light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Etiketit ja seurattavuus

Meillä on sinulle tarraratkaisu!

Etikettien avulla mahdollisuudet esitellä brändiäsi koko pakkausvirran läpi ovat rajattomat. Käytä niitä älykkäästi ja luovasti ja lisää näkyvyyttäsi tuhatkertaiseksi.

Tarralla ja merkintöjä on monia toimintoja. Houkuttelevan muotoilun lisäksi sen tulee sisältää älykästä tietoa, joka luo logistisia etuja ja tekee tuotteesta jäljitettävyyden. Se on myös harkittava hyvin kustannusten ja ympäristövaikutusten näkökulmasta.

Tarjoamme ratkaisuja kaikkeen pienistä yksinkertaisista tarroista maailmanlaajuisiin kokonaisiin tarrojen hallintaratkaisuihin.

etiketin suunnittelu
Linja
PreviewImage

Tarrat

Merkinnät ovat tärkeä osa brändiä! Profiloi ja vahvista brändiäsi ainutlaatuisella pakkauksiesi suunnittelulla. Tarroilla on eri käyttötarkoituksia riippuen tuotteesta, johon tarra aiotaan liittää.

Boxonin valitsemisen edut

Autamme sinua löytämään oikean tyyppisen tarran yrityksellesi riippumatta toimialastasi ja tarvitsemastasi tarratyypistä. Tarjoamme kaiken tyyppisiä tarroja, kuten pesuohjeita, painamattomia tarroja ja monivärisiä desgn-tarroja. Etuna on, että meillä on myös mahdollisuus auttaa sinua koko matkan: ideasta ja suunnittelusta tuotantoon.

 

Lue lisää
Linja

Jäljitettävyys

Toimialastasi riippumatta tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla tuotteesi ovat jäljitettävissä valmistuksesta ja tilauksesta lähtien aina jälleenmyyjille ja loppuasiakkaalle asti. Tuotetiedot ovat koko ajan muokattavissa ennen tulostamisen aloittamista. 

Saat nopean, joustavan ja kestävän kokonaisratkaisun.

 

Lue lisää
Linja

Ohjelmistoratkaisut

Tarjoamme fiksuja ohjelmistoratkaisuja, jotta asiakkaiden olisi helppo tilata ja käsitellä tarrojaan. Niiden avulla voit tulostaa tuotetietoja oikealle tarralle, oikeaan aikaan, oikean määrän oikealle toimittajalle.

 

Lue lisää
Linja

Tarratulostimet ja linjastomerkintä

Valikoimassamme on tarratulostimia, jota soveltuvat useimpiin tarpeisiin ja ympäristöihin. Voimme toimittaa kaikkea yksinkertaisista tulostimista monimutkaisiin tulostusjärjestelmiin, jotka sisältävät mm. kehittyneen raportointijärjestelmän.

Boxon on yksi kattavimpien linjastomerkintäjärjestelmien toimittajista. Integroitujen merkintä- ja tarralaitteiden lisäksi tarjoamme myös kokonaisvaltaisia järjestelmiä, jotka merkitsevät tuotteet, laatikot, pakkaukset ja kuljetuslavat linjastolla.

 

Lue lisää
Linja
tyhjä rivi
tyhjä rivi
loading symbol