Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Tarrat

Toisinaan pakkauksen päälle on hyvä merkitä lisätietoja sen sisällöstä kuljettajia ja vastaanottajia varten. Valikoimaamme kuuluu suuri määrä merkintä- ja huomiotarroja ja -teippejä.

Oheinen lista on viitteellinen. Ota yhteyttä, jos etsit jotain listasta puuttuvaa tai tarvitset personoituja tarroja.

Näytä suodatin
5 tuotteesta
Järjestä
Termotarra 37*15 mm, hylsy 38 mm, Zebra ZD421Rullatarrat

Tarjoamme suuren määrän vakiokokoisia tarroja rullalla. Nämä liimalliset tarrat koostuvat paperista ja pysyvästä liimasta, joka tarttuu hyvin useimpiin alustoihin. Nämä tarrarullat sopivat useimpiin tulostimiin.

Termotarroja käytetään suoralämpötulostimissa ja niissä on erikoiskäsitelty paperi, johon voidaan tulostaa tekstiä ilman värinauhaa. Paperissa oleva pinta reagoi tulostimessa.

Lämpösiirtotarroille käytetään tulostustapaa, jossa tulostetaan etiketille (ei lämpöherkkä materiaali) tekstejä ja kuvia värinauhan avulla. Tulostusjälki ei haalistu verrattuna suoraan lämpötulostukseen. Täydennä lämpösiirtotarrat lämpösiirtofoliollamme saadaksesi optimaalisen painatuksen.

Tuotenumero
BX020024
KPL
alkaen
0.00
€/KPL
Päällelastaus kielletty - displayPäällelastaus kielletty - display

Päällelastaamisen kieltävä kyltti. Käytetään ehkäisemään päällelastauksesta aiheutuvia vaurioita kuljetuksessa tai varastoinnissa. Kiinnitetään näkyvälle paikalle lavan päälle. Kyltissä on kaksipuolinen teippi nopeaa kiinnitystä varten. Voidaan kiinnittää myös vanteeseen.

1 arkilla on 3 kylttiä. Asennettu kyltti on noin 10 cm korkuinen ja 20 cm levyinen.

Koko: 600x95x95 mm, 1 kpl= 3 kylttiä.

Tuotenumero
BX013134
KPL
alkaen
1.45
€/KPL
Lähetetasku C6 B 175*135 mmLähetetaskut

Itsekiinnittyvät lähetetaskut varmistavat, että lähetysasiakirjat, kuten pakkauslistat ja rahtikirjat, ovat tiukasti paikoillaan kuljetuksen aikana ja näkyvissä vastaanottajalle.

Lähetetaskujamme on saatavana erikokoisina ja valmiilla painatuksella tai ilman.

Tuotenumero
42205
M
alkaen
28.92
€/M
Tarraosoitekortti 109mm x 9"Osoitetarrat

Valikoimissamme on erilaisia ​​standardisoituja kuljetusmerkkejä ja huomiotarroja, jotka täyttävät logistiikka-alan standardit ja vaatimukset ja joita käyttävät kaikki Pohjoismaat.

Tuotenumero
BX011714
RLL
alkaen
34.07
€/RLL
Huomiotarra 200*50 mm "Asiakaslava"Varoitus- ja huomiotarrat

Varoitus- ja huomiotarravalikoimassamme on tarroja, joissa on erilaisia ​​viestejä ja symboleja, sekä varoitusnauhoja ja huomioteippejä.

On tärkeää, että kuljetusliike ja vastaanottaja sekä muut tavaran kanssa kosketuksiin joutuvat, osaavat käsitellä tuotetta oikealla tavalla. Tavaran vaatimista erityisasioista informoimiseen sopii asiasta kertova huomiotarra. Riittävillä ja näkyvästi sijoitetuilla huomio- ja varoitustarroilla ehkäistään turhia kuljetusvaurioita ja reklamaatioita.

Tuotenumero
41691
RLL
alkaen
35.15
€/RLL
loading symbol