light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Räätälöidyt pakkaukset

Erotu joukosta erityisesti suunnitelluilla pakkauksilla!

Räätälöidyistä pakkauksista on tullut sekä suosittuja että lähes välttämättömiä nykyaikaisessa liiketoiminnassa. Voit profiloida vakiopakkauksesi yksinkertaisella painatuksella ja/tai suunnitella ja mukauttaa pakkauksen erityisesti tuotteesi mukaan.

Profiloimalla pakkauksen luot ainutlaatuisen identiteetin. Muotoilu voi heijastaa yrityksen arvoja, brändiviestiä ja värejä, mikä helpottaa tunnistusta ja luo uskollisuutta asiakkaiden keskuudessa. Lisäksi räätälöity pakkaus lisää yrityksen ammattimaista ilmettä ja tarjoaa asiakkaalle miellyttävän ostokokemuksen.

Erityisesti suunniteltu ja mukautettu pakkaus minimoi myös pakkauksen sisällä olevan ilman, mikä hyödyttää sekä taloutta että ympäristöä. Tuote on tukevasti paikallaan vain vähäisellä määrällä pakkaustäytettä.

Linja

Profiloidut pakkaukset

Laajasta vakiovalikoimastamme löydät todennäköisesti etsimäsi pakkausratkaisun. Jos haluat myös erottua joukosta, voit tehdä sen helposti profiloimalla pakkauksesi. Nykyaikaisen painotekniikan ja -laitteiden ansiosta suurin osa haastavistakin ideoista voidaan toteuttaa.

Pakkauksen yksilöimisessä on monia etuja. Suunnittele itse tai anna lahjakkaiden graafisten suunnittelijoidemme auttaa.

 

Lue lisää
Linja

Pakkaussuunnittelu

Erityisesti suunniteltujen tai räätälöityjen pakkausratkaisujen kysyntä kasvaa. Nykyään useimmat asiat voidaan ratkaista tekniikan ja luovuuden avulla, joka on olemassa sekä meillä että asiakkaillamme.

Voimme kehittää pakkauskonseptisi - täysin mukautettuna ainutlaatuisiin tarpeisiisi.

 

Lue lisää
Linja
tyhjä rivi
loading symbol