Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Täydellinen valikoima
Laaja-alainen osaaminen
Painopiste lisäarvossa
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa

Boxonin palvelupaketti

Boxon huolehtii kaikista pakkauksiin ja merkintöihin liittyvistä asioista. Voimme ratkaista suurimman osan asiakkaidemme liiketoimintahaasteista tuotteidemme ja palveluidemme sekä osaavien ja kokeneiden työntekijöidemme avulla.

Lisäarvoa tuottavat palvelut

Tarjoamme monia palveluita, jotka on kehitetty asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden perusteella. Palveluiden pääasiallisena tarkoituksena on helpottaa ja tehostaa arkea. Kyse voi olla esimerkiksi varastotilan vapauttamisesta tai koko etiketti- ja merkintävirran käsittelystä ja kaikkea siltä väliltä koko pakkausprosessissa.

Palvelupakettimme tuottaa lisäarvoa asiakkaidemme valitsemissa tuoteratkaisuissa ja parantaa liiketoimintaprosesseja. Tällä tavoin me kehitämme pitkäaikaisia ja hyviä kumppanuuksia.

Tarveanalyysi

Työmme perustuu tarveanalyysiin. Tutustumme asiakkaan liiketoimintaan (sekä tämänhetkisiin haasteisiin), selvitämme tulevat haasteet ja määritämme, missä ratkaisumme voivat tuottaa lisäarvoa. On tärkeää, että molemmat ovat sitä mieltä, että Boxon voi olla avuksi ja että me voimme kehittyä yhdessä.

Laadimme kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka keskittyy muun muassa työympäristöön, resurssien optimointiin, ergonomiaan, ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä pakkaus- ja logistiikka prosessien optimointiin. Kullakin osalla on oma roolinsa parhaan kokonaiskustannusratkaisun kehittämisessä.

Varastonhallinta

Tällä hetkellä Boxon auttaa satoja asiakkaita varastonhallinnassa just-in-time-toimitusten avulla.

Suunnittelu ja muotoilu

Boxon Innovation Team laatii joka viikko satoja suunnittelu- ja rakenne-ehdotuksia asiakkaille.

Globaali etikettijärjestelmä

Globaalin etikettijärjestelmämme Tracyn kautta hallitsette etikettejänne ja merkintöjänne.

loading symbol