Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

EcoVadis

EcoVadis arvioi joka vuosi Boxonin CSR-työn (Corporate Social Responsibility). EcoVadis tarjoaa toimittajille ja ostajille alustan tehokkaaseen CSR-tietojen vaihtoon. EcoVadis-menetelmän tavoitteena on mitata yrityksen kestävän kehityksen hallintajärjestelmän laatua.

EcoVadis on alansa johtava ja riippumaton organisaatio, joka arvioi yrityksiä 21 kestävän kehityksen kriteerin perusteella seuraavalla neljällä osa-alueella: ympäristöasiat, työolot ja ihmisoikeudet, eettisyys sekä hankintojen kestävyys. Menetelmät perustuvat kansainvälisiin CSR-standardeihin, mm. Global Reporting Initiative, UN Global Compact ja ISO 26000.

Arvioinnin jälkeen yritykselle annetaan kokonaispistemäärä ja sertifikaatti. Tämä voidaan helposti jakaa asiakkaille Ecovadin verkostosta ja verkon ulkopuolella. EcoVadiksen arvio on siis kolmannen osapuolen arvio yrityksen yhteiskuntavastuutyöstä.

Vuonna 2022 Boxon Group on sijoittunut 5 prosentin parhaimmistoon EcoVadis -vastuullisuusluokituksessa ja ansainnut EcoVadis Gold-tunnustuksen.

loading symbol