light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Dahl Suomi Oy

Onnistunut yhteistyö nojaa ratkaisukeskeisyyteen

Dahl on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä hyvän palvelun tukkukauppa. Boxonin ja Dahlin yhteistyö alkoi vuonna 2021 ja siitä lähtien Boxon on toimittanut Dahlille kokonaisvaltaisesti kaikki pakkaustarvikkeet.

imagelyz1x.png

Linja

Kestävä kehitys ja ympäristövaikutukset

Dahl Suomi Oy pyrkii kaikessa toiminnassaan yhteistyössä yhteistyökumppaniensa kanssa noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita. Ympäristövaikutukset, niiden vähentäminen ja ympäristönäkökohtien huomioon ottaminen ovat tärkeä osa koko yhtiön toimintaa.

Dahlilla on jo pidempään ollut käytössä kierrätysmuovista valmistetut muovikassit, mutta ympäristötavoitteiden saavuttamiseen haluttiin panostaa entistä enemmän. Boxon esitteli Dahlille 30-prosenttisesti kuluttajilta kerätystä kierrätysmateriaalista valmistetun kiristekalvon, joka saatiin otettua suoraan käyttöön ilman koneiden uudelleen säätämistä.

quote_37x26.png Olemme kokeneet yhteistyön Boxonin kanssa hyväksi. Toiminta on ratkaisukeskeistä ja Boxon tarjoaa meille uusia ratkaisuja, jotka ovat linjassa ympäristötavoitteidemme kanssa", sanoo Väinö Pokki, Logistiikan kehityspäällikkö, Dahl Suomi Oy.

quote_37x26.png Dahl Suomen kanssa yhteistyö on ollut hyvin ”eteenpäin katsovaa” koska myös meidän arvomme kestävän kehityksen osalta ovat olleet yhtenevät ja uusia ratkaisuja on myös saatu tältä pohjalta hyvin eteenpäin", toteaa Kimmo Pantti, Business Unit Director, Boxon Oy

 

Linja
tyhjä rivi
loading symbol