Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sertifioinnit

Haluamme tarjota asiakkaillemme täyden läpinäkyvyyden. Siksi toimitamme sinulle todistukset, jotka vahvistavat, että noudatamme tiettyjä säädöksiä. Lisäksi käymme läpi säännöllisiä arviointeja eri aloilla, jotka sitten sertifioivat riippumattomat kolmannet organisaatiot. Tässä yhteydessä uusimme ISO14001- ja ISO9001-sertifikaattimme vuosittain osana laadunhallintaamme.

Kun on kyse CSR-työstämme (Corporate Social Responsibility), teemme vuosittaisen arvioinnin EcoVadiksen kanssa. EcoVadis on riippumaton organisaatio luotettavalle yritysvastuulliselle arvioinnille, joka ottaa huomioon kunkin yrityksen toimialan, koon ja maantieteellisen sijainnin. Se tarjoaa liikekumppaneille läpinäkyvää tietoa yrityksen kestävän kehityksen hallintajärjestelmän laadusta.

Kestävän kehityksen sertifikaatti

Tietenkin tarjoamme asiakkaillemme myös tuotteisiin liittyviä sertifikaatteja: mukaan lukien elintarvikkeiden tai vaarallisten aineiden pakkauksen hyväksyntä ja vahvistuksemme siitä, että noudatamme REACH-/ROHS-määräyksiä.

Laatustandardit

Tiedämme ja ymmärrämme asiakkaidemme erityiset laatuvaatimukset ja asetamme laadunvarmistukselle korkeimmat standardit. Varmistamme, että näitä standardeja noudatetaan sekä laadun että ympäristön osalta sertifioitujen johtamisjärjestelmien avulla.

Laatustandardityömme on vielä työn alla.

Ecovadis

EcoVadis arvioi joka vuosi Boxonin CSR-työn (Corporate Social Responsibility). EcoVadis tarjoaa toimittajille ja ostajille alustan tehokkaaseen CSR-tietojen vaihtoon. EcoVadis-menetelmän tavoitteena on arvioida yrityksen kestävän kehityksen hallintajärjestelmän laatua sen toimintatapojen, toimenpiteiden ja tulosten kautta.

 

Lue lisää
FSC -sertifioitu

FSC-sertifioitu tuotanto

Uuden FSC-hyväksynnän myötä Boxon on yksi ensimmäisistä tarravalmistajista Pohjoismaissa, jolla on sertifioidut tuotteet.

Ostamalla FSC-sertifioituja paperi- ja aaltopahvituotteita valitset metsävarojen huolellisen hoidon.

 

Lue lisää

CO2 Neutral Website -sertifikaatti

Tämä sertifikaatti vahvistaa, että Boxon Oy osallistuu yhteiseen tavoitteeseen Ilmastomuutoksen ehkäisemiseksi "CO2 neutraalien websivujen" avulla. Websivujen ylläpidosta ja niiden käytöstä johtuvat päästöt ovat neutralisoitu rakentamalla uusiutuvaa energiaa, kohdentamalla sen CO2-päästöjä vähentäviin projekteihin ja ostamalla päästökauppaosuuksia, mitkä ovat valtioiden eri instituuttien määrittelemiä.

 

Lue lisää
loading symbol