, Logistiikka | Asiakastarinat - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Logistiikka

Digitalisaatio, monikanavainen myynti ja yhä lyhyemmät toimitusajat ovat joitakin logistiikan alan yritysten kohtaamista haasteista. Kuluttajat haluavat yhä suurempaa valinnanvapautta sekä tuotteen tilaamisen että toimituksen suhteen. Boxon ymmärtää logistiikkayritysten tarpeet ja voi tarjota älykkäitä ja käteviä pakkauskonsepteja.

Tehtävämme on auttaa yrityksiä optimoimaan materiaalivirtansa ja luoda edellytykset kustannustehokkaille kuljetuksille, niin että rutiinit pysyvät yhtenäisinä.

Mukautetut ratkaisut, jotka tehostavat pakkausvirtaa

Tehostamme materiaalivirtaa asiakaskohtaisella tilausjärjestelmällä, globaaleilla toimituksilla, paikallisella tuotannolla sekä just-in-time -toimitusten varastonhallinnalla. Mukautetut automatisointiratkaisut tehostavat liiketoimintaa.

Tarjoamme tehokkaita viivakoodiratkaisuja sisältäen ohjelmiston. Luomme "inbound"- ja/tai "outbound"-hubeja, jotka koostuvat ohjelmistosta, tulostimista, etiketeistä ja tukisopimuksesta osana kustannustehokasta kokonaisvaltaista ratkaisua, jossa yritys voi valita kaikki osat tai ainoastaan tarvittavat.

Tarjoamme tietenkin kaikkea tarvittavaa myös pakkauspuolella. Pakkauskonsepti sisältää kokonaisvaltaisia tuoteratkaisuja mukautetulla rakenteella. Ne turvaavat kuljetukset ja sisäisen käsittelyn.

Yhteenliittyvä sisältö

Varastonhallinta

Tällä hetkellä Boxon auttaa satoja asiakkaita varastonhallinnassa just-in-time-toimitusten avulla.

Optimointi

Optimaalinen ja tehokas tavaravirta on ensisijaisen tärkeä osa päivittäistä työtä. 

Automatisointiratkaisut

Integroidut automaattiratkaisut antavat kustannussäästöjä ja lisäarvoa.

Huoltopalvelu

Säännölliset huoltotoimenpiteet varmistavat koneiden toiminnan ja ehkäisevät tarpeettomia huoltokatkoksia.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja palveluistamme ja ratkaisuistamme. Varmistamme, että juuri oikea henkilö vastaa sinulle.

*=pakolliset kentät