light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Toimitusehdot

Arkipäivänä ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset toimitetaan 2-3 päivän kuluessa välimyyntivarauksin, ellei toisin mainita. Toimitukset tehdään työpäivän aikana klo 8-16 välillä. Mikäli toimitus viivästyy, koska vastaanottajaa ei tavoiteta, tavaran säilyttämisestä ja uudelleen toimituksesta aiheutuvat kulut peritään asiakkaalta. Tavaroiden toimittamiseksi manner-Suomen rajojen ulkopuolelle otamme sinuun yhteyttä ja ilmoitamme toimituskulut.

Rahdin alla olevista kuormalavoista peritään maksu, EUR-lavasta 22 € ja kertalavasta 13 €. Arvion rahdin alle tarvittavasta lavasta tekee toimituksen pakkaava henkilö.

Erityisehtoja voidaan soveltaa olemassa oleviin sopimuksiin, esim. kiinteät toimituspäivät.

Rahtivapaus

Boxon toimittaa yli 350 euron tilaukset (koskee verkkokauppahinnoilla tehtyjä tilauksia) rahtivapaasti suomalaiseen katuosoitteeseen (pohjakerrokseen). Muissa tapauksissa toimitusmaksu on 15 euroa. Teemme yhteistyötä varmojen ja luotettavien jakelukumppaneiden kanssa, jotka tekevät kaikkensa toimittaakseen tuotteesi oikeaan aikaan ja vahingoittumattomina. Jos et jostain syystä voi vastaanottaa tavaroitasi määritettynä toimituspäivänä, lisätään kaksinkertainen toimitusmaksu.

Keräilyvirheet ja vahingoittuneet tavarat

Teemme kaikkemme välttääksemme ja minimoidaksemme keräilyvirheet sekä tavaroiden vauriot, mutta pyydämme teitä tekemään saapumistarkistuksen toimituksen yhteydessä. Kuljettajalle tulee ilmoittaa mahdollisista vaurioista tai puuttuvista tuotteista välittömästi. Ota meihin yhteyttä, jos havaitset toimituksessa virheitä tai vaurioita.

Reklamaatio

Mikäli tuote tai toimitus on asiakkaan mielestä virheellinen, siitä tulee huomauttaa 10 päivän kuluessa toimituksen saapumisesta perille. Mahdolliset korvaukset ja hyvitykset tehdään 14 päivän kuluessa reklamaation hyväksymisestä.

Boxon vastaa virheellisistä toimituksista sekä puutteista ja korvaa ne asiakkaalle.

loading symbol