light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

Räätälöidyt verkkokauppalaatikot

Kaksi räätälöityä verkkokauppalaatikkoa vahvistivat Skapamerin brändiä kestävällä tavalla.

Skapamer.se on yksi Ruotsin suurimmista ja suosituimmista käsityö- ja harrastusverkkokaupoista. Syksyllä 2010 perustettu myymälä tarjoaa kaikkea luomisen ja puuhastelun ystäville. Skapamer.se tarjoaa laajan valikoiman niin suurille kuin pienillekin erittäin edullisin hinnoin.

Skapamer.se ja Boxon ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018.

skapa,mer-logga.jpg

Linja

Asiakkaan haaste ja yhteistyö Boxonin kanssa

Kun Skapamer tapasi Boxonin neljä vuotta sitten, he tarvitsivat ennen kaikkea apua tehokkaamman pakkaustavan löytämisessä. Monilla heidän tavaroillaan oli erityistarpeita pakattaessa, mikä teki työstä erittäin aikaavievää eikä kovin ergonomista pakkaajille.

quote_37x26.pngAloimme pohtia ratkaisua yhdessä Boxonin Henrikin kanssa. Varmistimme myös, että otimme henkilöstömme mukaan ja annoimme heidän esittää palautetta ja pyyntöjä pakkausprosessin parantamisesta, sanoo Sebastian Godoy, Skapamerin varastopäällikkö.

Yhdessä Skapamerin kanssa Boxon tutustui prosessiin eri pakkausasemilla. Molemmat osapuolet olivat yhtä mieltä siitä, että ennen kaikkea itse pakkaamiseen käytettiin liikaa aikaa ja että materiaalihukka jokaisen pakkauksen yhteydessä oli tarpeettoman suuri. Lisäksi painotettiin toivetta ja merkitystä kestävän ja ympäristöystävällisen ratkaisun saavuttamiseksi - sekä pakkaamisessa että toimitettaessa.

Linja

Näin Boxon ratkaisi haasteen

Skapamerille räätälöitiin kaksi erilaista pakkausratkaisua - verkkokauppalaatikko ja pikakotelo LM, molemmissa Skapamerin oma logo.

Verkkokauppalaatikko, joka on luotu helposti mukautettavaksi tuotteen kokoon, antoi mahdollisuuden pakata monta erilaista tavaraa samaan laatikkoon. Kätevä suljentatarra poisti myös manuaalisen teippausvaiheen.

Pikakotelo LM on luotu helposti yhdestä aaltopahvikappaleesta kasattavaksi valmiiksi, hyvin sulkeutuvaksi laatikoksi ilman lisäsuljentaa. Laatikko oli täydellinen Skapamerin askarteluvalikoimaan. Tämä pakkaus ei jätä käytännössä lainkaan aaltopahvijätettä.

Ennen Skapamerilla oli hieman monimutkaisia ​​rutiineja pakkaushuoneessa. Boxon auttoi tarkastelemaan myös niitä. Uudet, ergonomisemmat ja tehokkaammat prosessit ja rutiinit sekä uusi vuokaavio auttoivat Skapameria kirjaamaan ennätysmäärän paketteja/päivä, 120 paketista päivässä/henkilö 131:een.

Verkkokauppalaatikot
Linja

quote_37x26.pngEnnen kaikkea haluamme korostaa yhteistyötä, reagointikykyä ja viestintää, joka on ollut loistavaa alusta loppuun. Henrik ja Boxon ovat todella kuunnelleet tarpeitamme, tehneet luovia ratkaisuehdotuksia ja ideoita, jotka kaikki ovat tuottaneet arvoa Skapamerille. Se, että saimme myös brändimme ja logomme laatikoihimme, oli kirsikka kakun päällä ja on luonut lisäarvoa asiakkaillemme, sanoo Sebastian Godoy Skapamerilta.

Linja

Entä ajatus vastuullisuudesta?  

Teipin ja aaltopahvin käytön jyrkän vähentymisen lisäksi uudet ratkaisut johtivat toimitusmäärien vähenemiseen sekä sisäisesti että ulkoisesti. Koska verkkokauppalaatikon kokoa voidaan säätää, ne täytetään aina parhaalla tavalla yhdellä tai useammalla tuotteella. Tämä tarkoittaa, että ilmaa lähetetään minimaalisesti. Kokoon nähden pienemmät pakkaukset merkitsevät pienempää lähetysmäärää ulkoisesti ja myös sisäisesti, koska säilytyslaatikoihin mahtuu enemmän laatikoita pakkausprosessin aikana.

Lisäksi molemmat laatikot on valmistettu FSC-sertifioidusta aaltopahvista, joka on ympäristöystävällisempi.

Boxon neuvoi Skapameria suunnittelemaan toimitukset useista kerroista viikossa kertaan viikossa hiilidioksidin ympäristövaikutusten vähentämiseksi, minkä he myös toteuttivat.

LM pikakotelo
tyhjä rivi

quote_37x26.pngEmme olisi koskaan voineet toteuttaa näin onnistunutta projektia ilman suurta sitoutumista, hyvää viestintää ja intohimoa Skapamer-tiimin ja henkilökunnan taholta. Se teki kaiken eron ja helpotti minua auttamaan heitä tunnistamaan heidän tarpeitaan ja toteuttamaan heille parhaat ratkaisut. Se teki myös työstäni paljon hauskempaa ja antoisampaa. Unelma-asiakas!, Boxonin Account Manager Henrik Wickström sanoo.

 

Ota yhteyttä
Asiakastarinat
tyhjä rivi
Linja
loading symbol