light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

Alfdex AB

Laatikonmuodostaja auttoi Alfdexia optimoimaan ja kasvattamaan kapasiteettiaan

Alfdex tarjoaa kampikammion kaasuerottimia raskaille dieselajoneuvoille ja dieselmoottoreille asiakkaille ympäri maailmaa. Vuodesta 2002 lähtien yritys on tarjonnut asiakkailleen kokonaisratkaisuja, mutta on myös myynyt tuotteitaan jälkimarkkinoille.

Asiakastarina Alfdex - asiakkaat ja myyjä
Linja
PreviewImage

Laatikonmuodostajan tarve

Varaosien vuotuisen myynnin kasvettua 5 500:sta 75 000:een, Alfdex halusi käydä läpi tuotantoketjuaan toimintansa tehostamiseksi.

Koska myynnin kasvu olisi tarkoittanut kahden tai kolmen henkilön lisäämistä pakkausprosessiin, yritys alkoi tarkastella erilaisia vaihtoehtoja ja löysi ratkaisun meiltä.

Linja

Alfdexin ja Boxonin yhteistyö

Yhteistyömme Alfdexin kanssa on jatkunut vuodesta 2007 lähtien, jolloin he alkoivat ostaa etikettejä meiltä. Koska tuotantokysymykseen oli löydettävä uusi ratkaisu, Alfdex etsi toimittajaa, joka voisi tarjota helpon, paikallisesti toteutettavan palvelun.

Yritykselle järjestetty esittely antoi ratkaisustamme positiivisen kuvan ja Alfdex näki, miten he voivat vaikuttaa ratkaisuun omien toiveidensa mukaan.

quote_37x26.png Boxonin valinta oli itse asiassa melko helppo. Tekninen ratkaisu oli olemassa, palvelu oli lähellä ja lisäosan liittäminen oli yksinkertaista, mikä oli meille erittäin tärkeää", sanoo Tony Petersson, Landskronan Alfdex AB:n kiinteistöpäällikkö.

Linja

Laatikonmuodostaja toi ratkaisun tarpeeseen

Ratkaisuksi valittiin laatikonmuodostaja, jonka ansiosta Alfdex pystyy optimoimaan ja laajentamaan kapasiteettiaan. Koneen käyttöön tarvitaan vain yksi henkilö, mikä auttaa pitämään kustannukset alhaisina.

Laatikkonmuodostaja on ollut käytössä vuodenvaihteesta lähtien, ja Alfdex näkee jo nyt, mitä kaikkia etuja se tarjoaa:

  • Ajansäästö – manuaalisesti tehtynä tuotanto on yksi lava tunnissa, koneellisesti se on kaksi lavaa tunnissa.
  • Ergonomia – nostopöytä tekee työstä käyttäjälle helppoa ja ergonomista.
  • Laajempi käyttöalue – Alfdex näkee jo nyt, miten ratkaisua voidaan soveltaa useampiin tuotteisiin.
  • Uudet liiketoimintamahdollisuudet – ratkaisun ja sen tarjoaman kapasiteetin avulla Alfdex voi tarjota palvelua useammille asiakkaille.
 Laatikonmuodostaja asiakkaamme Alfdexin tiloissa
Linja

quote_37x26.png Olemme tehneet yhteistyötä Boxonin kanssa siitä lähtien, kun aloitin firmassa 17 vuotta sitten. Meillä on aina ollut läpinäkyvät ratkaisut, hyvä yhteistyö ja olemme aina päässeet tavoitteeseen aloittamissamme projekteissa. Yhteenvetona haluan sanoa, että toimittajan ja koneen valinta on sujunut juuri odotustemme mukaisesti. Voin vain onnitella teitä, jotka teette yhteistyötä Boxonin ja tämän kartonkitaittokoneen kanssa”, Tony päättää.

quote_37x26.png Esittelyn aikana voimme yhdessä Alfdexin kanssa pohtia ratkaisua, joka soveltuisi parhaiten yrityksen toimintojen ja toimitilojen tarpeisiin. Konelinjan kompaktin koon ansiosta käyttäjä voi nähdä koko työskentelyalueen. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Alfdexin kanssa”, sanoo Johan Persson, Boxonin Project and Service Manager.

 

Ota yhteyttä
Takaisin asiakastarinoihin
Linja
tyhjä rivi
loading symbol