light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Design and Total Cost Analysis

Tahdotteko pienentää kustannuksia paremmilla pakkausratkaisuilla ja tehokkaammalla logistiikalla käyttämällä vähemmän pakkausmateriaalia? Tämän palvelun avulla voimme suunnitella tuotemerkkiinne sopivan pakkauksen, tehostaa logistiikkaanne ja edistää kestävää kehitystä.

quote_37x26.png Asiantuntijamme auttavat optimoimaan pakkauksenne oikealla suunnittelulla, materiaaleilla ja toiminnoilla, minkä ansiosta voitte parantaa tehokkuutta, alentaa kokonaiskustannuksia ja tulla kestävämmiksi. 

Voimme myös auttaa optimoimaan logistiikkavirtaa parantamalla pakkausvaiheen tehokkuutta ja tarjoamalla varastointia, joka takaa pakkausten saatavuuden ja keskittyy kestävyyteen.

Riippumatta yrityksenne haasteista tarjoamme teille optimaalisen ratkaisun. Ratkaisu testataan ja varmistetaan yhdessä teidän kanssanne niin, että pakkaukset vastaavat tarpeitanne ja strategisia tavoitteitanne.

Linja

Miten työskentelemme?

  1. Käymme yhdessä läpi nykyisen pakkausvirran haasteet ja vaatimukset löytääksemme tärkeimmät painopistealueet.
  2. Saatujen tulosten perusteella kehitämme erilaisia parannusvaihtoehtoja, joista keskustelemme ja jotka arvioimme ja luokittelemme yhdessä teidän kanssanne.
  3. Haastamme nykyiset menetelmät, kuten rutiinit ja prosessit, kehittääksemme uusia pakkausratkaisuja sekä kustannusten että pakkaustehokkuuden vertailua varten.
  4. Voidaksemme verrata pakkausvirran suorituskykyä valmistamme fyysisiä näytteitä arvioitavaksenne.
  5. Päätätte sitten tavaravirtaanne sopivimman ratkaisun vertailtuanne kokonaiskustannuksia, joihin sisältyvät pakkaus ja logistiikka.
Linja

Arvioidessamme tavaravirtaanne tarkastelemme seuraavaa neljää kustannustenne osaa:

Materiaali: Pakkausten koko ja rakenne, jotka vaikuttavat tuotannossanne käytetyn materiaalin määrään. Pienet pakkauskoon muutokset voivat usein tuoda suuria säästöjä, koska ne vähentävät jätettä.

Kuljetus: Optimoimalla koon, rakenteen tai lavakuvion varmistamme, että jokaiseen kuorma-autoon mahtuu mahdollisimman monta laatikkoa. Näin voimme lisätä kuljetuskapasiteettianne ja vähentää kuljetuskustannuksia.

Varastonhallinta: Varastonhallintakustannuksia voidaan hillitä useilla keinoilla. Jos tilaatte suurempia määriä, saatte yleensä edullisemman hinnan. Jos tilaatte täydet kuorma-autot, voimme tarjota suoratoimituksen kuljetuskustannusten pienentämiseksi. Jos tilaa on rajoitetusti, tarjoamme teille mahdollisuuden säilyttää tuotteitanne tiloissamme. 

Pakkauskoko: Pakkauskustannusten ohella arvioimme myös pakkaustehokkuuttanne. Tarkastelemme seuraavia osioita: toiminnallisuus, vaurioituneet tuotteet, kuormalavojen lastaus, pakkausaika, sulkemismenetelmä, tuotemerkkikokemus ja automaatio-/pakkaustyökalut.

Linja

Ota meihin yhteyttä ja varaa tapaaminen asiantuntijoidemme kanssa ja katso, kuinka voimme auttaa teitä optimoimaan tavaravirtanne.

Ota yhteyttä
Lue lisää
tyhjä rivi
Linja
loading symbol