light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Irtotavaran käsittely

Suursäkit eli FIBC (= Flexible Intermediate Bulk Container) ovat irtotavaran käsittelyyn tarkoitettuja pakkauksia, joita käytetään monilla eri teollisuudenaloilla. Ne on valmistettu polypropeenista ja ne ovat 100 % kierrätettäviä. Voimme tarjota säkkejä, jotka on valmistettu uudesta raaka-aineesta (Virgin) tai joissain tapauksissa jopa 30 % kierrätetystä sekoituksesta (PCR).

Kestäviä ja käytännöllisiä säkkejä käytetään eri teollisuudenaloilla, kuten elintarvike-, lääketeollisuudessa, rakentamisessa, maataloudessa ja jätehuollossa suurten materiaalimäärien helppoon kuljettamiseen, varastointiin ja käsittelyyn.

Suursäkit on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja erilaisia ​​sääolosuhteita. Niiden tehokkuus ja kestävyys ovat tehneet niistä korvaamattoman osan nykyaikaista teollisuutta ja ympäristöystävällistä resurssien hallintaa.

Tuotantolaitoksia ympäri maailman

Varmistaaksemme, että kaikki suursäkit täyttävät kaikki laatu- ja suorituskykyvaatimukset, käytämme eurooppalaisissa ja aasialaisissa tuotantolaitoksissa huippumoderneja tekniikoita ja noudatamme tiukkoja laatuvaatimuksia. Ympäri maailman sijaitsevissa tuotantolaitoksissamme noudatetaan aina eettisiä arvojamme.

 

Linja

Suursäkit eri tarkoituksiin

Standardisäkkejä on saatavana perusmalleina moniin käyttökohteisiin ja tuotteisiin, kuten kiville, hiekalle ja monelle muulle materiaalille. Suursäkkien kantavuus on 25-3000 kg.

Suursäkin rakenne riippuu sen käyttötarkoituksesta ja ennen kaikkea sen sisällöstä. Sen vuoksi tarjolla on monenlaisia rakenteita, joita voi yhdistää.

Tarvittava ripustus riippuu säkeissä kuljetettavasta kuormasta ja käsittelyjärjestelmästä. Kansi- ja pohjarakenteet mukautetaan yrityksen omiin tuotteisiin ja järjestelmiin, niin että täyttäminen ja tyhjentäminen onnistuvat tehokkaasti.

Esimerkkejä erilaisista suursäkeistä:

  • Elintarikkeille ja herkille tavaroille
  • Vaarallisille aineille
  • Antistaattinen säkki suojaa tuotetta tai henkilöä sähköltä
  • Asbestin purkamiseen
  • Lannoitteille, sementille ja kipsille
  • PET Big Bagit kierrätetyistä PET-pulloista
  • Suursäkit, joissa on jopa 30 % kierrätettyä polypropeenia.

Tietysti autamme sinua neuvomalla suursäkkiesi rakenteissa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
Verkkokauppaan
Linja
tyhjä rivi
loading symbol