light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Laaja valikoima
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

Sertifioinnit

Haluamme tarjota asiakkaillemme täyden läpinäkyvyyden. Siksi tarjoamme sertifikaatit, jotka vahvistavat, että noudatamme tiettyjä säädöksiä. Teemme säännöllisesti arviointeja eri alueilla, jotka riippumattoman kolmannen osapuolen organisaatio on sertifioinut.

  • EcoVadis arvioi vuosittain Boxonin vastuullisuustyön. 
  • Tarjoamme asiakkaillemme myös tuotteisiin liittyviä sertifikaatteja, kuten Reach ja RoHS.
  • Sertifikaatti, joka osoittaa, että webbisivumme on CO2-neutraali.
Linja

Ecovadis

EcoVadis arvioi vuosittain Boxonin vastuullisuustyön. Johtavassa arviointijärjestelmässä arvioidaan eri kestävyysteemoja, joita ovat ympäristöasiat, työolot, liiketoimintavastuu, eettisyys sekä kestävä toimitusketju.

EcoVadis-menetelmä perustuu kansainvälisesti hyväksyttyihin CSR-standardeihin, kuten GRI (Global Reporting Initiative), YK:n Global Compact ja ISO:26000. Arvioinnin tarkistaa myös riippumattomat kestävän kehityksen asiantuntijat. Vuonna 2022 Boxon sai rankingissa 71 pistettä 100:sta. Se tarkoittaa, että sijoitumme edelleen 5 prosentin parhaimmistoon arvioitujen yritysten joukossa ja saimme EcoVadis Gold -tunnustuksen.

 

Lue lisää
Linja

CO2 Neutral Website -sertifikaatti

Tämä sertifikaatti vahvistaa, että Boxon AB on mukana CO2-neutraalien sivustojen aloitteessa. Se tarkoittaa, että verkkosivuston ja sen vierailijoiden aiheuttamat CO2-päästöt neutraloidaan mitattavissa olevilla CO2-vähennyksillä.

 

Lue lisää
Linja
tyhjä rivi
loading symbol