Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Lavakontit

Lavakontit ovat kuljetukseen ja varastointiin soveltuvia pakkauksia, jotka tarjoavat hyvän suojan, pinoamismahdollisuudet ja estävät läpinäkyvyyttä. Boxonilla on yksi markkinoiden suurimmista mallistoista, joita on kehitetty vuosien ajan.

Tarjoamme lavakontteja erikokoisille kuormalavoille ja eri materiaaleista.

Näytä suodatin
2 tuotteesta
Järjestä
EURO-kontin kansi 1190*790*100 mmLavakontit

Lavakontit ovat kuljetukseen ja varastointiin soveltuvia pakkauksia,  jotka tarjoavat hyvän suojan, pinoamismahdollisuudet ja estävät läpinäkyvyyttä. Boxonilla on yksi markkinoiden suurimmista mallistoista, jota on kehitetty vuosien ajan.

Ympäristöystävällisiä lavakonttejamme voidaan käyttää yhä uudelleen, ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Valikoimamme sisältää erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja lavakontteja. Saatavana on myös eri ominaisuuksilla varustettuja lavakontteja, joissa on esimerkiksi pohjaläpät, lisäurat, itselukittuva rakenne tai kansi ja/tai pohja. 

  • Uudelleen käytettävä
  • Antaa hyvän suojan
  • Kierrätettävä
Tuotenumero
BOX321
alkaen
3.88
€/KPL
Vanerikansi 1200*800*6 mm, viistotut kulmatVanerikannet

Vanerikansi/vaneripohja muodostaa täydellisen pakkausratkaisun yhdessä kevyen lavan ja lavakauluksen kanssa. Lujuutta, painoa ja tilavuutta ajatellen rakenne tarjoaa erinomaisen edun.

Vaneri valmistetaan ohuista ristiinasennetuista puuviiluista, jotka liimataan korkean lämpötilan ja paineen avulla yhteen. Tuloksena on suhteellisen luja ja muotonsa säilyttävä tuote.

Pakkausjärjestelmä on testattu ja hyväksytty kansainvälisten standardien mukaisesti.

  • Kevyt ratkaisu
  • Vakaa muoto
  • Hyväksytty kansainvälisten standardien mukaisesti
Tuotenumero
BX019607
KPL
alkaen
11.58
€/KPL
loading symbol