light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Huolto
Yritys

Vastuullisuus

Työskentelemme Boxonilla jatkuvasti vastuullisuusasioiden parissa. Olemme tietoisia vastuistamme kansainvälisesti aktiivisena pakkausalan yrityksenä. Meille on tärkeää edistää ja viestiä ennakoivasti sosiaalisesti ja ympäristön kannalta kestävistä muutoksista yritysvastuumme puitteissa. 

Vuonna 2023 olemme jatkaneet työtämme kestävän kehityksen strategiamme parissa, tärkeimpinä painopisteinämme seuraavat kolme kulmakiveä:

  • Vastuulliset pakkausratkaisut
  • Kiertotalous ja ilmastoneutraalius
  • Oikeudenmukaisuus ja tasa-arvoisuus

Näiden kulmakivien avulla vahvistamme pitkän ajan vastuullisuusagendaamme, joka on perustana Boxon Groupin suunnitelmille saavuttaa vuoden 2030 tavoitteemme.

 

Boxon pahvilaatikot
Linja

Tavoitteemme

Tavoitteemme ja visiomme on olla innovatiivisin ja vastuullisin pakkausyritys, jolla on paras asiakaskokemus. Vastuullisuusstrategiamme perustuu tähän visioon ja kestävä kehitys on integroitu kaikkiin strategisiin painopistealueisiin, kuten kasvuun, asiakaskokemukseen, ihmisiin ja innovaatioihin.

 

Lue lisää
Linja

Miten työskentelemme?

Asetamme itsellemme korkeat vaatimukset vastuullisuudellemme yrityksenä. Olemme vastuussa kaikista ihmisistä, joihin liiketoimintamme vaikuttaa suoraan tai välillisesti, tuotteidemme mahdollisista ympäristövaikutuksista ja eettisten periaatteiden noudattamisesta liikesuhteissa. Lue lisää kuinka otamme tämän huomioon työssämme koskien

  • vastullisuusstrategiaa
  • yhteistyötä ja sitoutumista
  • Code of conduct

 

Lue lisää
Linja

Ympäristömerkinnät 

Tahdomme, että parhaiden vastuullisten tuotevaihtoehtojen löytäminen olisi helppoa verkkokaupassamme. Siksi käytössämme on symboleja, jotka osoittavat että tuote vastaa asettamiamme määritelmiä kestävälle tuotteelle.

Icon sustainability_RGB.png   Kestävä tuote korkeiden vaatimustemme mukaisesti 

Icon recycle_cirkel_RGB.png Recycling - tuote, jonka voi kierrättää kokonaisuudessaan

Jokaisen tuotteen kohdalla on myös nähtävissä sen valmistuksessa käytetyn kierrätysmateriaalin osuus.

 

Lue lisää
Linja

Sertifioinnit

Haluamme tarjota asiakkaillemme täyden läpinäkyvyyden. Siksi tarjoamme sertifikaatit, jotka vahvistavat, että noudatamme tiettyjä säädöksiä. Lisäksi teemme säännöllisesti arviointeja eri alueilla, jotka riippumattoman kolmannen osapuolen organisaatio on sertifioinut.

 

Lue lisää
Linja
tyhjä rivi
loading symbol