light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

Boxonin whistleblowing-käytäntö

Miksi epäkohdista ilmoittaminen on tärkeää?

 Boxon* pyrkii luomaan avoimen ja läpinäkyvän työpaikan, jossa ei esiinny epäkohtia. Kun saamme mahdollisuuden ilmoittaa väärinkäytöksistä, pidämme huolta työpaikkamme avoimuudesta ja läpinäkyvyydestä yhdessä. Käytämme Visslanin anonyymiä ja turvallista whistleblowing-kanavaa. Pääset sinne napsauttamalla tästä: https://boxon.visslan-report.se/#/?lang=en.

Kuka voi tehdä ilmoituksen?

Voit ilmoittaa väärinkäytöksistä, jos työskentelet tai olet työskennellyt Boxonilla. Jos olet epävarma, lue lisää whistleblowing-käytännöstämme.

Mitä voidaan ilmoittaa?

Kehotamme tekemään ilmoituksen, jos epäilet, että yrityksessä ilmenevän epäkohdan esiintulo on yleisen edun mukaista. Jos olet epävarma, lue lisää whistleblowing-käytännöstämme. Epäilystä ei tarvitse esittää todisteita, mutta kaikki ilmoitukset on tehtävä vilpittömästi.

Miten ilmoitusta käsitellään?

Ilmoitus käsitellään luottamuksellisesti. Kaikki henkilötiedot, joilla ei ole merkitystä, poistetaan ja asia säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Jos haluat lisätietoja whistleblowing-tapausten, henkilötietojen tai työympäristöasioiden käsittelystä, lue alla olevat asiakirjat:

- Koko whistleblowing-käytäntö
- Tietosuoja

*Boxon = Boxon Group AB, Boxon AB, Boxon AS No, Boxon A/S Dk, Boxon Oy, Boxess, Boxon GmbH, Boxon SARL, Boxon Tech AB, Boxon Shanghai

loading symbol