, Tietosuoja - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Tietosuoja

Boxon Oy, yritystunnus 2998860-6 ja sen tytäryhtiöt käsittelevät ja suojaavat henkilötietoja erittäin huolellisesti. Käsittelemme henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. 

Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, mitä henkilötietoja keräämme, miten ja miksi toimimme niin käydessäsi verkkosivuillamme, tehdessäsi ostoksia tai käyttäessäsi palveluitamme. Siinä kuvataan myös, miten käytämme ja julkaisemme henkilötietojasi. 

1. Mitä henkilötiedot ovat ja mitä henkilötietojen käsittely tarkoittaa? 

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan suoraan tai epäsuorasti yhdistää yksittäiseen henkilöön. Esimerkkejä henkilötiedoista: nimi, osoite ja myös IP-osoite, mikäli se voidaan liittää fyysiseen henkilöön. 

2. Miksi käytämme henkilötietoja 

  • Tarjotaksemme pyytämiäsi tuotteita ja palveluita 
  • Kehittääksemme ja parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme sekä nykyisille että uusille asiakkaille 
  • Lähettääksemme uutiskirjeitä ja vastataksemme lähettämiisi viesteihin 
  • Markkinoidaksemme yritystämme, tuotteitamme ja palveluitamme nykyisille ja uusille asiakkaille esim. kiinnostavilla kampanjoilla ja kutsuilla 
  • Lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi 

3. Miten keräämme henkilötietoja 

Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti emmekä koskaan luovuta niitä kolmansille osapuolille, ellei siihen ole laillista syytä. Tällainen syy voi olla, että se on tarpeen asiakkaan tilauksen tai toimituksen täyttämiseksi. Olemme saattaneet kerätä erilaisia henkilötietoja sen mukaan, minkä kanavan kautta olit yhteydessä Boxoniin. Itse ilmoittamiesi tietojen lisäksi olemme saattaneet kerätä IP-osoitteesi, tietoja yhteenkuuluvuuden tunteestasi yritykseen ja mahdollisesta kiinnostuksestasi tarjontaamme kohtaan. 

3.1 Henkilötiedot, jotka annat meille vapaaehtoisesti 

Kun ostat tuotteitamme ja/tai palveluitamme, konsultoit asiakaspalveluamme, lähetät sähköpostia, integroit palveluitamme toisen verkkosivuston tai palvelun kanssa tai kommunikoit kanssamme muulla tavalla, annat meille henkilötietoja tai muita keräämiämme asioita sisältäviä tietoja. 

Näitä tietoja ovat esim. seuraavat: 

  • Nimi 
  • Osoite 
  • Puhelinnumero 
  • Henkilötiedot 
  • Yleistä tietoa organisaatiostasi ja asemastasi 
  • Käyttäjätiedot 
  • Maksutiedot 
  • IP-osoite 
  • Tietoja elinkeinoelämän kiinnostuksen kohteista 

Antamalla nämä tiedot meille hyväksyt, että voimme kerätä, käyttää ja tallentaa näitä tietoja kulloiseenkin tarkoitukseen. Lisätietojen antaminen meille on aina vapaaehtoista, ja kunnioitamme päätöstäsi olla luovuttamatta tällaisia tietoja. 

3.2 Henkilötiedot, joita keräämme sinusta 

Jos olet asiakkaamme, ostat tuotteitamme ja/tai palveluitamme, rekisteröidyt tilataksesi uutiskirjeen, tapahtumiin tai muihin palveluihin tai käyt verkkosivuillamme, keräämme sinulta henkilötietoja sisältäviä tietoja. Tämä koskee muun muassa yhteydenottoja puhelimitse tai sähköpostitse sekä henkilökohtaista tapaamista kanssamme. 

Riippuen siitä, miten olet tekemisissä kanssamme, nämä tiedot voivat sisältää esim. seuraavia: 

  • IP-osoite 
  • Käyttöjärjestelmä 
  • Selaimen tunnus 
  • Selaintoiminta 
  • Muut tiedot, jotka koskevat vierailuasi verkkosivuillamme 

Keräämme näitä tietoja osana lokitiedostojamme, mutta myös käyttämällä evästeitä tai muuta seurantatekniikkaa. Tietoa evästeiden tallentamisesta ja käyttämisestä löydät evästekäytännöstämme.

3.3 Muista lähteistä keräämämme henkilötiedot 

Voimme saada tietojasi hakemalla Internetistä tai käyttämällä muita kolmannen osapuolen työkaluja. 

Näitä voivat olla esimerkiksi seuraavat tiedot: 

  • Käyttöjärjestelmä 
  • Selaimen tunnus 
  • Väestötieto 
  • IP-osoite 
  • Paikka 
  • Organisaatio 
  • Verkkohistoria 

4. Miten tietoja voidaan jakaa? 

Otamme oikeutesi erittäin vakavasti emmekä myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle, ellet anna meille yksiselitteistä lupaa tehdä niin. Voimme kuitenkin jakaa henkilötietoja luotettujen alihankkijoidemme kanssa voidaksemme tarjota sinulle palveluitamme. Voimme myös käyttää profiiliasi/harrastuksiasi samankaltaisten profiilien löytämiseen. 

5. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi? 

Tämän tietosuojakäytännön mukaisesti henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin niitä tarvitaan niihin tarkoituksiin, joita varten tiedot kerättiin. 

Henkilötiedot poistetaan, jos: 

  • Henkilötietojen keräämisen ja käytön tarkoitus on saavutettu; tai 
  • peruutat suostumuksesi (soveltuvin osin) henkilötietojesi keräämiseen ottamalla meihin yhteyttä. 

6. Henkilötietojesi suojaus 

Voit aina olla luottavaisin mielin, kun annat henkilötietojasi meille. Olemme käyttäneet asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia suojataksemme henkilötietojasi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta, poistamiselta ja muulta lainvastaiselta käsittelyltä. Turvatoimet ovat sopivia riskiin nähden. Näihin toimenpiteisiin kuuluvat esimerkiksi uudet salasanasäännöt, palomuurit, automaattiset aikakatkaisut jne. 

7. Oikeutesi 

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan sinulla on useita oikeuksia. Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää, ja pyrimme aina suojaamaan henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Jos kuitenkin mielestäsi epäonnistumme siinä, sinulla on oikeus tehdä valitus maasi tietosuojavirastolle tai jollekin muulle viranomaiselle, joka voidaan määrittää tulevaisuudessa. 

  • Sinulla on oikeus nähdä, mitä henkilötietoja käsittelemme näyttämistä varten. 
  • Sinulla on oikeus päivittää, korjata ja/tai täydentää henkilötietoja. Voit myös vastustaa käsittelyä, ja tällainen pyyntö on lähetettävä Boxonille kirjallisesti. 
  • Sinulla on oikeus tietyissä olosuhteissa pyytää henkilötietojesi poistamista, jos kyseiset henkilötiedot eivät enää ole tarpeen niiden keräämisen tarkoituksen täyttämiseksi. 
  • Jos arvelet, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti tai virheellisesti, voit pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. 

Ota yhteyttä, jos haluat käyttää jotakin edellä mainituista oikeuksista tai jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista, joita meillä on, tai tästä tietosuojakäytännöstä. 

8. Laillinen velvoite 

Boxon voi käsitellä henkilötietojasi turvallisuusstandardien ja muiden lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi. Tällöin lakisääteisenä perusteena on, että se on tarpeen Boxonin laillisen velvoitteen täyttämiseksi. 

8.1 Sopimuksen toteutus 

Rekisteröimme tuotteitamme ja palveluitamme käyttävät organisaatiot sekä heidän yhteyshenkilönsä. Käsittelemme näiden yhteyshenkilöiden henkilötietoja täyttääksemme sopimuksemme mukaiset velvoitteemme. 

8.2 Oikeutettu etu 

Käydessäsi kohdassa 1.1 mainituilla sivustoilla henkilötietojen, kuten teknisten tietojen käsittelyn laillinen peruste on, että käsittely on välttämätöntä Boxonin oikeutetun edun vuoksi. Boxonin oikeutettu etu voi myös olla oikeudellinen peruste tilanteissa, joissa annat meille yhteystietoja tai olet muulla tavoin ilmaissut kiinnostusta tuotteitamme tai palveluitamme kohtaan. 

8.3 Suostumus 

Boxon käsittelee henkilötietojasi tietyissä tapauksissa suostumuksesi perusteella. Voit antaa meille nimesi, sähköpostiosoitteesi, yrityksesi ja ilmaista kiinnostuksesi tilaamalla uutiskirjeemme tai tilauspalvelumme verkkosivuillamme. Tietyissä tapauksissa voit antaa meille vapaaehtoista lisätietoa itsestäsi. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn joko napsauttamalla uutiskirjeemme lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä. 

9. Tietosuojakäytännön muutokset 

Voimme milloin tahansa muuttaa tämän tietosuojakäytännön sisältöä. Uusin versio ja sen päivämäärä ilmoitetaan tietosuojakäytännön lopussa. Kaikki päivitykset ja muutokset tulevat voimaan välittömästi. Julkaisemme tietosuojakäytännön päivitetyn version verkkosivustoillamme uuden muutoksen jälkeen.. 

10. Yhteystiedot 

Rekisterinpitäjänä toimii Boxon, joka vastaa henkilötietojesi käsittelystä voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, huomautuksia ja/tai valituksia koskien henkilötietojesi käsittelyä tai yksityisyyttä koskevia kysymyksiä tai jos haluat päivittää, poistaa tai muuttaa henkilötietojasi. 

Boxon Oy 
Kuoreen merkintä: GDPR 
Lampettikuja 6
00750 Helsinki
info@boxon.fi

  

Soveltamispäivä: 25. toukokuuta 2018 
Viimeisin päivitys: 31. elokuu 2021