Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Ympäristöystävälliset tuotteet ja palvelut

Valikoimamme koostuu erilaisista materiaaleista, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Boxon työskentelee aktiivisesti kehittääkseen ja edistääkseen ympäristöystävällisiä aloitteita tavoitteenaan, että asiakkaamme arvostavat tuotteidemme vastuullista elinkaarihallintaa. Näimme hankkeissamme loistavia tuloksia vuonna 2020 ja jatkamme uusien ratkaisujen ja palveluiden kehittämistä, joilla on positiivinen vaikutus asiakkaidemme tuotteiden ympäristötasapainoon. Nämä yhdessä muodostavat muita ympäristöystävällisiä tuotteita ja materiaaleja nykyisestä valikoimastamme. Tällä tavoin autamme vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja parantamaan pakkausten elinkaarta.

Kaikki tuotteet ovat saatavilla vakiotuotteina, mutta ne voidaan myös muokata ja valmistaa designpakkauksina.

CO2 neutraali
Linja
csr green

Ympäristöystävälliset tuotteet

Pidämme erittäin tärkeänä vastuullista metsänhoitoa, joka näkyy eräiden tuotteiden FSC-merkinnässä. Osassa muovituotteissamme käytämme jo tuotannossa uusiutuvia raaka-aineita, kuten sokeriruo'osta valmistettua vihreää PE:tä, joka voidaan kierrättää ilman haitallisia aineita. Tarjoamme myös kierrätetystä PET:stä valmistettuja pakkauksia, jotka auttavat estämään meren saastumista Indonesiassa.

Kestävien tuotteiden tarjoaminen asiakkaillemme on tärkeää sekä ympäristön että liiketoiminnan kannalta. Perustamme määritelmämme kolmeen tärkeään näkökohtaan; talous, yhteiskunta ja ympäristö.

Lue lisää
Linja

Kestävät palvelut

Tapauksissa, joissa tuotannon hiilidioksidipäästöjä ei voida täysin välttää, pyrimme kompensoimaan ne. Siksi tarjoamme sinulle ilmastoneutraalit pakkaukset, joilla voit aktiivisesti tukea Tansanian ilmastonsuojeluprojektia kanssamme.

Käyttämällä PET-muovia uudelleen suursäkkien valmistukseen estetään meren saastuminen ja FIBC:n hiilijalanjälki pidetään alhaisella tasolla. Kaiken kaikkiaan rPET-säkeillä on useita myönteisiä ympäristövaikutuksia.

Lue lisää
Linja
tyhjä rivi
loading symbol