light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Ympäristömerkintä

Vastuullisempien tuotteiden tarjoaminen asiakkaillemme on tärkeää ympäristön, yhteiskunnan ja liiketoiminnan kannalta. Tuotteet, joilla on ympäristömerkintä ja jotka on valmistettu uusiutuvista ja/tai kierrätetyistä materiaaleista.

Haluamme, että verkkokaupastamme on helppo löytää parhaat kestävän kehityksen mukaiset tuotteet. Siksi olemme kehittäneet symboleja, jotka osoittavat, että tuote täyttää kestävän valinnan määritelmämme.

Linja

Vastuulliset tuotteet

Boxonin tavoitteena on tehdä vastuullisempien pakkausratkaisujen valinnasta asiakkaillemme helppoa. Käytämme siksi symboleja, jotka osoittavat, että tuote täyttää esimerkiksi kestävän kehityksen mukaisten tuotteiden määritelmät.

Pidä silmällä "Vastuullinen tuote" -symbolia verkkokaupassamme! 

Lue lisää
Linja

Recycling

Recycling-symbolilla varustetut tuotteet sisältävät kierrätettyä materiaalia ja voidaan uudelleenkierrättää 100-prosenttisesti. (Jos infrastruktuuri mahdollistaa tämän)

Kierrätyssymbolilla on useita tarkoituksia. Ensinnäkin se auttaa kuluttajia tunnistamaan kierrätettävät tuotteet ja pakkausmateriaalit. Tuotteessa näkyvä symboli tarkoittaa, että materiaali voidaan kerätä ja prosessoida raaka-aineeksi, josta voidaan valmistaa uusia tuotteita. Tämä vähentää luonnonvarojen tarvetta ja minimoi jätteen määrän.

Lue lisää
Linja
tyhjä rivi
loading symbol