light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

SoliferPolar

SoliferPolar AB, Dorotea

SoliferPolar on syntynyt suomalaisen Solifer-yhtiön ja ruotsalaisen Polar-yhtiön fuusiosta. Doroteassa Pohjois-Ruotsissa sijaitseva Polarvagnen on valmistanut matkailuvaunuja vuodesta 1964 lähtien.

Polar-logga.jpg

Asiakkaan haaste

Uusien Polar-vaunujen etu- ja takaosat on valmistettu ABS-muovista. Ne ovat myös varaosia, joita voi tilata Dorotean varastosta toimitettavaksi eri yhteistyökumppaneille ja huoltokorjaamoille. Aiemmin ennen toimitusta varaosavarastossa rakennettiin käsin puinen tukirunko, jonka ympärille laitettiin aaltopahvipakkaus. Työ oli kallista ja aikaa vievää.

 

Linja

Boxonin ratkaisu

Projektin alussa todettiin, että muoviosat olivat leveydeltään lähes identtisiä. Tuotteiden syvyydessä ei myöskään ollut paljon eroja. Sen sijaan tuotteiden korkeudessa oli enemmän vaihtelua. Siksi pakkausratkaisuksi kehitettiin teleskooppitoiminnolla varustettu laatikko. Laatikko koostuu kahdesta puolikkaasta, jotka sopivat yhteen. Näin pakkaus sopii kaikkiin Polarvagnenin lähettämiin tuotteisiin.

Ulommasta laatikosta tuli myös itsestään selvä paikka Polarvagnarin logolle - POLAR Made In Norrland.

 

Linja

Yhteistyö

SoliferPolarin ja Boxonin yhteistyö alkoi jo vuonna 2006, ja olemme jatkaneet pakkausratkaisujen tehostamista ja kehittämistä yhdessä siitä lähtien. Pitkäjänteisyys antaa tilaa luovuudelle ja molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Erik Sundin, SoliferPolar:

quote_37x26.png Pakkaamme nyt yli kaksi kertaa nopeammin puolet halvemmin kustannuksin. Mitä muuta voisi sanoa? 

quote_37x26.png Onnistuneet tulokset eivät synny itsestään. Ne syntyvät yhteisestä sitoumuksesta, jossa ideoita voidaan käydä läpi perin pohjin. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman SoliferPolarin henkilöstön osoittamaa sitoutumista", sanoo Mikael Karlsson, Boxonin Account Manager, sanoo Mikael Karlsson, Account Manager på Boxon.

 

Ota yhteyttä
Asiakastarinat
Linja
tyhjä rivi
loading symbol