Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Pakkaustäytteet

Iskuja vaimentavat pakkaustäytteet, kuten erilaiset kuplamuovit ja ilmatäytteiset tyynyt, paperit ja sisäosat, tarjoavat tehokkaan suojan kuljetuksen aikana. Iskunvaimentavaa tuotesuojausta voidaan käyttää tuotteiden suojaamiseen ja tyhjän tilan täyttämiseen niin koteloissa kuin pakkauksissakin.

Boxonin pakkaustäytteillä ja -pehmusteilla suojaat tuotteesi turvallisesti ja tehokkaasti varastoinnin ja kuljetuksen aikana.

Näytä suodatin
13 tuotteesta
Järjestä
Instapak Quick RT 46*46 cmInstapakit

Instapak Quick Bag on nopea ja helppokäyttöinen pehmuste tuotteiden suojaamiseen. Se soveltuu erilaisten tuotteiden iskunvaimennukseen. Pussissa oleva vaahto muotoutuu tuotteen mukaan ja toimii samalla kertaa sekä kiinnityksenä, pehmusteena että erinomaisena iskunvaimentimena.

Tehokkaampaa iskunvaimennusta varten voidaan käyttää kahta Instapak-pussia. Toinen tuotteen päälle ja toinen päälle.

 • Kätevä ja helppokäyttöinen
 • Erinomainen iskunvaimennus
Tuotenumero
42522
KPL
alkaen
5.78
€/KPL
Ap-rulla 150mmAaltopahvit

Aaltopahvi on edullinen ja ympäristöystävällinen, iskuja vaimentava suojausmateriaali pakkaamiseen ja tuotteiden ympärille. Sopii erityisesti tuotteille, joilla on terävät reunat ja epäsäännölliset muodot. Valikoimassamme on muun muassa aaltopahvirullia eri leveyksinä. Aaltopahvirulla on vahvaa ja kestävää materiaalia, jolla on erittäin hyvät suojausominaisuudet, ja lisäksi sitä on helppo käsitellä.

Yksiaaltoinen pahvi on edullinen ja kierrätettävä pakkausmateriaali käytettäväksi pehmusteena tai käärittynä tuotteen ympärille. Aaltopahvi on erittäin ympäristöystävällistä ja koostuu 100-prosenttisesti kierrätyspaperista. Liima on lisäksi ympäristöystävällistä maissitärkkelystä.

 • Vahvaa ja sitkeää materiaalia
 • Vaimentaa iskuja
 • Ympäristöystävällistä
Tuotenumero
BX393
alkaen
10.01
€/RLL
Kuitupehmuste 400*400 mmMuut pakkaustäytteet

Iskuja vaimentavat pakkaustäytteet, kuten erilaiset kuplamuovit ja ilmatäytteiset tyynyt, paperit ja sisäosat, tarjoavat tehokkaan suojan kuljetuksen aikana. Iskunvaimentavaa tuotesuojausta voidaan käyttää tuotteiden suojaamiseen ja tyhjän tilan täyttämiseen niin koteloissa kuin pakkauksissakin.

Boxonin pakkaustäytteillä ja -pehmusteilla suojaat tuotteesi turvallisesti ja tehokkaasti varastoinnin ja kuljetuksen aikana.

Tuotenumero
BX018141
alkaen
22.46
€/RLL
Kuplamuovi EL 300mm*150m perf.Kuplamuovit

Kuplamuovi tarjoaa iskunvaimennusominaisuuksiltaan täydellisen suojan tuotteille kuljetuksen ja jakelun aikana. Jos haluat ostaa kuplamuovia, tarjoamme useita vaihtoehtoja eri muodoissa ja eri ominaisuuksilla. Valikoimissamme on kuplamuovipusseja, paperilaminoituja kuplamuoveja, kuplamuovisukkia- tai rullia, jotka sopivat erinomaisesti pakkausten pehmusteeksi.

Valikoimaamme kuuluvat myös kestävämmät ja ympäristöystävällisemmät sekä antistaattiset kuplamuovit, jotka suojaavat tuotteita ruosteelta ja sähköpurkauksilta.

 • Täydellinen suoja tuotteillesi
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto
 • Saatavana eri muotoisena
Tuotenumero
BX011166
RLL
alkaen
30.32
€/RLL
Solumuovi PE-LD 1mm 500mm*300mSolumuovit

Valikoimaamme kuuluu solumuoveja, jotka toimivat ihanteellisesti iskunvaimennuksessa. Solumuovi on erittäin hyvä pinnan suojauksessa ja auttaa myös lisäämään kitkaa kahden pinnan välillä. 

Solumuovi on kestää kosteusvaurioita ja toimii lämpöeristeenä. Sitä voidaan käyttää myös kuorman vakauttamiseen kuormalavalla tai väliarkkina lavakauluksissa.

 • vaimentaa iskuja
 • lämpöä eristävä
 • kestävä
Tuotenumero
42578
RLL
alkaen
49.59
€/RLL
Pakkaustäytepaperi PaperWave AirBoy (20g+12µ)AirWave-pakkaustäytteet

AirWave®-ilmatyynykalvoja käytetään tyhjän tilan täyttämiseen tai tavaroiden suojaamiseen pakkauksissa. PaperWave®-BIO -materiaalit ovat erittäin kehittyneitä erikoismateriaaleja, joissa yhdistyvät pakkauspaperin ja ilmatyynyn edut. AirWave® BIO -kalvot koostuvat kokonaan uudenlaisesta perunatärkkelyksestä. AirWave® ClimaFilm -kalvo on valmistettu täysin kierrätetystä materiaalista ja sen hiilijalanjälki on 0.

 • joustavia, kestäviä ja uudelleenkäytettäviä
 • 100 % biohajoavia
 • FSC-sertifioitua kierrätettyä paperia ja tärkkelysseosta/perunatärkkelystä
Tuotenumero
BX018405
RLL
alkaen
71.40
€/RLL
Kuplamuovi PE-LD 250 mm*75 m, sukkaKuplamuovisukat

Kuplamuovisukat ovat erinomainen vaihtoehto hyvien iskunvaimennus-, täyttö- ja pintasuojausominaisuuksiensa ansiosta. Kevyt ja siisti kuplamuovi soveltuu moniin käyttökohteisiin, kuten tietokoneiden, sisustustuotteiden ja lahjojen suojaamiseen. Kuplamuovia käytetään myös kasvihuoneen lisäeristeenä kasvien suojaamiseksi kylmyydeltä. Valikoimassamme on erikokoisia ja -mallisia kuplamuovirullia perforoituina ja perforoimattomina erilaisiin pakkaustarpeisiin.

Kuplamuovisukat ovat erinomainen valinta, jos haluat valmistaa omia suojapusseja ja kuumasaumata ne haluttuun pituuteen.

 • Hyvä iskunvaimennus
 • Eristävä
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
42562
RLL
alkaen
90.48
€/RLL
Kuplapaperi 580*380mm 70gKuplapaperit

Kuplapaperi on innovatiivinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteiselle kuplamuoville. Kuplapaperia on saatavana valkoisena ja ruskeana, ja se tarjoaa samat erinomaiset ja pitkäaikaiset suojaominaisuudet kuin perinteinen kuplamuovi. Keskiosan perforoinnin ansiosta tuote on joustavampi.

Innovatiivinen kuplapaperi soveltuu erityisesti verkkokaupan käyttöön helposti rikkoutuvien pienten ja keskikokoisten tuotteiden, kuten kosmetiikan ja elektronisten komponenttien, kuljettamiseen. Kuplapaperi on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka arvostavat korkealaatuisia suojapakkauksia ja kestävyyttä.

 • Joustava materiaali
 • Valmistettu uusiutuvista raaka-aineista
 • 100 % kierrätettävä

300 arkkia/ltk.

Tuotenumero
BX020235
alkaen
69.00
€/LTK
Pakkaustäytepaperi FASFIL 381mm*488m, laskos 50gPakkaustäytepaperit Fasfil

Pakkauspaperi tavaroiden suojaukseen ja tyhjän tilan täyttämiseen pakkauslaatikoissa. Laskostettu paperi Fasfil-koneeseen. Paperi on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista.

FasFil-järjestelmä on helppo integroida erilaisiin pakkausympäristöihin, ja se on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas. Järjestelmässä on leikkaustoiminto, jonka avulla paperia voidaan leikata haluttuun pituuteen. Fasfil-paperi on ympäristöystävällinen vaihtoehto verrattuna epäekologisiin muovisiin täytetuotteisiin, kuten ilmatyynyihin.

 • Yksinkertainen ja tehokas järjestelmä
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto
 • Joustava pituus
Tuotenumero
BX012552
alkaen
70.76
€/LTK
Kuplamuovi PE-LD 1200 mm*75 m, voimapaperiPaperilaminoitu kuplamuovi

Paperilaminoitu kuplamuovi korvaa tilanteet, joissa kuplamuovin lisäksi käytetään voimapaperia. Erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta paperilaminoitu kuplamuovi on erittäin suosittu muun muassa muuttofirmojen keskuudessa. Materiaali on eristävää, vedenkestävää ja kierrätettävää.

Toimitamme paperilaminoitua kuplamuovia erikokoisina rullina joko perforoituna tai perforoimattomana erilaisiin pakkaustarpeisiin.

 • Erittäin luja ja pienempi pintapaino
 • Vedenpitävä ja eristävä
 • Kierrätettävä
Tuotenumero
42568
RLL
alkaen
126.02
€/RLL
Nano Fill Air Extreme AirWrap 200*75mmIlmatäytteiset pakkaustäytteet

Muovisissa ilmatyynyissämme on sekä pieniä että suuria kuplia. Kuplia tuotetaan eri järjestelmäratkaisuissa eri kokoisina. Ilmatyynyt vaimentavat iskuja tehokkaasti ja ne on erittäin helppo tuottaa suoraan paikan päällä pakkaamisen yhteydessä.

Järjestelmät sopivat pieniin ja keskisuuriin pakkauskokoihin. Järjestelmä on kustannustehokas valinta, joka vie erittäin vähän varastointitilaa ja jota on helppo siirtää pakkausalueella.

Eri versiot tuottavat ilmatyynyjä nopeasti ja helposti. Virtaa lisäämällä ja painamalla painiketta/jalkapoljinta saadaan yhdenmukaisia, optimaalisesti täytettyjä, iskuja vaimentavia ilmatyynyjä.

Jos haluat tietää lisää pakkausjärjestelmistämme ja mahdollisesti vuokrata tai ostaa laitteen, ota meihin yhteyttä!

 • Suojaa tehokkaasti iskuilta
 • Kustannustehokas
 • Valmistetaan suoraan työmaalla
Tuotenumero
BX015811
RLL
alkaen
93.48
€/RLL
Pakkaustäytepaperi 74cm*325m / 2x60g/m²Pakkaustäytepaperit Tiger Pad

TigerPad-järjestelmässä käytettävä paperi soveltuu erinomaisesti pienissä ja keskikokoisissa pakkauksissa olevien tuotteiden pakkaamiseen ja suojaamiseen. Kone on helppokäyttöinen ja se asetetaan suoraan pakkaajan työskentelypöydälle. Näin pakkausmateriaalia voidaan valmistaa juuri siellä, missä sitä tarvitaan! Kone tuottaa iskuja vaimentavia tyynyjä, jotka toimivat tuotteiden suojana, pehmusteena ja tyhjän tilan täytteenä. Pakkausmateriaalin pituus on helppo valita toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

 • Erinomainen suojaus
 • Joustava
 • Ympäristöystävällinen
Tuotenumero
49358
alkaen
238.52
€/RLL
QuickWrap-pakkaustäytteet

Hunajakennopaperi ja personoitavissa oleva silkkipaperi kietoutuvat täydellisesti tuotteidesi ympärille suojaten valolta ja parantaen kuluttajien pakkauksen purkamiskokemusta. Yhdistelmä tarjoaa kevyen iskunvaimennuksen pienikokoisille tuotteille.

 • sopii erinomaisesti verkkokauppojen pieniin pakkaustarpeisiin
 • helppokäyttöinen ja kompaktin kokoinen - ei asennusta, sähköä tai kireyden säätöä
 • muottiin leikattu hunajakennopaperi laajenee kietoutuen tuotteiden ympärille ja silkkipaperi tarjoaa lisäsuojaa hankausta vastaan.

Saatavilla sekä heti-valmis laatikkopakkaus, jossa yksi rulla kumpaakin materiaalia, että metallinen teline, jota on helppo täydentää irtorullilla.

Kysy lisää myynnistämme!

Tuotenumero
BX020607
loading symbol