Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa

Pienet tuotantoerät pienpanimoiden ratkaisuna

Aloitteleva yrittäjä tarvitsee tuotteelleen vetävän ja toimivan myyntipakkauksen, muttei ehkä ole toiminnan alkuvaiheessa valmis sitoutumaan suuriin tuotantoeriin pakkaustarvikkeita. Boxon Oy:n oma tuotanto on erinomainen ratkaisu silloin kun asiakas tarvitsee apua pakkauksen suunnitteluun ja pienehköjä määriä pakkaustarvikkeita.

Pienpanimoala on kehittynyt Suomessa räjähdysmäisesti viime vuosina. Kiinnostus erilaisia oluita ja vivahteikkaita makuelämyksiä kohtaan on kasvanut ja uusia panimoita on perustettu innokkaasti. Panimoiden toiminta on usein pienimuotoista ja tuotteita myydään omassa panimomyymälässä sekä toimitetaan ravintoloihin ja kauppoihin.

Suurin osa Suomessa juodusta oluesta on edelleen suurten panimoiden oluita ja vain murto-osa pienpanimoiden tuotantoa. Tunnettuuden ja markkinoinnin kannalta tärkeässä osassa on ravintolamyynti, jossa erottaudutaan maulla. Suurin tuotto saadaan kuitenkin maitokaupoista, joiden hyllyistä tuotteen täytyy erottua ulkoisilla tekijöillä eli etiketillä ja myyntipakkauksellaan. Tärkeää on myös, että lasisiin pulloihin pakatut oluet säilyvät kuljetuksen aikana ehjinä niin panimolta ravintoloihin ja kauppoihin kuin oluen ystävien matkassa nauttimishetkeen saakka.

Boxon Oy:n oma tuotanto on tehnyt mm. Kaleva Brewing Companyn 24 oluttölkin salkun ja Narvan Kyläpanimon 18 pullon laatikon. Lisäksi valikoimissamme on sixpack-kori, johon sopii sekä pulloille että tölkeille ja johon voi poimia makunsa mukaiset tuotteet.

 

  

loading symbol