, Pakkausratkaisut - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Pakkausratkaisut

Pakkauksesta on tullut strateginen lisäarvon luoja. Oikean muotoilun, materiaalin ja toiminnallisuuden myötä pakkaus voi lisätä kannattavuutta, optimoida turvallisuuden sekä vähentää ympäristövaikutuksia. Asiakkaidemme kannalta se voi tarkoittaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Mahdollisuudet ovat kasvaneet ja asiakaskohtaiset ratkaisut yleistyneet. Samalla me olemme kehittäneet pakkausvalikoimaamme. Nykyään me tarjoamme niin vakiopakkauksia, asiakaskohtaisia pakkauksia, erikoispakkauksia kuin myös suursäkkipakkauksia.

Täydellinen pakkausvalikoima

Pakkaus voi olla tärkeä kosketuspinta yrityksen ja sen asiakkaiden välillä. Se voi vahvistaa ostokokemusta, huolimatta siitä, onko kyse teollisuusyrityksen kuljetuspakkauksesta vai tuotemerkkiä vahvistavasta kuluttajapakkauksesta.

Yksilöity pakkaus, erikoispakkaus ja irtotavarapakkaus

Asiakaskohtaisten pakkausten kysyntä kasvaa. Moderni painotekniikka sekä yhä pienempiä eriä tarkasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti jalostavat koneet tarjoavat uusia mahdollisuuksia. Tämä kaikki kasvattaa luovuutta sekä meidän että asiakkaidemme keskuudessa. Suurin osa haasteista saadaan nykytekniikalla ratkaistua.

Tämä kehitys on johtanut siihen, että voimme nykyään tarjota markkinoiden laajimman vakiopakkausten, yksilöityjen pakkausten, erikoispakkausten ja suuremmille volyymeille tarkoitettujen irtotavarapakkausten valikoiman. Yhdessä etikettiratkaisujen ja automatisoitujen järjestelmien kanssa ne mahdollistavat asiakkaiden tarpeiden mukaisten pakkauskonseptien luonnin.

Pakkausratkaisuja pieniin ja suuriin tarpeisiin

Yksilöity pakkaus

Pakkauksesta ja ostosten tekemisen yleiskokemuksesta tulee tärkeä osa viestintää.

Erikoispakkaukset

Ideasta kehkeytyy ainutlaatuinen ja luova ratkaisu, joka vastaa tarpeitasi ja huomioi erityisvaatimuksesi.

Optimointi

Optimaalinen ja tehokas tavaravirta on ensisijaisen tärkeä osa päivittäistä työtä. 

Irtotavaran käsittely

Irtotavaroiden maailma on yhtä monipuolinen kuin valmiiden tuotteiden. 

Yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Varusteleka

Lue Varustelekan perustajan Valtteri Lindholmin kokemukset yhteistyöstä Boxonin kanssa.

Valkoinen Risti

Lue Valkoinen Risti Oy:n lahjapakkausten suunnittelusta ja valmistuksesta.

Alfa Laval

Lue Alfa Lavalin pakkausvalikoiman yhdenmukaistamisesta.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja palveluistamme ja ratkaisuistamme. Varmistamme, että juuri oikea henkilö vastaa sinulle.

*=pakolliset kentät