light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Arvid Nilsson

Arvid Nilsson vähensi muovinkulutusta 83 %, kun läpipainopakkaukset vaihdettiin

Vuonna 1918 perustettu Arvid Nilsson on pohjoismainen kumppani, joka on korkealaatuisten kiinnitystuotteiden toimittaja. Yritys on jo yli 100 vuoden ajan tarjonnut innovatiivisia kiinnitysratkaisuja, jotka luovat lisäarvoa asiakkailleen.

Linja

Yhteistyö

Arvid Nilsson aloitti yhteistyön kanssamme jo vuonna 2007, koska pystyimme tarjoamaan heille ratkaisut heidän tarvitsemaansa kokonaiskonseptiin. Heille toimittamamme konsepti sisältää läpipainopakkaukset, etiketit ja varastoinnin. Varastoinnin ansiosta he voivat lyhentää toimitusaikojaan.

Linja

Painopisteenä kestävä kehitys

Vuodesta 2009 lähtien Arvid Nilsson on tilannut meiltä läpipainopakkauksiensa taustakortit. Kolme vuotta sitten he halusivat löytää ratkaisun, joka vähentäisi heidän muovinkulutustaan ja tekisi tuotteesta kestävämmän. Heille oli erittäin tärkeää säilyttää taustakorteissa olevat tiedot ja samalla valmistaa tuote, joka voidaan sulkea uudelleen. 

Boxon kehitti yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisun, jossa uudet läpipainopakkaukset valmistettiin pääosin paperista. Nämä läpipainopakkaukset täyttivät myös asiakkaan muut vaatimukset.

Ratkaisun avulla asiakkaan läpipainopakkausten muovinkäyttö väheni 83 %.

Linja

quote_37x26.png Olemme olleet Boxonin uskollisia asiakkaita jo pitkään. Tämä johtuu siitä, että tarvitsemme toimittajan, joka pystyy tarjoamaan meille kokonaiskonseptin. Etuna on myös se, että voimme esittää uusia projekteja ja pyyntöjä, jolloin Boxon tarjoaa meille useita erilaisia ratkaisuja. " sanoo Michael Petersson, Arvid Nilssonin SCM.

quote_37x26.png Meillä on hyvä ja tiivis yhteistyö Arvid Nilssonin kanssa, minkä ansiosta voimme yhdessä varmistaa, että täytämme heidän toiveensa. Varastointipalvelumme avulla voimme myös tarjota heille lyhyitä toimitusaikoja ja näin pystymme vastaamaan heidän tarpeisiinsa", sanoo Boxonin Account Manager Madelene Tinebo.

 

Ota yhteyttä
Lue lisää asiakastarinoita
Linja
tyhjä rivi
loading symbol