Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Ajankohtaista

Innovaatiot ja ratkaisut

WorldStar 2023-voitto

Boxon Oy on voittanut korroosionsuojapakkauksella pakkausalan suurimman tunnustuksen – WorldStar-palkinnon Electronics-kategoriassa.

Lue lisää

VCI-ruostesuojaus

Laatikon sisäpinnalle ruiskutetaan korroosionestoaine, joten laatikkoon pakattava kohde ei tarvitse erillistä suojausta vaan inhibiittori leviää koko suljetun laatikon sisäpuolelle.

Lue lisää

ScanStar-voitto Boxonille

Pohjoismaisten pakkausvalmistajien pakkauskilpailussa myönnettiin Boxonille palkinto parhaasta uudesta ideasta/ratkaisusta Kuljetus- ja jakelupakkausten sarjassa.

Lue lisää

Suunnittele oma laatikko

Joitakin helppoja kohtia täydentäen valitset laatikon rakenteen, pahvin paksuuden, värin ja mitat, ja voit tilata täydellisen pakkauksen suoraan verkossa

Tilaa

Ympäristöystävälliset uutuudet

Cool Pack -kylmävaraajat

Boxon Cool Pack -pakkaukset auttavat kylmäketjun säilyttämisessä. Pussi on kierrätettävää voimapaperia ja jäähdytysgeeli on 100 % biologisesti hajoavaa.

Biohajoavia ja kompostoituvia pusseja - Biomat

Biomat-tuotteet valmistetaan aina vastuullisesti ja luonnon varoja säästäen eivätkä ne jätä jälkeensä ympäristöä kuormittavaa mikromuovia.

AirWave pakkaustäytteet - 100 % biohajoavia

AirWave-pakkaustäytemateriaalit ovat erittäin kehittyneitä erikoismateriaaleja, joissa yhdistyvät ilmatäytteisten pakkaustäytteiden edut ja ympäristöystävällisyys.

Paptic Tringa® -paperimateriaali

Paptic Tringa® on ympäristöystävällinen havuselluun pohjautuva uusi paperimateriaali, joka tuo yhteen paperin, muovin ja kankaan parhaita ominaisuuksia.

Uutisia

EcoVadis Gold 2023

Boxon on saanut EcoVadis Gold -tunnustuksen ansioituneesta kestävän kehityksen työstään vuonna 2022.

Lue lisää

Tärkeä vastuullisuusaskel

Boxon on lopettanut kokonaan PVC-pakkausteipin ostamisen ja tarjoaa useita vaihtoehtoja, joilla on pienempi ympäristövaikutus.

Lue lisää

Kiitos vuodesta 2022

Vuosi on ollut tapahtumarikas ja olemme panostaneet innovaatioihin ja nauttineet asiakkaiden tapaamisesta pitkän tauon jälkeen.

Lue lisää

RoadShow kiertää

Myynti- ja konepuolemme on pakannut kamppeensa ja siirtynyt tien päälle minimessujen merkeissä. Tarkista tulevat tapahtumat ja tule mukaan!

Lue lisää

Sealed Air-uutuudet

FillAir® kalvovalikoimaan raskaaseen sarjaan on julkaistu Heavy Duty-kalvoja, jotka on nimensä mukaisesti tarkoitettu käyttökohteisiin, joissa normaalin ilmatäytetyynyn puhkeaminen on ongelma tuoteturvallisuudelle.

Uuden ajan kiristekalvot

Boxonin käsi- ja konekiristekalvojen uuden ohuemman materiaalin ansiosta muovin käyttöä pakkausprosessissa voidaan vähentää jopa yli 30%. Näin ympäristörasitusta saadaan merkittävästi aiempaa pienemmäksi kestävyys- ja suojausominaisuuksien pysyessä ennallaan.

Comarme-pakkauslaitteet

Boxon on Comarmen koneiden ja laitteiden ainoa virallinen maahantuoja Suomessa. Näin ollen pystymme tarjoamaan kattavat ja asiantuntevat huolto- ja asennuspalvelut sekä kaikki alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet.

WaveWrap®-pakkaukset

WaveWrap® on ympäristöystävällinen pienille pakkauksille suunnattu laite. Laite tuo tehoja pakkaamiseen ja korvaa täytemateriaalien, teippien ja kuplamuovien tarpeen pakkauksissa.

loading symbol