light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Automatisointiratkaisut ja integraatio

Me Boxonilla tiedämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen.

Meillä on laaja kokemus yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa ainutlaatuisten, räätälöityjen ratkaisujen löytämiseksi. Pakkaus- ja logistiikkavirran virtaviivaistaminen johtaa usein sekä kustannussäästöihin että kilpailukyvyn kasvuun. Olemme asiantuntijoita myös pakkausjätteen vähentämisessä ja pakkauksen täyttöasteen nostamisessa 96 %:iin, mikä vähentää kustannuksia ja ympäristövaikutuksia ja johtaa kohti onnellisempaa planeettaa.

Lue alta lisää siitä, kuinka voimme auttaa sinua koneiden ja automaatioratkaisujen kanssa tuotteiden pakkaamisessa, suojaamisessa, pakkausten sulkemisessa ja merkitsemisessä.

Automatisointiratkaisut
Linja
PreviewImage

Pakkauskoneet

Pakkaus on kriittinen prosessi monissa yrityksissä, joissa joustavuus ja optimointi ovat avain tehokkuuden lisäämiseen. Tuottamalla pakkauksia suoraan paikan päällä, integroituna pakkausprosessiin ja tarvittaessa mahdollisuuksia laajennetaan.

Sekä aaltopahvista että muovista löytyy useita erilaisia ​​ratkaisuja tehokkaaseen paikan päällä tapahtuvaan pakkaamiseen yrityksille, joilla on monipuoliset pakkaustarpeet. Valikoimamme sisältää kaikki koneet, jotka mahdollistavat tehokkaamman pakkausketjun.

 

Pakkauskoneet
Linja

Toimialat

Automaatiotarpeet voivat olla hyvin erilaisia toimialasta ja yrityksen koosta riippuen. Tarjoamme asiakkaillemme kaikenlaisia automaatioratkaisuja yksittäisistä koneista automaatiolinjastoihin.

Asiakkaamme toimivat useimmiten teollisuuden, logistiikan, kaupan/verkkokaupan ja autoteollisuuden aloilla. 

 

Lue lisää
Linja

Taso 1 – Itsenäiset (Stand-alone) ratkaisut

Tämä on ensimmäinen vaihe automatisoitujen ratkaisujen käyttöönotossa. Myyjämme auttavat asiakkaan tarpeiden perusteella valitsemaan oikean koneen.

Taso 2 – Puoliautomatisoidut ratkaisut

Pakkausvirta analysoidaan ja asiantuntijatiimimme auttaa löytämään optimaalisen ratkaisun. Kyse voi olla koneesta pyörivällä varrella, joka suorittaa jonkin tietyn prosessin tai kuljetushihnasta, joka vie tuotteet yhdestä paikasta toiseen.

Taso 3 – Täysautomatisoidut ratkaisut

Tämä taso sopii yleensä yrityksille, joiden pakkausvolyymi on suuri ja monimuotoinen. Analysoimme silloin koko materiaalivirran tai määritämme, mitkä automatisoidut ratkaisut voivat auttaa ratkaisemaan yrityksen tarpeet. Kyse voi olla kokonaisesta pakkauslinjasta sisäänrakennetuin konein, joka lisäksi yhdistetään liiketoimintajärjestelmään.

 

Lue lisää
Linja
tyhjä rivi
loading symbol