light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Myyntiehdot

Boxon.fi on suomalaisen Boxon Oy:n verkkokauppa (Y-tunnus 2998860-6).

Boxon tarjoaa verkkokaupassaan laajan valikoiman vakiotuotteita, pakkauksia, kalvoja sekä etikettejä ja muita tuotteita. Kirjautumalla sivustolle on lisäksi mahdollista tilata asiakaskohtaisia tuotteita.

Rekisteröityminen Boxon.fi-sivulle

Voit suorittaa ostoksesi joko kirjautumalla asiakkaaksi tai tehdä tilauksen kirjautumatta sivustolle.

Kun luot itsellesi tilin boxon.fi verkkokauppaan, saat pääsyn yrityksesi ostohistoriaan, tilauksiin, hintoihin sekä muihin asiakaskohtaisiin tietoihin ja ehtoihin. Kirjautumistunnuksena toimii sähköpostiosoite.

Nykyiset asiakkaat

Boxonin nykyiset asiakkaat voivat aktivoida tunnuksensa verkkokauppaan pyytämällä salasanan kirjautumissivulta. Sähköpostiosoite toimii tunnuksena. Mikäli sähköpostiosoitteesi on liitetty yrityksesi kontakteihin, tulevat yrityksesi tiedot näkyviin omilla sivuilla. Jos näin ei tapahdu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Uudet asiakkaat

Jos teet ostoksia verkkokaupassa rekisteröimättä itseäsi asiakkaaksi, sähköpostiosoitteesi tallentuu joka tapauksessa järjestelmäämme. Voit luoda varsinaisen asiakastilin myöhemmin, jolloin pääset näkemään aiemman ostohistoriasi.

Henkilötiedot

Emme koskaan paljasta asiakkaittemme tietoja kolmansille osapuolille. Asiakkaalla on myös mahdollisuus tilata tai olla tilaamatta Boxonin uutiskirjettä. Emme lähetä sähköpostia, jos asiakas ei halua vastaanottaa viestejä Boxonilta. Uutiskirjeen tilauksen voi aktivoida tai peruuttaa milloin tahansa. Käsittelemme kaikkia asiakkaiden tietoja GDPR:n sääntöjen mukaan.

Maksaminen

Boxon Oy:n kumppanit verkkomaksuissa ovat Svea Ekonomi ja Bambora. Voit valita maksutavoiksi joko korttimaksun tai laskun.

Lasku

Kun valitset maksutavaksi laskun, normaali maksuehtomme on 14 päivää laskun päiväyksestä. Teemme automaattisen luottotietojen tarkistuksen ennen tilauksen hyväksymistä. Tämä perustuu asiakkaan y-tunnukseen.

Mikäli luottotiedot eivät läpäise tarkistusta, tilausta ei toimiteta heti, vaan otamme ensin yhteyttä asiakkaaseen.

Asiakaskohtaiset maksuehdot saattavat poiketa standardista.

Korttimaksu

Hyväksytyt luottokortit ovat VISA ja MasterCard. Svea Ekonomin Webpay ja Bambora varmistavat turvallisen maksamisen. Maksutapahtuma toteutetaan SSL-sertifioidulla verkkosivulla.

Luottokorttimaksun veloitus tapahtuu, kun järjestelmä on varmistanut kortin voimassaoloajan ja luottokelpoisuuden.

Myöhästynyt maksu

Maksun viivästyessä veloitetaan korkolain mukainen viivästyskorko. Mahdolliset perimiskulut veloitetaan erikseen.

Hinnat

Kaikki hintamme ovat euromääräisiä eivätkä sisällä arvonlisäveroa. Kun siirryt maksamaan ostoskoriasi kassalle, näet alv:n ja mahdolliset muut kustannukset, kuten esimerkiksi toimituskulut.

Boxon Oy päivittää hintoja markkinatilanteen, saatavuuden ja valuuttakurssien muutosten mukaan. Pyrimme minimoimaan hintamuutokset ja haluamme aina tarjota asiakkaillemme parhaimmat hinnat.

Asiakaskohtaiset hinnat näkyvät rekisteröityneillä ja sisäänkirjautuneilla asiakkailla.

Tuotteet ovat Boxon Oy:n omaisuutta siihen asti, kunnes ne on kokonaan maksettu.

Reklamaatiot

Mikäli tuote tai toimitus on asiakkaan mielestä virheellinen, siitä tulee huomauttaa 10 päivän kuluessa toimituksen saapumisesta perille. Mahdolliset korvaukset ja hyvitykset tehdään 14 päivän kuluessa reklamaation hyväksymisestä.

Boxon vastaa virheellisistä toimituksista sekä puutteista ja korvaa ne asiakkaalle.

Pidätämme oikeuden

Boxon Oy:llä on oikeus korjata mahdolliset virheelliset hinnat. Samoin tuotteiden saatavuus ja valikoima saattavat muuttua. Mikäli emme pysty toimittamaan tilausta sovitulla tavalla, on asiakkaalla oikeus peruuttaa tilaus.

Minimitilaus

Alle 350 euron tilauksiin lisätään 15 euron toimituskulu. Yli 350 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti (koskee verkkokauppahinnoilla tehtyjä tilauksia).

Varastointi

Mikäli varastointipalvelusta Standard/Premium ei ole erikseen sovittu, toimitetaan tuotteet asiakkaalle heti niiden saavuttua varastolle.

Standard

Boxon varastoi asiakkaan tuotteita 3 kuukauden ajan veloituksetta sisääntulopäivästä. Tämän jälkeen varastoitavat tuotteet lähetetään vastaanottajalle tavanomaisella toimitusehdolla tai mikäli varastoinnin jatkumisesta on sovittu, niistä aletaan veloittaa varastopaikkojen mukaan. 6 kuukauden kuluttua sama käytäntö, mutta sen jälkeen veloitetaan 4 eurolla korotettua varastopaikan hintaa.

Varastopaikan voimassa olevan hinnan per lavapaikka voit tarkistaa myynnistä. Sisältää purun ja lastauksen (myös hyllypaikkaan noston ja keräilyn).

Premium

Erikseen asiakkaan kanssa sovittava räätälöity palvelupaketti.

Toimitussopimuksen mahdollisesti päättyessä asiakas on velvollinen lunastamaan Boxonilla varastoituna olevat (maksimissaan 6 kk:n tarve) asiakaskohtaiset pakkaustarvikkeet.

loading symbol