Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Pahvilaatikot ja kotelot

Boxon tarjoaa monivuotiseen kokemukseen perustuvan ja yhden markkinoiden laajimmista pahvilaatikkovalikoimista.

FEFCO on kansainvälinen aaltopahvipakkausstandardi, joka ilmaisee millainen rakenne laatikossa on. Koodi osoittaa aaltopahvimateriaalin muuntautumiskyvyn, luovuuden ja monipuolisuuden sekä helpottaa sinun asiakkaana ja Boxonin välistä kommunikointia.

FEFCO - aaltopahvipakkausstandardi

Lavamalli on mallikuva siitä miten laatikot voidaan pakata kuormalavalle. Lähtökohtana on EUR-lava, jonka mitat ovat 1200 mm x 800 mm. Lavoille sopivat laatikot on suunniteltu hyödyntämään lavapinta-ala kokonaan ilman että laatikot leviävät lavan ulkopuolelle. Lavamallin ja lavalle sopivien laatikoiden avulla kuormalava hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Lavauskuva >

Lue lisää
Näytä suodatin
11 tuotteesta
Järjestä
Pakkauslaatikko 590*390*320 mm
Pakkauslaatikko kannella

Kansiläpätön ruskea pahvilaatikko helppoon ja tyylikkääseen pakkaamiseen.
Kansi myydään erikseen, BX019847.

Tuotenumero
BX019259
KPL
0.10
€/KPL
Pahvilaatikko 75*78*76 mm BOX271
Itselukittuvat laatikot

Itselukittuvat laatikot ovat käteviä aaltopahvilaatikoita, jotka taittuvat helposti ja nopeasti valmiiksi pakkauksiksi. Vakaan ja iskunkestävän rakenteen ansiosta laatikot soveltuvat hyvin postituspakkaukseksi. Ne on helppo kiinnittää teipillä tai tarralla, ehkä omalla painatuksella?

Tästä kategoriasta löydät erimuotoisia valkoisia ja ruskeita itselukittuvia laatikoita, jotka soveltuvat postitukseen ja lähetykseen, A3, A4 ja lavalla.

 • Soveltuu postitukseen ja lähetykseen
 • Nopea taittaa kasaan
 • Vakaa rakenne
Tuotenumero
BOX271
0.24
€/KPL
csr greenrecycled reen
Pahvilaatikko 225*165*145 mm
Aaltopahvilaatikot

Kierrätettävien yksiaaltoisten pahvilaatikoidemme valikoima sopii useimpiin käyttötarkoituksiin. Koska aaltopahvi on painoonsa nähden äärimmäisen vahvaa materiaalia, nämä yksiaaltoiset pahvilaatikot ovat sekä tukevia että kestäviä, ja niiden pinoamislujuus on erittäin hyvä. Etsitkö isoja vai pieniä laatikoita? Löydät varmasti etsimäsi koon ja monia ominaisuuksia, kuten itselukittuvan laatikon tai laatikon madaltamisen mahdollistavat nuuttaukset.

Useimmat aaltopahvilaatikkomme on suunniteltu lavalle sopiviksi, mikä tekee kuljetuksista kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Laatikot sopivat erittäin hyvin pinottaviksi.  

 • Vakaa rakenne 
 • Suuri pinoamislujuus 
 • Useita erilaisia malleja ja kokoja
Tuotenumero
BX010429
alkaen
0.51
€/KPL
Kotelo 220*160*27 mm,
Lahjakotelot

Erikoiserät matalia lahjakoteloita, joihin pakkaat tyylikkäästi lahjat yhteistyökumppaneille tai työntekijöille.

Tuotenumero
BX011237
KPL
0.32
€/KPL
csr greenfsc logorecycled reen
Postituslaatikko 180*120*80 mm PIKA12
Postituslaatikot

Tarjoamme laajan valikoiman postituslaatikoita verkkokaupan pakkausmateriaaliksi. Nämä ruskeat verkkokauppalaatikot on valmistettu kierrätettävästä aaltopahvista ja ne on suunniteltu erityisesti postituksiin. Ne on helppo sulkea ja avata tarran ja repäisynauhan avulla. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä ja helppo pakata. Jos haluat profiloida laatikot yrityksesi mukaan, ota meihin yhteyttä ja toteutamme sen mielellämme omilla painatuksilla tai mitoilla.

Ostamalla näitä postituslaatikoita tuet ympäristöä ja samalla saat kätevän ja luotettavan ratkaisun verkkokaupan pakkaamiseen ja lähettämiseen. Hoida verkkokaupan pakkaus ja lähetys helposti ja ympäristöystävällisesti näillä laatikoilla. Tervetuloa tekemään ostoksia verkkokauppaamme!

 • Ympäristöystävällinen
 • Helposti pakkautuva
 • Helppo sulkea ja avata
Tuotenumero
PIKA12
alkaen
0.43
€/KPL
fsc logorecycled reen
Pahvilaatikko 320*225*95/60 mm
Pahvilaatikot säädettävällä korkeudella

Pahvilaatikot säädettävällä korkeudella ovat uskomattoman käteviä ja erittäin hyviä pakkausten optimointiin. Laatikossa kulkee ura merkittyjä kohtia pitkin. Aaltopahvi on uran kohdasta ohuempaa, jotta sitä on helppo leikata haluttuun korkeuteen, läpät voidaan taittaa alas ja se voidaan sovittaa haluttuun kokoon. Saat siis kaksi laatikkoa yhdessä. Todella hyvä ja joustava tapa optimoida pakkaus.

Joissakin valikoimamme laatikoissa on lisäuria.

 • Optimoi pakkauksesi
 • "Kaksi laatikkoa yhdessä"
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
BX020689
lavaa
alkaen
0.52
€/KPL
recycled reen
Pahvilaatikko 320*225*200 mm kantoaukot
Pahvilaatikko kantokahvoilla

Kahvoilla varustetut vakiovalikoiman pahvilaatikkomme on valmistettu kierrätettävästä aaltopahvista, ja ne ovat ihanteellisia muutto- ja säilytystarpeisiin. Aaltopahvi on painoonsa nähden äärimmäisen vahvaa materiaalia, ja laatikot ovat kestäviä ja vakaita. Laatikoissamme on keskellä kahvat sekä kantoaukot kansiläpissä, ja ne on helppo koota. Kokoamisohjeet on painettu laatikon pohjaan.

Kahvallisissa laatikoissamme on itselukittuva pohja, ja ne suljetaan päällekkäisillä läpillä ja lukittavilla liepeillä. Ylimääräistä sulkijaa ei tarvita Kaikissa laatikoissa on erinomainen pinoamislujuus, ja ne ovat ympäristöystävällisiä.

 • Vakaa ja kestävä
 • Kahvat keskellä
 • Helppo käsitellä
Tuotenumero
BX018402
alkaen
0.85
€/KPL
Postituslaatikko 130*115*85 mm BOX200
Pikapohjalaatikot

Pikapohjalaatikot ovat erittäin käytännöllisiä ja käyttäjäystävällisiä koteloita, jotka on valmistettu ekologisesta ja kierrätettävästä aaltopahvista. Kevyestä painostaan huolimatta ne ovat erittäin vahvoja ja kestäviä.

Pahviset pikapohjalaatikot soveltuvat hyvin postilähetyksiin, ja niitä on saatavana eri kokoisina. Aaltopahvilaatikon kokoaminen on helppoa ja nopeaa, koska pohja lukkiutuu automaattisesti pakkausasentoon. Pikapohjalaatikoilla on myös hyvä pinoamislujuus eivätkä ne vie paljon tilaa säilytyksessä.

 • Vakaa, taloudellinen ja ympäristöystävällinen
 • Helppo käsitellä ja kasata
 • Itselukkiutuva pohja
Tuotenumero
BOX200
0.60
€/KPL
Pahvilaatikko 250*250*220 mm
Vahvat aaltopahvilaatikot

Kaikkein vakaimmat ja kestävimmät laatikkomme kierrätettävästä vahvasta aaltopahvista. Sopii useimpiin käyttötarkoituksiin. Aaltopahvi on painoonsa nähden erittäin lujaa materiaalia, ja ne on valmistettu kaksiaaltoisesta pahvista.

Vahvoista aaltopahvilaatikoistamme löydät monia eri malleja ja ominaisuuksia, kuten säädettävä korkeus. 

Aaltopahvilaatikkomme on mukautettu lavalle, mikä tekee kuljetuksista kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Laatikot soveltuvat hyvin pinottaviksi.  

 • Erittäin vakaa ja kestävä
 • Erinomainen pinoamislujuus 
 • Useita erilaisia malleja ja kokoja 
Tuotenumero
BX010558
alkaen
1.15
€/KPL
Pahvilaatikko 188*125*120 mm "6-pack"
Pahvilaatikko 188*125*120 mm "6-pack"

Näppärä kuljetuspakkaus kuudelle pullolle eli nk. six-pack-kori. Sopii erinomaisesti esimerkiksi pienpanimoiden myymälöille.

Saatavana myös omalla painatuksella. Kysy myynnistämme!

Tuotenumero
BX016592
KPL
1.69
€/KPL
recycled reen
VAK-ltk 175*155*213mm
Vaarallisten aineiden kuljetuspakkaukset

Meillä on laaja valikoima vakaita laatikoita vaarallisten aineiden kuljetukseen. Kun pakkaat ja kuljetat vaarallisia aineita, sinun vastuullasi on lähettäjänä noudattaa voimassa olevia sääntöjä. Voit tehdä esimerkiksi dokumentoituja tippatestejä ja varmistaa, ettei pakkauksista pääse vuotamaan vaarallisia aineita tai nesteitä.

Vankkatekoiset laatikkomme on valmistettu vahvasta aaltopahvista. Pakkaus on iskunkestävä ja kestää pitkiäkin kuljetuksia. Laatikot ovat myös ihanteellisia pidempiaikaiseen varastointiin.

VAKPAK-pussi on vaarallisten aineiden kuljetuspakkaus, jossa yhdistyvät sekä ulko- että sisäpakkaus imeytysaineineen ja pehmusteineen.

 • Vankat laatikot
 • Optimaalisia pitkäkestoiseen varastointiin
 • Iskunkestävä
Tuotenumero
BX15293
2.06
€/KPL
loading symbol