light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Suursäkit

Valikoimassamme on suursäkkejä suurten volyymien käsittelyyn. Suursäkit eli Big Bags, ovat eräs kustannustehokkaimmista pakkausratkaisuista suurten kuiva-ainemäärien kuljetukseen ja varastointiin. Suursäkit perustuvat lähes kaikilla teollisuudenaloilla käytettäviin FIBC-malleihin. Kaikkien suursäkkien materiaalina käytetään kierrätettävää, kudottua polypropeenimuovia (PP), ja tyhjiä suursäkkejä on saatavilla kertakäyttöisinä tai uudelleenkäytettävinä.

Suursäkkien kantavuus on 25-3000 kg.

Vihreä lehti -kuvake beige taustallaKierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Suursäkki 90*90*125 cm, SF 6:1
Suursäkit vakio

Valikoimassamme on suursäkkejä suurten volyymien käsittelyyn. Standardisäkkejä on saatavana perusmalleina moniin käyttökohteisiin ja tuotteisiin, kuten kiville, hiekalle ja monelle muulle materiaalille.

Suursäkkien kantavuus on 25-3000 kg.

  • Kierrätettävää PP-muovia
  • Kustannustehokas pakkausratkaisu
  • Voidaan käsitellä suuria volyymeja
Tuotenumero
BX021498
alkaen
26.86
€/KPL
UN Bags - Suursäkit vaarallisille aineille
Suursäkit vaarallisille aineille

Pakkausryhmiin II ja III kuuluvat irtotavarat on kuljetettava vaarallisten aineiden suursäkeissä. Ne on testattu neutraaleissa testauslaitoksissa YK:n ohjeiden mukaisesti, mistä syystä tämäntyyppisiä suursäkkejä kutsutaan myös UN-säkeiksi. Useat kansainväliset standardit ja sopimukset säätelevät vaarallisten aineiden kuljetusta ja varastointia YK:n Oranssin kirjan mukaan. Kirjassa määritellään kaikki kriteerit, jotka on täytettävä käytettäessä UN-hyväksyttyjä säkkejä.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää YK:n vaarallisia aineita koskevista säännöksistä tai haluat neuvoja siitä, mitä UN-hyväksyttyjä säkkejä kannattaa käyttää.

Hyväksytty YK:n ohjeiden mukaisesti.

Tuotenumero
UN Bags
Suursäkit asbestille
Suursäkit asbestille

Valikoimamme sisältää suursäkit asbestille. Asbestin käsittelyä ja purkamista säätelevät vaarallisia aineita koskevat kansalliset määräykset. Asbestin kierrätys on tiukasti säännelty: Koska on olemassa vaara, että syöpää aiheuttavia asbestikuituja voi vapautua ilmaan, henkilöt ja ympäristö tulee suojata ja erityisiä varotoimia pitää noudattaa. Asbestin parissa työskentelevien on esimerkiksi käytettävä suojavaatetusta ja hengityssuojaimia. Asbestin käsittelyyn tarkoitetut suursäkit on kehitetty erityisesti tähän tarkoitukseen.

Tuotenumero
Asbest och mineralull
Suursäkit asbestille
Suursäkit mineraalivilla

Valikoimamme sisältää myös suursäkit mineraalivillalle. Mineraalivillaa käytetään lämpöeristeenä rakennustöissä. Mineraalivilloista voidaan erottaa lasivilla, kivivilla ja kuonavilla. Kuidut voivat ärsyttää ihoa ja koska vanhemman mineraalivillan pölyä pidetään mahdollisesti syöpää aiheuttavana, myös mineraalivillan käsittelyä säädellään kansallisilla määräyksillä. Suursäkit mineraalivillalle on kehitetty erityisesti tätä tarkoitusta varten.

Tuotenumero
Asbest och mineralull
Muotonsa säilyttävät suursäkit
Muotonsa säilyttävät suursäkit

Muotonsa säilyttävät suursäkit tarjoavat monia etuja, joita ovat ennen kaikkea helppokäyttöisyys ja alhaisemmat kuljetus- ja varastointikustannukset. Sisäosan vahvistukset antavat suursäkille vakautta, jotta se säilyttää pystysuoran muotonsa myös täytettäessä ja tyhjennettäessä.

Muotonsa pitävän mallinsa ansiosta nämä suursäkit ovat tilaa säästäviä, helposti pinottavia ja mukautuvat ihanteellisesti vakiokokoisiin CP1/CP9/EURO - lavoihin. Kuorma-auton tai kontin kuormatilaa voidaan hyödyntää 30 % enemmän perinteiseen suursäkkiin verrattuna, mikäli käytetään muotonsa säilyttävää suursäkkiä. Tämä tehostaa kuljetusta ja varastointia ja säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Tuotenumero
Formstabile BigBag
Suursäkit elintarvikkeille
Suursäkit elintarvikkeille

Elintarvike- ja lääketeollisuudessa edellytetään erityisen korkeaa hygieniatasoa. Herkkien tuotteiden täyttämiseen tarjoamme suursäkkejä sertifioidusta puhdastilatuotannostamme.

Säännöllisen ja jatkuvan hygienianhallinnan ansiosta voimme taata, että suursäkit täyttävät lakisääteisten määräysten vaatimukset. Kaikki käytetyt materiaalit ja komponentit täyttävät kansainvälisten standardien vaatimukset ja ne on hyväksytty suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Niille on ominaista ennen kaikkea puhdastilatuotanto ja tiukat testit valmistuksen aikana. 

  • Soveltuvuus määritetään ja varmistetaan EU-säädösten mukaisesti
  • Suoritetaan tiukat testit
  • Kaikki komponentit täyttävät kansainvälisten standardien vaatimukset
Tuotenumero
Storsäck renrumsproduktion
Suursäkit nostolenkeillä
Suursäkit nostolenkeillä

Aina ei käytetä neljällä nostolenkillä varustettuja suursäkkejä. Käsittelyjärjestelmästä ja ripustustavasta riippuen voidaan käyttää myös 1- tai 2-lenkkisiä suursäkkejä. Nämä mallit sopivat parhaiten esimerkiksi lannoitteille, rehuille, sementille tai kipsille.

1- tai 2-lenkkisiä suursäkkejämme on luonnollisesti saatavana myös erilaisilla ylä- ja pohjarakenteilla. Tällä tavalla ne voidaan mukauttaa kulloiseenkin tuotteeseen yhtä hyvin kuin 4-lenkkiset suursäkit. Täysautomaattisiin täyttöjärjestelmiin tarjoamme myös suursäkkejä, joissa yksi tai kaksi lenkkiä on kiedottu rullalle.

  • 1 tai 2 lenkkiä
  • Erilaiset ylä- ja alarakenteet
  • Sopii myös täysautomaattisiin täyttöjärjestelmiin
Tuotenumero
Storsäck öglor
Linja
loading symbol