light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Asiakkaidemme toimialoja

Te asiakkaat ohjaatte meitä työssämme ja pyrimme pitkäaikaisiin liikesuhteisiin. Tärkeää ei ole se, mitä me sanomme meistä, vaan sinun sanasi meistä ovat arvokkaita.

Toimialat

Pakkaukset, etiketit ja automaatio ovat asioita, joiden kanssa useimmat yritykset joutuvat kosketuksiin toimialasta riippumatta. Mikään toimiala ei ole meille vieras, eikä yksikään yritys ole liian suuri tai liian pieni.

Keskitymme ennen kaikkea teollisuuden, kaupan ja logistiikan alan yrityksiin, jotka hakevat pitkän aikavälin liikekumppania.

Teollisuus

Tunnemme eri alojen erityiset ja monimutkaiset haasteet.

Lue lisää

Kauppa

Kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen tuo kaupan alan yrityksille valtavia etuja.

Lue lisää

Logistiikka

Kysynnän lisääntyessä monet yritykset integroivat logistiikkavirrat omaan toimintaansa.

Lue lisää

Autoteollisuus

Autoteollisuudelle tarjoamme kustannustehokkaita ja kestäviä pakkausratkaisuja.

Lue lisää
Linja

Tähän olemme koonneet joitakin asiakastarinoitamme

tyhjä rivi

Gigantti

Gigantti on ollut Boxonin asiakas kesästä 2022 lähtien. Yhteistyö on vähitellen kasvanut ja nyt Boxon toimii kokonaisvaltaisena pakkaustoimittajana lähtien pakkauksista, pakkausmateriaaleista ja koneista upouuteen integroituun verkkoalustaan.

 

Lue lisää
Linja

String Furniture

Yhteistyö String Furnituren kanssa alkoi useita vuosia sitten, kun yritys osti jatkuvasti käärintäkoneita ja kiristekalvoja Boxonilta. Vuonna 2022 yhteistyö sai lisävauhtia, kun henkilökohtainen tapaaminen johti kiristekalvon vaihtoon sekä asiakaskohtaisten laatikoiden, vannehtijoiden ja pahvisilppureiden ostoon.

 

Lue lisää
Linja

SoliferPolar

Boxon auttoi SoliferPolaria kehittämään pakkausratkaisun, laatikon, jossa on teleskooppitoiminto. Laatikko koostuu kahdesta puolikkaasta, jotka sopivat yhteen. Tällä tavalla pakkaus sopii koko Polarvagnenin lähettämään tuotevalikoimaan.

Lue lisää
Linja

Rofa Design

Rofa Design tarvitsi apua räätälöityjen pakkausmateriaalien kehittelyssä. Materiaalien tuli sovittaa tiettyihin tuotekokoihin ja huolitsijoiden tilavuuspainojen mukaan.

 

 

Lue lisää
Linja

Skapamer

Skapamer.se on yksi Ruotsin suurimmista ja suosituimmista käsityö- ja harrastusverkkokaupoista. Syksyllä 2010 perustettu myymälä tarjoaa kaikkea luomisen ja puuhastelun ystäville. Skapamer.se tarjoaa laajan valikoiman niin suurille kuin pienillekin erittäin edullisin hinnoin.

Skapamer.se ja Boxon ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018.

Lue lisää
Linja

Alfa Laval

Alfa Laval koostuu monesta eri yksiköstä, minkä vuoksi pakkausvalikoiman yhtenäistäminen on ollut haastavaa.

quote_37x26.png  Aiemmin kukin yksikkö huolehti omista tilauksistaan ja jopa pakkausmateriaalien suunnittelusta, Alfa Lavalin kansainvälinen hankintajohtaja Claus Møller sanoo.

Siten tuotemerkki ei ole näkynyt kunnolla ja lisäksi lopputuloksena on ollut suuri määrä tuotteita, joita olemme hankkineet Boxonilta.

 

Lue lisää
Linja

Volvo Cars

Konsepti perustuu asiakkaan toimitusketjun kokonaiskuvan hahmottamiseen ja puristemuovatun muovipakkauksen kehittämiseen joko uudelleen käytettävänä pakkauksena tai kertapakkauksena. Uusien ratkaisujen avulla vakiopakkausten tarvetta voidaan vähentää.

quote_37x26.png Boxonin kanssa tehtävän yhteistyön yhtenä etuna on se, että me puhumme samaa kieltä. Keskusteluyhteytemme on hyvä, ja Boxonilla on paljon tietoa kokoonpanosta sekä tavaravirtojen kulusta, Volvon pakkausinsinööri Åke Axelsson selvittää.

 

Lue lisää
Linja
tyhjä rivi
Linja
loading symbol