Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Etiketit ja seurattavuus

Etiketissä eli tunnisteessa on kyse tuotemerkistä ja profiloinnista. Mutta älykkään tiedon ja seurantamahdollisuuden myötä saadaan myös tehokkaampaa ja parempaa hallintaa, mikä tarjoaa monia logistisia etuja.

Etiketöinti ja tuotemerkinnät ovat kaksi tärkeää asiaa, joita voidaan hyödyntää tuotteissa, tuotepakkauksissa ja kuljetuspakkauksissa. Meillä on paljon merkintäratkaisuja, aina pesumerkinnöistä maailmanlaajuisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuiden vakiomerkintöihin, QR-koodeihin, RFID-koodeihin ja muuhun.

Seurattavissa olevat tuotteet

Tuotteista tulee tilaamisen ja valmistamisen jälkeen seurattavia koko matkan laajuudelta aina jälleenmyyjälle ja loppukäyttäjälle saakka. Tuotetietoja voi muokata niin paljon kuin haluaa ennen tulostamista.

Lopputulos on nopea, joustava ja kestävän kehityksen mukainen kokonaisvaltainen ratkaisu, jonka ansiosta tuotemerkki nähdään positiivisessa valossa.

Pilvipohjainen tilausjärjestelmä

Asiakkaan ohjaama etiketöinti säästää aikaa, pienentää kustannuksia ja parantaa turvallisuutta. Me tarjoamme näitä ja muita etuja pilvipohjaisen Tracy-tilausjärjestelmämme kautta. Sitä kautta asiakkaat voivat tulostaa sopivan määrän tuotetietoja sopiville etiketeille oikea-aikaisesti ja oikeille kuljettimille. Kyse on ulkoistetusta ratkaisusta, jonka integroiminen liiketoimintajärjestelmään on helppoa.

Jäljitettävyys

Toimialastasi riippumatta tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla tuotteesi ovat jäljitettävissä valmistuksesta ja tilauksesta lähtien aina jälleenmyyjille ja loppuasiakkaalle asti. Tuotetiedot ovat koko ajan muokattavissa ennen tulostamisen aloittamista. 

Saat nopean, joustavan ja kestävän kokonaisratkaisun.

Lue lisää

Ohjelmistoratkaisut

Tarjoamme fiksuja ohjelmistoratkaisuja, jotta asiakkaiden olisi helppo tilata ja käsitellä tarrojaan. Niiden avulla voit tulostaa tuotetietoja oikealle tarralle, oikeaan aikaan, oikean määrän oikealle toimittajalle.

Lue lisää

Tarratulostimet ja linjastomerkintä

Valikoimassamme on tarratulostimia, jota soveltuvat useimpiin tarpeisiin ja ympäristöihin. Voimme toimittaa kaikkea yksinkertaisista tulostimista monimutkaisiin tulostusjärjestelmiin, jotka sisältävät mm. kehittyneen raportointijärjestelmän.

Boxon on yksi kattavimpien linjastomerkintäjärjestelmien toimittajista. Integroitujen merkintä- ja tarralaitteiden lisäksi tarjoamme myös kokonaisvaltaisia järjestelmiä, jotka merkitsevät tuotteet, laatikot, pakkaukset ja kuljetuslavat linjastolla.

Lue lisää
loading symbol