiheissa, joissa ihmisvoimaa ei voida koneilla korvata”, kertoo Ira Inkinen, Service Manager, Collico Oy.

 

Linja
loading symbol