light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

VCI-korroosionsuojalaatikon helppous on valttia

KL-Teho Oy:n tarina juontaa vuoteen 1973. Toiminta alkoi kalastustuotteiden parista ja ne näyttelevät yhä nykyään merkittävää osaa yrityksen toiminnassa. KL-Teho valmistaa kalastustuotteita, kuten takiloita, pilkkejä, tarkkuusvalettavia uistinosia, sekä Mora- ja Rapala UR-kairoja, osana emokonserniaan Rapala VMC Oyj:tä.

KL-Teho

Asiakkaan haasteet

KL-Teho valmistaa kalastukseen liittyviä tuotteita, mm. jääkairoja, joiden teräpalojen varastointi on tarkkaa puuhaa. Tuotteessa ei saa olla korroosiota lainkaan. Aiemmin varastoinnissa oli käytössä tavallisia pahvilaatikoita, jotka eivät antaneet vaadittua suojaa. Uuden valmistustavan käyttöönoton myötä oli aika miettiä myös korroosiosuojauksen toteuttamista pakkausprosessissa.

Boxonin ratkaisu

KL-Teho otti yhteyttä Boxoniin ja tiedusteli ratkaisua korroosionsuojan saavuttamiseksi pakkausrobotin solussa. Kysely tuli ajallisesti erittäin sopivaan saumaan, koska Boxonilla oli juuri kehitetty uusi VCI-laatikko, jossa korroosionsuoja-aine ruiskutetaan suoraan laatikon pintaan. Koska erillistä VCI-suojausta ei tarvita, robotti pakkaa tuotteet suoraan VpCI-laatikkoon, jossa tuotteet varastoidaan ennen kokoonpanoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading symbol