light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Tarrat

Toisinaan pakkauksen päälle on hyvä merkitä lisätietoja sen sisällöstä kuljettajia ja vastaanottajia varten. Valikoimaamme kuuluu suuri määrä merkintä- ja huomiotarroja ja -teippejä.

Oheinen lista on viitteellinen. Ota yhteyttä, jos etsit jotain listasta puuttuvaa tai tarvitset personoituja tarroja.

Termotarra 39,7*23,8 mm, hylsy 38 mm
Rullatarrat

Tarjoamme suuren määrän vakiokokoisia tarroja rullalla. Nämä liimalliset tarrat koostuvat paperista ja pysyvästä liimasta, joka tarttuu hyvin useimpiin alustoihin. Nämä tarrarullat sopivat useimpiin tulostimiin.

Termotarroja käytetään suoralämpötulostimissa ja niissä on erikoiskäsitelty paperi, johon voidaan tulostaa tekstiä ilman värinauhaa. Paperissa oleva pinta reagoi tulostimessa.

Lämpösiirtotarroille käytetään tulostustapaa, jossa tulostetaan etiketille (ei lämpöherkkä materiaali) tekstejä ja kuvia värinauhan avulla. Tulostusjälki ei haalistu verrattuna suoraan lämpötulostukseen. Täydennä lämpösiirtotarrat lämpösiirtofoliollamme saadaksesi optimaalisen painatuksen.

Tuotenumero
BX020025
KPL
0.01
€/KPL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Päällelastaus kielletty - display
Päällelastaus kielletty - display

Päällelastaamisen kieltävä kyltti. Käytetään ehkäisemään päällelastauksesta aiheutuvia vaurioita kuljetuksessa tai varastoinnissa. Kiinnitetään näkyvälle paikalle lavan päälle. Kyltissä on kaksipuolinen teippi nopeaa kiinnitystä varten. Voidaan kiinnittää myös vanteeseen.

1 arkilla on 3 kylttiä. Asennettu kyltti on noin 10 cm korkuinen ja 20 cm levyinen.

Koko: 600x95x95 mm, 1 kpl= 3 kylttiä.

Tuotenumero
BX013134
KPL
0.91
€/KPL
Lähetetasku C6 B 175*135 mm
Lähetetaskut

Itsekiinnittyvät lähetetaskut varmistavat, että lähetysasiakirjat, kuten pakkauslistat ja rahtikirjat, ovat tiukasti paikoillaan kuljetuksen aikana ja näkyvissä vastaanottajalle.

Lähetetaskujamme on saatavana erikokoisina ja valmiilla painatuksella tai ilman.

Tuotenumero
42205
M
28.48
€/M
Huomiotarra 100*100 mm "Suojeltava kastumiselta"
Varoitus- ja huomiotarrat

Varoitus- ja huomiotarravalikoimassamme on tarroja, joissa on erilaisia ​​viestejä ja symboleja, sekä varoitusnauhoja ja huomioteippejä.

On tärkeää, että kuljetusliike ja vastaanottaja sekä muut tavaran kanssa kosketuksiin joutuvat, osaavat käsitellä tuotetta oikealla tavalla. Tavaran vaatimista erityisasioista informoimiseen sopii asiasta kertova huomiotarra. Riittävillä ja näkyvästi sijoitetuilla huomio- ja varoitustarroilla ehkäistään turhia kuljetusvaurioita ja reklamaatioita.

Tuotenumero
42255
RLL
32.24
€/RLL
Kierrätyssymboli vihreissä sävyissä
Rahtietiketti 102*192 mm DT termotarra
Osoitetarrat

Valikoimissamme on erilaisia ​​standardisoituja kuljetuksen seurantatarroja ja huomiotarroja, jotka täyttävät logistiikka-alan standardit ja vaatimukset ja joita käyttävät kaikki Pohjoismaat.

Tuotenumero
BX020696
42.05
€/M
loading symbol