light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Teollisuus

Pitkän teollisen alan kokemuksemme myötä meillä on kattava käsitys eri sektorien monimutkaisista sekä erityisistä haasteista. Teollisuuslaitteiden yhä globaalimpi arvoketju on logistisesti monimutkainen, mikä vaikuttaa sekä pakkauksiin että merkintöihin.

Kun mukaan lisätään myyntiin negatiivisesti vaikuttavat piraattikopiot, yhä suuremmat kestävään kehitykseen liittyvät vaatimukset, liiketoimintaprosessien digitalisoinnit ja varastotoimistojen automatisoinnit, suurimman osan teollisuusyrityksistä on mietittävä uusia strategioita ja panostettava innovaatioon tuotekehityksen, uusien liiketoimintamallien, tuotemerkkityön ja kestävän kehityksen saralla. Tässä Boxon tulee mukaan kuvaan.

Väärennökset yhä suurempi ongelma

Väärennetyt osat ja tuotteet sekä alkuperäistuotteiden manipulointi ja uudelleentäyttö vaikuttavat negatiivisesti muun muassa OEM-tuotteita kohtaan osoitettuun luottamukseen ja itse tuotemerkkiin. Tämän vuoksi valikoimassamme on monia älykkäitä pakkauskonsepteja, jotka on luotu tuottamaan lisäarvoa sekä asiakkaillemme että heidän asiakkailleen.

Lue lisää
tyhjä rivi

Projektit asiakkaidemme kanssa

Rittal Oy

Automaattinen vannehtija ratkaisi suurten kytkentäkaappien lavaan kiinnittämiseen ja varmistamiseen liittyneet ongelmat.

Alfa Laval

Moneen yksikköön hajautetun Alfa Lavalin pakkausvalikoiman yhdenmukaistaminen oli haasteellista.

Volvo Cars

Pakkauskonseptia aletaan kehittää jopa kaksi vuotta ennen uuden moottoriohjelman lanseeraamista.

Lue lisää
tyhjä rivi
loading symbol