light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Pakkausratkaisut

Pakkaus on tärkeä osa tuotetta. Innovatiiviset pakkausratkaisumme on luotu vastaamaan yityksesi tarpeita. Keskittymällä laatuun ja vastuullisuutentoimitamme fiksuja pakkausratkaisuja, jotka optimoivat yrityksen toiminnan ja vähentävät ympäristövaikutuksia.

Onnnistuneen pakkausratkaisun tärkein tehtävä on ensisijaisesti suojata tuotetta, mutta myös vahvistaa tuotemerkkiä. Nykytekniikalla tuotteisiin voidaan liittää jäljitettävyyttä ja aitoutta varmistavaa tekniikkaa. Ainutlaatuinen pakkaussuunnittelu, joka erottuu kilpailijoista, voi auttaa luomaan vahvan brändiaseman.

Pakkauksemme on valmistettu mahdollisimman pitkälle kestävistä materiaaleista. Lisäksi ne on suunniteltu:

  • Suojaamaan tuotteita
  • Vahvistamaan brändiä
  • Parantamaan käyttökokemusta
  • Integroitavalle tekniikalle
Painetut pahvilaatikot
Linja
PreviewImage

Vakiopakkaukset

Hyvä pakkaus vahvistaa ostokokeumusta, huolimatta siitä, onko kyse teollisuusyrityksen kuljetuspakkauksesta vai verkkokaupasta. Hyvin suunniteltu pakkaus on luonnollinen kosketuspinta lähettäjän ja vastaanottajan välillä.

Vakiovalikoimamme koostuu monenlaisita pakkauksista, aina erilaisista pusseista suljentatarralla ja repäisynauhalla varustettuihin postituslaatikoihin.

 

Lue lisää
Linja

Räätälöidyt pakkaukset

Erotu joukosta räätälöidyillä pakkauksilla!

Voimme suunnitella tai räätälöidä pakkauksenne täysin toiveidenne mukaan. Meillä on sekä tarvittava teknologia, luovuutta että tietoa.

Laajasta vakiovalikoimastamme löydät todennäköisesti etsimäsi pakkausratkaisun, mutta jos haluat erottua joukosta, voit tehdä sen profiloimalla pakkauksesi. Nykyaikainen painotekniikka ja -laitteet mahdollistavat haastavammatkin ratkaisut.

 

Lue lisää
Linja

Irtotavarapakkaukset 

Monet asiakkaistamme joutuvat kuljettamaan ja varastoimaan suurempia määriä erilaisia ​​perusmateriaaleja, kuten kiveä, hiekkaa, metallijauhetta, kemiallisia komponentteja tai elintarviketeollisuuden aineksia.

Tarjoamme laajan valikoiman Suursäkkejä (FIBC), jotka on valmistettu polypropeenista ja ovat 100 % kierrätettäviä.

 

Lue lisää
Linja

Optimointi

Tavaraa käsitellään paljon joka päivä. Me tiedämme, että optimaalinen ja tehokas tavaravirta on ensisijaisen tärkeä osa päivittäistä työtä. Tässä asiantuntemuksemme auttaa. Sekä yrityksen nykytilanteen että mahdollisen tulevaisuuden huomioon ottavan tarveanalyysin pohjalta luodaan mukautettu ja tehokas pakkausprosessi liiketoiminnalle.

Optimointia voi tapahtua monilla eri osa-alueilla – toimittajien määrässä, saapuvien ja lähtevien toimitusten käsittelyssä, automaatiossa, tavaroiden merkinnässä, ergonomiassa, varastonhallintassa. Lista on pitkä.

 

Lue lisää
Ota yhteyttä
Linja

Piensarjat ja erikoiserät

Boxonilla on tarjota asiakkailleen omaa tuotantoa, jossa suunnitellaan ja valmistetaan piensarjoina sekä painettuja että painamattomia aaltopahvi- ja kartonkituotteita. Valmistamme mm. myymälätelineitä, hyllydisplaytä ja myyntipakkauksia.

Oma tuotantomme mahdollistaa nopean ja joustavan palvelun mm. kiiretapauksissa tai kaivatessasi määrämittaista pakkausta.

 

Lue lisää
Linja
tyhjä rivi
loading symbol