light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Lämpötilanhallinta

Katkeamaton kylmäketju on yksi tärkeimmistä tekijöistä turvallisen ruuan tuottamisessa. Kylmäketju tarkoittaa sitä, että elintarvikkeen lämpötila pidetään riittävän alhaisena koko sen matkan ajan valmistuspaikasta myyntipaikan kautta kuluttajan jääkaappiin asti.

Thermokassi 300*150+PW60/60+30*0,17 mm
Thermokassit

Termokassi kuumien tai kylmien tuotteiden kuljettamiseen. Soveltuu erinomaisesti pakasteiden, jäätelön, kylmien tai kuumien juomien ja noutotiskin lämpimien tuotteiden kuljettamiseen kaupasta kotiin. Myös kylmänarat tuotteet, kuten kukat, salaatit ja yrtit, säilyvät parempina Thermo-kassiin pakattuina.

Kassissa on sulkija, joka voidaan avata ja sulkea yhä uudelleen, joten kassia voidaan käyttää moneen kertaan. Thermo-kassien raaka-aineista vähintään 20 % on kierrätettyä polyeteeniä. Myös suljin ja kassin sisäpuolella oleva mikrosoluvaahto on valmistettu polyeteenistä, joten kassin voi kierrättää kokonaan.

Tuotenumero
BX019519
alkaen
0.63
€/KPL
Cool Pack Original, 400ml "Boxon"
Lämpötilanhallinta

Recycold Cool -pakkaukset soveltuvat tuotteiden pitämiseen viileinä kuljetuksen aikana ja auttavat siten kylmäketjun säilyttämisessä. Recycold Coolia käytetään samalla tavalla kuin muitakin kylmävaraajia ja parhaan viilennysvaikutuksen saa yhdistämällä sen eristävään thermokassiin tai kylmälaukkuun.

Kylmäpussi on valmistettu laminoidusta paperista, joka sopii kosketukseen ruoan kanssa. Pussissa oleva jäähdytysgeeli on 100 % biologisesti hajoavaa, vaaratonta ja elintarviketurvallista. Geelin jäätymispiste on noin -2 celsiusasteessa. Recycold-kylmäpussi sopii ammattikäyttöön kertakäyttöisenä ja uudelleenkäytettäväksi kotitalouksissa. Se voidaan hävittää tavallisen talousjätteen mukana ja sisällön voi tyhjentää viemäriin.

Tuotenumero
BX018515
lavaa
0.53
€/KPL
loading symbol