Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Etiketit ja seurattavuus

Etiketissä eli tunnisteessa on kyse tuotemerkistä ja profiloinnista. Mutta älykkään tiedon ja seurantamahdollisuuden myötä saadaan myös tehokkaampaa ja parempaa hallintaa, mikä tarjoaa monia logistisia etuja.

Etiketöinti ja tuotemerkinnät ovat kaksi tärkeää asiaa, joita voidaan hyödyntää tuotteissa, tuotepakkauksissa ja kuljetuspakkauksissa. Meillä on paljon merkintäratkaisuja, aina pesumerkinnöistä maailmanlaajuisiin kuljetus- ja logistiikkaratkaisuiden vakiomerkintöihin, QR-koodeihin, RFID-koodeihin ja muuhun.

Seurattavissa olevat tuotteet

Tuotteista tulee tilaamisen ja valmistamisen jälkeen seurattavia koko matkan laajuudelta aina jälleenmyyjälle ja loppukäyttäjälle saakka. Tuotetietoja voi muokata niin paljon kuin haluaa ennen tulostamista.

Lopputulos on nopea, joustava ja kestävän kehityksen mukainen kokonaisvaltainen ratkaisu, jonka ansiosta tuotemerkki nähdään positiivisessa valossa.

Pilvipohjainen tilausjärjestelmä

Asiakkaan ohjaama etiketöinti säästää aikaa, pienentää kustannuksia ja parantaa turvallisuutta. Me tarjoamme näitä ja muita etuja pilvipohjaisen Tracy-tilausjärjestelmämme kautta. Sitä kautta asiakkaat voivat tulostaa sopivan määrän tuotetietoja sopiville etiketeille oikea-aikaisesti ja oikeille kuljettimille. Kyse on ulkoistetusta ratkaisusta, jonka integroiminen liiketoimintajärjestelmään on helppoa.

Liittyvä sisältö

suunnitellut etiketit pulloille

Personoidut etiketit

Etiketistä tulee tärkeä osa markkinointia, jossa joustavia ideoita voidaan lanseerata nopeasti.

Lue lisää

Ohjelmisto

Ohjelmamme integroituu hallintajärjestelmään ja mahdollistaa etikettien tulostamisen.

Jäljitettävyys

Identiteettivaatimukset ja sisältötietojen tarve kehittävät jäljitettävyyttä.

loading symbol