Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Laatustandardit

Tiedämme ja ymmärrämme asiakkaidemme erityiset laatuvaatimukset ja asetamme laadunvarmistukselle korkeimmat standardit. Varmistamme, että näitä standardeja noudatetaan sekä laadun että ympäristön osalta sertifioitujen johtamisjärjestelmien avulla.

ISO-sertifikaatti

Siksi tarkistamme jatkuvasti prosessejamme ja seuraamme asiaankuuluvia indikaattoreita. Meillä on ISO 9001:2015 -sertifikaatti varmistaaksemme, että täytämme jatkuvasti korkeat laatuvaatimukset ja optimoimme niitä jatkuvasti. Pakkauksen asiantuntijoina katsomme tarkasti tuotteiden valmistusta: Mitkä ovat resurssien käytön, energiankulutuksen, tuotantoteknologian ja päästöjen optimointimahdollisuudet? Miten tuotteemme voidaan kierrättää tehokkaasti, kun ne ovat täyttäneet tarkoituksensa? Työskentelemme jatkuvasti uusien ilmasto- ja ympäristöystävällisten pakkausratkaisujen parissa ja keskitymme tässä yhteydessä myös toimistotoimintaamme. Siksi olemme sitoutuneet kestävään kaupalliseen toimintaan kaikilla tasoilla, kuten ympäristöpolitiikassamme toteamme. Ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu ISO 14001:2015 -standardin mukaisesti.

Linja

Tuotestandardit

Jokainen tuote on erilainen, mutta kaikki ovat arvokkaita omalla tavallaan. Siksi asetamme myös täysin erilaiset vaatimukset sille, mitä tuotepakkauksen tulee täyttää. Heille kaikille yhteistä ovat Boxonin korkeat laatuvaatimukset, joita sovellamme poikkeuksetta kaikkiin pakkausratkaisuihimme. Erityisesti elintarvikkeiden, kemian ja lääketieteen aloilla ei tehdä kompromisseja.

Tiedämme ja ymmärrämme kansainväliset asiakkaamme asettamat erityiset laatuvaatimukset ja asetamme itsellemme korkeimmat laadunvarmistusvaatimukset:

  • Säännölliset tarkastukset kaikissa tuotantolaitoksissa 
  • Tuotantotilojen ja laadunvalvonnan jatkuva optimointi
  • Laadunvalvonta ja laadunvarmistus 
  • Tiukimpien hygieniavaatimusten täyttäminen
  • Pysyvä laadunvalvonta ja standardien noudattaminen
  • Sertifioidut laadunhallintajärjestelmät ISO, HACCP, BRC ja GMP mukaan 
  • Kaikkien asiaankuuluvien tuotestandardien noudattaminen, esim. ISO 21898 tai IEC 61340-4-4

REACH- ja RoHS-ilmoitukset

Täältä voit ladata REACH- ja RoHS-ilmoituksemme. Ilmoitukset ovat englanniksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tahdotte ilmoitukset suomeksi.

Anslutningsbevis FTI

Linja
tyhjä rivi
loading symbol