Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Ajankohtaista

Innovaatiot ja ratkaisut

VCI-ruostesuojaus

Laatikon sisäpinnalle ruiskutetaan korroosionestoaine, joten laatikkoon pakattava kohde ei tarvitse erillistä suojausta vaan inhibiittori leviää koko suljetun laatikon sisäpuolelle.

Lue lisää

ScanStar-voitto Boxonille

Pohjoismaisten pakkausvalmistajien pakkauskilpailussa myönnettiin Boxonille palkinto parhaasta uudesta ideasta/ratkaisusta Kuljetus- ja jakelupakkausten sarjassa.

Lue lisää

Suunnittele oma laatikko

Joitakin helppoja kohtia täydentäen valitset laatikon rakenteen, pahvin paksuuden, värin ja mitat, ja voit tilata täydellisen pakkauksen suoraan verkossa

Tilaa

Ympäristöystävälliset uutuudet

Cool Pack -kylmävaraajat

Boxon Cool Pack -pakkaukset auttavat kylmäketjun säilyttämisessä. Pussi on kierrätettävää voimapaperia ja jäähdytysgeeli on 100 % biologisesti hajoavaa.

Biohajoavia ja kompostoituvia pusseja - Biomat

Biomat-tuotteet valmistetaan aina vastuullisesti ja luonnon varoja säästäen eivätkä ne jätä jälkeensä ympäristöä kuormittavaa mikromuovia.

AirWave pakkaustäytteet - 100 % biohajoavia

AirWave-pakkaustäytemateriaalit ovat erittäin kehittyneitä erikoismateriaaleja, joissa yhdistyvät ilmatäytteisten pakkaustäytteiden edut ja ympäristöystävällisyys.

Paptic Tringa® -paperimateriaali

Paptic Tringa® on ympäristöystävällinen havuselluun pohjautuva uusi paperimateriaali, joka tuo yhteen paperin, muovin ja kankaan parhaita ominaisuuksia.

Uutisia

Tiedote 12.8.2022

Boxon Oy vahvistaa hallitustaan jatkaakseen positiivista kehitystä Suomen markkinoilla. Boxon Oy on kasvanut viimeisten vuosien aikana voimakkaasti ja valmistautuu nyt laajentumisen jatkumiseen Suomen markkinoilla.

Lue lisää

PacTec-messujen mielenkiintoisin uutuus

"PacTec & FoodTec -messujen mielenkiintoisin uutuus on Boxonin VCI-korroosiosuojalaatikko, joka hurmasi raadin olemalla vanhasta tuotteesta kehitetty uusi, tuotantovaiheita ja materiaalia säästävä innovatiivinen uutuus."

Lue tiedote

Meillä on avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Boxon Oy:n pakkausratkaisuille Avainlippu-tunnuksen osoituksena suomalaisesta työstä ja Suomessa valmistetuista tuotteista.

Lue lisää testistä

RoadShow kiertää

Boxon Oy:n konepuoli on pakannut kamppeensa ja siirtynyt tien päälle Comarme RoadShown merkeissä. Tarkista tulevat paikkakunnat täältä ja tule mukaan!

Lue lisää

Sealed Air-uutuudet

FillAir® kalvovalikoimaan raskaaseen sarjaan on julkaistu Heavy Duty-kalvoja, jotka on nimensä mukaisesti tarkoitettu käyttökohteisiin, joissa normaalin ilmatäytetyynyn puhkeaminen on ongelma tuoteturvallisuudelle.

Uuden ajan kiristekalvot

Boxonin käsi- ja konekiristekalvojen uuden ohuemman materiaalin ansiosta muovin käyttöä pakkausprosessissa voidaan vähentää jopa yli 30%. Näin ympäristörasitusta saadaan merkittävästi aiempaa pienemmäksi kestävyys- ja suojausominaisuuksien pysyessä ennallaan.

Comarme-pakkauslaitteet

Boxon on Comarmen koneiden ja laitteiden ainoa virallinen maahantuoja Suomessa. Näin ollen pystymme tarjoamaan kattavat ja asiantuntevat huolto- ja asennuspalvelut sekä kaikki alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet.

WaveWrap®-pakkaukset

WaveWrap® on ympäristöystävällinen pienille pakkauksille suunnattu laite. Laite tuo tehoja pakkaamiseen ja korvaa täytemateriaalien, teippien ja kuplamuovien tarpeen pakkauksissa.

loading symbol