Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Pakkauskonevalikoimamme

Vuosien pakkauskonekokemuksemme avulla voimme auttaa yritystäsi rakentamaan täysautomaattisia pakkauslinjoja sekä yksittäisiä asemia varustettuna puoliautomaattisilla tai täysautomaattisilla koneilla. Yrityksen tarpeet luovat pohjan sinulle parhaiten sopivalle ratkaisulle.

Tehokas pakkausvirta luo suoraa kilpailukykyä

Vältä kalliita ja tarpeettomia seisokkeja

Paras mahdollinen kuormankiinnitys ja minimaalinen ympäristövaikutus

Lavankäärintäkoneet

Kiristekalvokonevalikoimastamme löydät puoliautomaattiset yksinkertaiset erilliset lavankäärintäkoneet sekä tavaran ympärillä pyörivät itseliikkuvat robotit.

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimpia Comarmen lavankäärintäkoneita, joiden suorituskykyä ja teknisiä ominaisuuksia on parannettu useiden vuosien kokemuksella kiristekalvokoneiden tuotannosta ja kehittämisestä.

 

Ota yhteyttä
Lavankäärintäkoneet

Pakkauskoneet (On-Demand)

Pakkauskoneilla (On-Demand) luot pakkaukset paikan päällä omassa yrityksessäsi. Tarjoamme sekä aaltopahvin että muovin ratkaisuja tarpeiden ja vaatimusten mukaan.

On-Demand -ratkaisut ovat joustava ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille pakkauksille, koska pakkauksia valmistetaan vain todellisen tarpeen mukaan ja oikeaan aikaan. Ratkaisu vapauttaa varastotilaa, vähentää varaston hallintoa muun muassa pienentyneiden varastointitarpeiden, pienentyneiden kuljetusmäärien ja negatiivisten ympäristövaikutusten kautta.

Koneemme sopivat erilaisiin pakkausmääriin, pienistä suuriin. Tarvittaessa ratkaisu räätälöidään yrityksen pakkausvirtaan ja suurempia määriä varten se integroidaan yrityksen liiketoimintajärjestelmään.

 

Ota yhteyttä

Laatikonsulkijat

Automaattiset laatikonsulkijat sekä päältä että alta sulkemiseen.

 

Ota yhteyttä

Vannehtijat

Valikoimissamme on vannekoneita niin automaattisiin ja täysin integroituihin järjestelmiin kuin manuaalisia ratkaisuja pienemmille määrille. 

Käsikäyttöiset vannehtijat ovat helposti käsiteltäviä ja sopivat kevyemmille tavaroille.

 

Ota yhteyttä
Vannehtijat

Kutistekalvo- ja niputuskoneet

Kutistekalvo- ja niputuskoneiden valikoimassamme on koneita niin pienille sarjoille kuin isommillekin määrille.

 

Ota yhteyttä
Kutistekalvokoneet

Laatikonmuodostajat

Pahvilaatikoidenmuodostaja, jolla on suuri kapasiteetti ja pitkä käyttöikä. Kone poimii litteät aaltopahvilaatikot ja avaa ne laatikoiksi, jonka jälkeen pohja suljetaan teipillä.

 

Ota yhteyttä
loading symbol