Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Vastuullisuus

Yritysten sosiaalinen vastuu

Meillä on tuotantolaitoksia ympäri maailmaa ja olemme tietoisia vastuustamme kansainvälisesti aktiivisena pakkausalan yrityksenä. Meille on tärkeää edistää ja viestiä ennakoivasti sosiaalisia ja ekologisia muutoksia yritysvastuumme puitteissa.

Siksi olemme sitoutuneet noudattamaan joukkoa periaatteita ja standardeja edistääksemme yleisön tietoisuutta kestävästä muutoksesta YK:n määrittelemien kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Luomme pohjan eettisille periaatteillemme ja pyrimme osallistumaan YK:n Global Compact -sopimukseen ja Boxon Groupin CSR-julistukseen.

Varmistamme, että saavutamme nämä tavoitteet erilaisilla projekteilla, kuten ilmastonsuojelulla, kestävällä tuotannolla ja tuotantolaitoksillemme asettamamme tiukkojen standardien jatkuvalla valvonnalla.

Arvomme ja sitoumuksemme

Vuonna 2020 Boxon on hyväksynyt CSR-julistuksen, jossa sitoudumme tiettyihin periaatteisiin ja tavoitteisiin. Samana vuonna liittyimme YK:n Global Compact -aloitteeseen, joka on maailman suurin yritysten yhteiskuntavastuualoite. Boxonin yhteiskuntavastuupolitiikka yhdessä YK:n Global Compactin kymmenen periaatteen kanssa muodostaa kaiken yhteiskuntavastuutoimintamme ja -tavoitteidemme perustan.

 

Lue lisää

Käytäntömme

Asetamme itsellemme korkeat vaatimukset vastuullisuudellemme yrityksenä. Olemme vastuussa kaikista ihmisistä, joihin liiketoimintamme vaikuttaa suoraan tai välillisesti, tuotteidemme mahdollisista ympäristövaikutuksista ja eettisten periaatteiden noudattamisesta liikesuhteissa.

 

Lue lisää

Sertifioinnit

Haluamme tarjota asiakkaillemme täyden läpinäkyvyyden. Siksi toimitamme sinulle todistukset, jotka vahvistavat, että noudatamme tiettyjä säädöksiä. Lisäksi käymme läpi säännöllisiä arviointeja eri aloilla, jotka sitten sertifioivat riippumattomat kolmannet organisaatiot. Tässä yhteydessä uusimme ISO14401- ja ISO9001-sertifikaattimme vuosittain osana laadunhallintaamme.

 

Lue lisää

Ympäristöystävälliset tuotteet ja palvelut

Valikoimamme koostuu erilaisista materiaaleista, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Boxon työskentelee aktiivisesti kehittääkseen ja edistääkseen ympäristöystävällisiä aloitteita tavoitteenaan, että asiakkaamme arvostavat tuotteidemme vastuullista elinkaarihallintaa.

 

Lue lisää
CO2 neutraali
loading symbol