light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Globaali merkintäjärjestelmä - Tracy

Asiakaskohtainen merkintöjen hallinta on mahdollista. Globaali tarrajärjestelmä koostuu pilvipohjaisesta Tracy-tilausjärjestelmästä, jota täydennetään tarroin. Ratkaisu toimii kaikenlaisille yrityksille, jotka haluavat pitää tarransa ja merkintänsä täysin hallussaan.

quote_37x26.png  Globaalin merkintäjärjestelmän kautta asiakkaat voivat hallita omia tarrojaan ja merkintöjään omasta ja tuottajiensa maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Tuotteet ovat jäljitettäviä tilaushetkestä lähtien valmistuspaikasta riippumatta koko matkan jälleenmyyjien kautta varastoon.

Valitse joko tulostaminen itse tai anna meidän tehdä työ

  • Tracyn avulla varmistat, että oikeat tiedot ovat oikeassa etiketissä, että viivakoodisi luettavuus on aina hyvälaatuista ja että tulostetut tarrat näyttävät samalta riippumatta siitä, mistä päin maailmaa ne tulevat.
  • Tracyn avulla voit luovuttaa tarrahallintasi ja sen haasteet kokonaan meille Boxonille. Varmistamme, että oikea etiketti toimitetaan oikealle vastaanottajalle oikeaan aikaan mantereesta riippumatta.
  • Tracyn alustalla voit myös lisätä mahdollisuuden tulostaa omia tarrojasi suoraan tuottajalla, kun toimitusajat ovat lyhyitä.
Linja
PreviewImage

Globaalin merkintäjärjestelmän edut

  • Säästää aikaa, pienentää kustannuksia ja parantaa turvallisuutta
  • Täysi jäljitettävyys valmistuksesta alkaen jälleenmyyjien kautta loppukäyttäjälle
  • Tuotteisiin kiinnitetään oikea tarra, joka vahvistaa tuotemerkkiä
  • Kaikki tiedot voidaan päivittää nopeasti ja helposti ennen tulostamisen aloittamista
  • Sopivat logistiikkamerkinnät kaikilla tasoilla – aina tuotemerkinnöistä ja sisäpakkauksista ulkopakkauksiin, kuormalavoihin ja kuljetusyksiköihin
tyhjä rivi
Linja

Boxon Label Cloud

Autamme sinua käytössä, kunnossapidossa ja turvallisuudessa, jotta voit tehdä sen, mitä osaat parhaiten! Riippumatta siitä, onko kyseessä valmistus muille, tavaroiden jakelu tai omien tuotteiden myynti, voimme hoitaa merkintöjen ja jäljitettävyyden tarpeen.

Boxon Label Cloud on pilviratkaisu, jossa käyttäjät voivat tulostaa missä päin maailmaa tahansa. Tämän palvelun avulla yritykset, jotka sijaitsevat usealla paikkakunnalla maailmassa tai joilla on alihankkijoita muualla, voivat helposti käyttää samaa järjestelmää tulostamiseen. Tämä varmistaa, että kaikilla käyttäjillä on pääsy samoihin asetteluihin, mikä tarkoittaa, että tarrasuunnittelu on aina sama riippumatta siitä, missä päin maailmaa tarra tulostetaan.

Jos myös tarrat tilataan Boxonilta, varmistamme, että kaikilla tarroilla on sama laatu, väri ja sisältö riippumatta siitä, missä ne on painettu. Boxon Label Cloudilla on erittäin lyhyt ja helppo aloitusmenettely uusille käyttäjille.

tyhjä rivi
Linja
tyhjä rivi
tyhjä rivi
Linja
loading symbol