light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Suomen Logistigo Oy

Suomen Logistigo on vuonna 2006 perustettu markkinointi- ja myynninedistämismateriaalien hankintaan, hallintaan ja logistiikkaan keskittynyt yritys, joka toimii Vaajakoskella. Heidän tehtävänään on huolehtia tuotteiden laadun valvonnasta, varastoinnista, varaston seurannasta ja toimituksista sovitun aikataulun mukaisesti asiakasrajapintaan.

Asiakkaan haasteet

Logistigon pakkaustarviketarpeet ovat monipuolisia ja nimikkeitä on paljon. Yritys on aiemmin tilannut pakkaustarvikkeita monelta toimittajalta myös projektiluonteisiin tarpeisiin. Pakkausten tyhjän tilan täyttämiseen käytettiin paperia ja kuplamuovia, joita kuluikin suuria määriä ja pakkauspaperit ja kuplamuovit veivät paljon tilaa varastosta.

Boxonin ratkaisu

Boxon Oy loi selkeän ja helppokäyttöisen tilauslistan suuresta nimikemäärästä Logistigon käyttämiä tarvikkeita. Tilausprosessista on tullut nopea ja yksinkertainen, koska suuri osa pakkaustarvikkeista tulee yhdeltä toimittajalta. Perustarvikkeiden lisäksi Boxon Oy on auttanut kehittämään Logistigon pakkausprosessia mm. tyhjäntilantäytön ja lavakäärinnän osalta. Pakkauspaperin tilalle tarjottiin kuplamuovikalvoja, jotka täytetään tarpeen mukaan.

quote_37x26.png Boxon on tarjonnut Logistigolle hyviä ratkaisuja. Palvelu ja ratkaisut on saatu nopeasti ja tarpeeseemme sopivasti. Yhteydenpito on ollut nopeaa ja vaivatonta. Tulemme jatkamaan yhteistyötä Boxonin kanssa myös tulevaisuudessa, toteaa Kari Vuorela, toimitusjohtaja, Suomen Logistigo Oy.

loading symbol