light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

Ajankohtaista

Tälle sivulle on koottu Boxonia ja pakkausalaa koskevia ajankohtaisia asioita.

tyhjä rivi
Linja

10.11.2023

On tärkeää harkita, mitä materiaalia käytät täytemateriaalina!

Ennen kuin päätät käytettävästä täytemateriaalista, sinun on otettava huomioon useita eri tekijöitä. Tärkeä valinta, jota monet ihmiset ajattelevat, on, pitäisikö heidän käyttää paperia vai muovia. Molemmissa materiaaleissa on etuja, ja päätös voi olla vaikeaa.

Tällä sivulla käymme läpi useita tekijöitä, joita sinun tulee miettiä ennen päätöksentekoa.

 

Lue lisää
Linja

28.9.2023

Toivotamme uuden toimitusjohtajamme Fredrik Ståhlin tervetulleeksi!

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Fredrik Ståhl on aloittanut Boxon Groupin toimitusjohtajana. Hänellä on aiempaa kokemusta yritysten kehittämisestä ja nostamisesta uusiin korkeuksiin. Tämän kokemuksen avulla hän pyrkii jatkamaan lisäarvon tuottamista asiakkaillemme ja kehittämään tarjontaamme entisestään.

 

Lue lisää
Linja

9.6.2023

Vastuullisuusraporttimme vuodelta 2022 on julkaistu

Boxonin vuodelle 2022 oli ominaista suuri keskittyminen ja kova työ kestävän kehityksen ja innovaatioiden parissa! Vuonna 2022 kehitettiin uusi kestävän kehityksen strategia, jonka painopisteenä ovat seuraavat kolme kulmakiveä:

  • Kestävät pakkausratkaisut
  • Kiertotalous ja ilmastoneutraalius
  • Reiluus ja tasa-arvoisuus
Lue lisää
Vastuullisuusraporttimme 2022 Boxon
Linja

31.5.2023

Boxon – Protector of things

Olemme sekä iloisia että ylpeitä saadessamme vihdoin esitellä uuden graafisen profiilimme ja päivitetyn strategiamme.

Olemme olleet pakkausteollisuudessa yli 90 vuotta ja perusarvomme ovat edelleen samat, mutta nyt meillä on uusi ulkoasu, josta toivomme asiakkaidemme pitävän yhtä paljon kuin mekin.

 

Lue lisää
Boxon saa uuden graafisen profiilin
Linja

16.5.2023

Falkenberg Strandbad täyttyi boxoniiteista

Vuonna 2022 Boxon täytti 90 vuotta, jota juhlittiin suurieleisesti Falkenberg Strandbadissa Ruotsissa viime viikonloppuna, hieman myöhässä Covid-pandemian vuoksi.

Kaksipäiväisen konferenssin aikana noin 270 boxoniittia eri puolilta maailmaa tapasi tutustuakseen toisiinsa ja vaihtaakseen kokemuksia. Viikonloppu oli erittäin onnistunut, eikä vähiten erinomaisen sään vuoksi!

 

Lue lisää
Boxon employees group photo
Linja

2023

Minimessut kiertävät

Boxon Oy:n myynti ja konepuoli on pakannut kamppeensa ja siirtynyt tien päälle RoadShown merkeissä. Olemme järjestäneet pakkausalan mielenkiintoisten uutuuksien, pakkauskoneiden ja monenlaisten ympäristöystävällisten ratkaisujen esittelyn jo usealla paikkakunnalla ja jatkoa seuraa. Tule mukaan!

Lue lisää
kolumn minimessut
Linja

30.1.2023

Boxon on rankattu EcoVadiksen toimesta parhaimmiston joukkoon vastuullisuudessa

EcoVadis on alan johtava yritysvastuullisuuden arviointiorganisaatio, joka arvioi yrityksiä maailmanlaajuisesti vuosittain.

Boxon on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että se on saanut EcoVadis Gold -tunnustuksen ansioituneesta kestävän kehityksen työstään vuonna 2022.

Lue lisää
Ecovadis Gold
Linja

10.1.2023

Boxonille myönnettiin suurin pakkausalan palkinto

Maailman parhaat pakkausratkaisut on jälleen palkittu WorldStar-palkinnoilla ja Boxon Oy:n pakkaustiimi on voittanut WorldStar-palkinnon kehittelemällään BoxCor® Corrosion Prevention -laatikolla Electronics-kategoriassa.

Lue lisää
Linja

3.1.2023

Teippejä, joilla on pienempi ympäristövaikutus

Tammikuun 2023 alusta alkaen Boxon ottaa tärkeän vastuullisuusaskeleen ja lopettaa kokonaan PVC-pakkausteipin ostamisen. Sen sijaan tarjoamme asiakkaillemme muita vaihtoehtoja, joilla on pienempi ympäristövaikutus.

Lue lisää
Linja

16.12.2022

Huippuhetket vuodelta 2022

Jälleen yksi jännittävä ja vaiherikas vuosi lähenee loppuaan. Boxonin vuoteen 2022 sisältyi runsaasti huippukohtia, mutta suurin fokus oli kestävässä kehityksessä ja innovaatioissa.

Lue lisää
Linja

15.12.2022

Joululahjaksi lahjoitamme rahaa UNICEF:lle

Me Boxonilla haluamme lahjoittaa joululahjamme UNICEF:lle tukeaksemme heidän katastrofityötään avun tarpeessa olevien lasten parissa.

Lue lisää
Linja

1.9.2022

ScanStar 2022 -voitto Boxonin korroosionsuojalaatikolle

Pohjoismaiden parhaat pakkaukset on jälleen palkittu ScanStar-pakkauskilpailussa. Boxonin palkitussa pakkauksessa on hyödynnetty hyväksi koettu korroosiosuojausmenetelmä uudenlaisella tavalla.

Lue lisää
Linja
loading symbol