light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Toimialat

Suurin osa yrityksistä joutuu jossain vaiheessa tekemisiin automatisoinnin kanssa, toimialasta riippumatta. Mikään toimiala ei ole meille vieras eikä liian suuri tai pieni. Suurin osa yhteistyökumppaneistamme toimii kuitenkin teollisuuden, kaupan, logistiikan tai autoteollisuuden alalla.

Lue alta lisää yhteistyöstämme eri alojen kanssa:

Linja

Verkkokauppa

Valikoimistamme löydät kaikki koneet ja laitteet verkkokauppasi tarpeisiin - niin pienille kuin isoillekin verkkokaupoille. Meillä on teippikoneista ja laatikonmuodostajista täysautomaattisiin pakkauslinjastoihin. Kasvamme yrityksesi mukana ja tunnemme suurta ylpeyttä voidessamme tarjota koneita yrityksenne kasvun jokaiseen vaiheeseen. Pakkauskoneemme on suunniteltu säästämään kuluja, aikaa, materiaalia ja ympäristöä, jotta voitte käyttää voimavaranne muuhun - esimerkiksi laajentumiseen.

Lue lisää
Linja

Autoteollisuus

Mahdollisimman kitkaton pakkausvirtauksen luominen edellyttää vahvaa ja luotettavaa kumppania ja me Boxonilla tiedämme, että kaikki osat toimivat yhdessä - tehokkaat sisäiset virtaukset, ergonominen työpaikka, kuljetusturvalliset lähetykset ja asiakkaan ostokokemus. Meillä on laaja kokemus työskentelystä autoteollisuuden johtavien yritysten pakkaus- ja automaatioratkaisujen parissa.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä ratkaisut sinun tuotantoosi.

Lue lisää
Linja

Logistiikka

Meillä on kokonaisvaltaiset ja ainutlaatuiset ratkaisut pakkausprosessiisi ja kuormankiinnitykseen. Voimme auttaa sinua säilyttämään parhaan mahdollisen kuorman kiinnityksen vähentäen samalla materiaalinkulutustasi ja ympäristövaikutuksiasi. Konevalikoimastamme löydät sekä kiristekalvo- ja vannekoneet hyvämaineisilta valmistajilta että kiinteät pakkauskoneet, kuten laatikoidenmuodostajat, teippikoneet, kuljetin- ja etikettijärjestelmät koko logistiikkavirtaasi varten.

Kysy meiltä, ​​kuinka voimme auttaa sinua logistiikkaprosessiesi tehokkaissa koneratkaisuissa.

Lue lisää
Linja

Teollisuus

Jos asetat korkeat vaatimukset pakkaus- ja automaatioprosesseidesi tarkkuudelle, vakaudelle ja kustannustehokkuudelle, meillä on ratkaisut sinulle. Meillä on tietoa ja pitkäaikainen kokemus kaiken kokoamisesta ja optimoinnista yksinkertaisemmista itsenäisistä koneista täysautomaattisiin koneisiin integroiduissa järjestelmissä.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota täydellisiä, yksilöllisiä logistiikkaratkaisuja kaikentyyppisille teollisuuslaitoksille, kaikkea automaattisista laatikoiden pystyttäjistä, teippisaumaajista ja venytyskalvokoneista kuljetinhihnoille, lavavarastoihin ja paljon muuta.

Ota yhteyttä niin saat apua sopivien koneiden löytämiseen juuri sinun teollisuusyrityksellesi.

Lue lisää
Linja
tyhjä rivi
loading symbol