light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Gigantti

Pakkausvalikoiman optimointi ja muovin käytön vähentäminen

Gigantti tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista kodinelektroniikka- ja laitevalikoimista pienille ja suurille yrityksille. Yhtiö toimii kaikkialla Pohjoismaissa.

imagey4nzl.png

imageq3be.png

image2xrdr.png

Vähitellen kasvanut yhteistyö

Gigantti on ollut Boxonin asiakas kesästä 2022 lähtien. Vähitellen kasvaneen yhteistyön myötä Boxon on nyt kaiken kattava toimittaja, jonka toimenkuvaan kuuluvat niin pakkaukset ja koneet kuin integroitu verkkoalusta.

Gigantin haasteet

Yksi Gigantin kohtaamista haasteista oli yhteistyö monien eri pakkaustoimittajien kanssa neljässä maassa. Yleiskuva ja näkyvyyys pakkausten hankintaan oli puuttellinen. Yksittäiset myymälät pystyivät ostamaan mitä halusivat, ja asiakkaiden saamat pakkaukset näyttivät erilaisilta eri maissa.

Linja

Läpinäkyvä viestintä ja kestävä kehitys avainasemassa

Gigantti halusi toimittajan, joka voisi toimittaa kaikkiin neljään Pohjoismaahan. EcoVadis oli ehdoton vaatimus, ja tärkeisiin tekijöihin kuului tietysti myös hinta ja laatu. Tarpeena oli myös integrointi yhtiön hankinta-alustaan, jotta hallinnossa ja tilausten käsittelyssä voitaisiin säästää aikaa.

quote_37x26.png Toimittajaa valittaessa meille oli tärkeää selkeä ja läpinäkyvä viestintä, ratkaisujen löytäminen yhteistyön pohjalta ja tarpeidemme syvällinen ymmärrys", sanoo Pohjoismaiden GNFR-päällikkö, Ronni Gylden.

quote_37x26.png Kestävä kehitys kuuluu yhtiömme pääperiaatteisiin, ja alamme markkinajohtajana tiedämme vastuumme. Siksi on tärkeää, että pyrimme ennakoivasti pienentämään toimintojemme, tuotteidemme ja korjauspalveluidemme hiilijalanjälkeä kunnianhimoisen kestävän kehityksen strategiamme avulla, Ronni Gylden toteaa lopuksi.

Linja

Boxonin ratkaisu

Boxon valittiin koko Pohjoismaiden ainoaksi pakkausratkaisujen toimittajaksi. Pakkausvalikoimaa yksinkertaistettiin niin, että valintoja on rajallinen määrä. Boxon esitteli myös kestävän kehityksen mukaisen ratkaisun iskuja vaimentavasta materiaalista, jota voidaan käyttää paperisena täytemateriaalina kuplamuovin sijaan. Tämä vähensi sekä muovin käyttöä että hiilijalanjälkeä.

Tehokasta pakkausvalikoimaa täydennettiin kaikkiin myymälöihin tarkoitetulla nopealla ja tehokkaalla pakkauskoneella. Lisäksi kehitettiin verkkoalusta, joka integroitiin Gigantin omaan hankintaportaaliin.

quote_37x26.png Gigantti on suhtautunut myönteisesti ratkaisuumme kaikissa Pohjoismaiden myymälöissä. Tukenamme on myös alansa parhaita ja innovatiivisimpia kollegoita, sanoo Boxonin Account Manager Osman Cakiroglu.

 

Ota yhteyttä
Asiakastarinat
Linja
tyhjä rivi
loading symbol