Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0

Etiketit ja seurattavuus

Etiketissä eli tunnisteessa on kyse tuotemerkistä ja profiloinnista. Mutta älykkään tiedon ja seurantamahdollisuuden myötä saadaan myös tehokkaampaa ja parempaa hallintaa, mikä tarjoaa monia logistisia etuja.

Etiketöinti ja tuotemerkinnät ovat kaksi tärkeää asiaa, joita voidaan hyödyntää tuotteissa, tuotepakkauksissa ja kuljetuspakkauksissa. Meillä on paljon merkintäratkaisuja, aina pesumerkinnöistä maailmanlaajuisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuiden vakiomerkintöihin, QR-koodeihin, RFID-koodeihin ja muuhun.

Seurattavissa olevat tuotteet

Tuotteista tulee tilaamisen ja valmistamisen jälkeen seurattavia koko matkan laajuudelta aina jälleenmyyjälle ja loppukäyttäjälle saakka. Tuotetietoja voi muokata niin paljon kuin haluaa ennen tulostamista.

Lopputulos on nopea, joustava ja kestävän kehityksen mukainen kokonaisvaltainen ratkaisu, jonka ansiosta tuotemerkki nähdään positiivisessa valossa.

Lue lisää

Liittyvä sisältö

Personoidut etiketit

Etiketistä tulee tärkeä osa markkinointia, jossa joustavia ideoita voidaan lanseerata nopeasti.

Ohjelmisto

Ohjelmamme integroituu hallintajärjestelmään ja mahdollistaa etikettien tulostamisen.

Jäljitettävyys

Identiteettivaatimukset ja sisältötietojen tarve kehittävät jäljitettävyyttä.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja palveluistamme ja ratkaisuistamme. Varmistamme, että juuri oikea henkilö vastaa sinulle.

*=pakolliset kentät