light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

Ajankohtaista

Tälle sivulle on koottu Boxonia ja pakkausalaa koskevia ajankohtaisia asioita.

Linja

16.5.2023

Falkenberg Strandbad täyttyi boxoniiteista

Vuonna 2022 Boxon täytti 90 vuotta, jota juhlittiin suurieleisesti Falkenberg Strandbadissa Ruotsissa viime viikonloppuna, hieman myöhässä Covid-pandemian vuoksi.

Kaksipäiväisen konferenssin aikana noin 270 boxoniittia eri puolilta maailmaa tapasi tutustuakseen toisiinsa ja vaihtaakseen kokemuksia. Viikonloppu oli erittäin onnistunut, eikä vähiten erinomaisen sään vuoksi!

 

Lue lisää
Linja

11.4.2023

Vastuullisuusraporttimme vuodelta 2022 on julkaistu

Boxonin vuodelle 2022 oli ominaista suuri keskittyminen ja kova työ kestävän kehityksen ja innovaatioiden parissa! Vuonna 2022 kehitettiin uusi kestävän kehityksen strategia, jonka painopisteenä ovat seuraavat kolme kulmakiveä:

  • Kestävät pakkausratkaisut
  • Kiertotalous ja ilmastoneutraalius
  • Reiluus ja tasa-arvoisuus
Lue lisää
Linja

2023

Minimessut kiertävät

Boxon Oy:n myynti ja konepuoli on pakannut kamppeensa ja siirtynyt tien päälle RoadShown merkeissä. Olemme järjestäneet pakkausalan mielenkiintoisten uutuuksien, pakkauskoneiden ja monenlaisten ympäristöystävällisten ratkaisujen esittelyn jo usealla paikkakunnalla ja jatkoa seuraa. Tule mukaan!

Lue lisää
kolumn minimessut
Linja

30.1.2023

Boxon on rankattu EcoVadiksen toimesta parhaimmiston joukkoon vastuullisuudessa

EcoVadis on alan johtava yritysvastuullisuuden arviointiorganisaatio, joka arvioi yrityksiä maailmanlaajuisesti vuosittain.

Boxon on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että se on saanut EcoVadis Gold -tunnustuksen ansioituneesta kestävän kehityksen työstään vuonna 2022.

Lue lisää
Ecovadis Gold
Linja

10.1.2023

Boxonille myönnettiin suurin pakkausalan palkinto

Maailman parhaat pakkausratkaisut on jälleen palkittu WorldStar-palkinnoilla ja Boxon Oy:n pakkaustiimi on voittanut WorldStar-palkinnon kehittelemällään BoxCor® Corrosion Prevention -laatikolla Electronics-kategoriassa.

Lue lisää
Linja

3.1.2023

Teippejä, joilla on pienempi ympäristövaikutus

Tammikuun 2023 alusta alkaen Boxon ottaa tärkeän vastuullisuusaskeleen ja lopettaa kokonaan PVC-pakkausteipin ostamisen. Sen sijaan tarjoamme asiakkaillemme muita vaihtoehtoja, joilla on pienempi ympäristövaikutus.

Lue lisää
Linja

16.12.2022

Huippuhetket vuodelta 2022

Jälleen yksi jännittävä ja vaiherikas vuosi lähenee loppuaan. Boxonin vuoteen 2022 sisältyi runsaasti huippukohtia, mutta suurin fokus oli kestävässä kehityksessä ja innovaatioissa.

Lue lisää
Linja

15.12.2022

Joululahjaksi lahjoitamme rahaa UNICEF:lle

Me Boxonilla haluamme lahjoittaa joululahjamme UNICEF:lle tukeaksemme heidän katastrofityötään avun tarpeessa olevien lasten parissa.

Lue lisää
Linja

1.9.2022

ScanStar 2022 -voitto Boxonin korroosionsuojalaatikolle

Pohjoismaiden parhaat pakkaukset on jälleen palkittu ScanStar-pakkauskilpailussa. Boxonin palkitussa pakkauksessa on hyödynnetty hyväksi koettu korroosiosuojausmenetelmä uudenlaisella tavalla.

Lue lisää
Linja
loading symbol