light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

WorldStar 2023-pakkauspalkinto Boxonille

10.1.2023

Maailman parhaat pakkausratkaisut on jälleen palkittu WorldStar-palkinnoilla.

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Boxon Oy:n pakkaus-/suunnittelutiimi on voittanut pakkausalan suurimman tunnustuksen – WorldStar-palkinnon Electronics-kategoriassa BoxCor® Corrosion Prevention -laatikolla.

Innovatiivisessa keksinnössä korroosionestoaine on ruiskutettu suoraan pakkauksen valmistuksessa käytettävän arkin pinnalle, jolloin pakkaukseen laitettavat metalliosat saavat automaattisesti suojan korroosiota vastaan, eikä niitä tarvitse suojata muovilla tai öljyämällä.

Linja

BoxCor® Corrosion Prevention Box

BoxCor®-pakkaus on täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan ja siihen voidaan painattaa esim. asiakkaan logo. Pakkaukselle voidaan suunnitella myös sisäosat. Oikein säilytettynä korroosionsuoja säilyy 24 kuukautta.

  • Suoja-aine on täysin myrkytöntä ja turvallista käyttää. Se ei sisällä nitriittejä, fosfaatteja tai muita myrkyllisiä aineita.
  • Käytön jälkeen pakkaus voidaan kierrättää kokonaisuudessaan tai käyttää uudelleen pakkauksena.
tyhjä rivi
Linja

WorldStar

Vuodesta 1970 lähtien World Packaging Organization on järjestänyt WorldStar-kilpailuja ja jakanut palkintoja lukuisille pakkauksille eri puolilta maailmaa. WorldStar Competition on yksi World Packaging Organizationin (WPO) suurimmista tapahtumista ja merkittävin pakkausalan kansainvälinen palkinto. WordStar havainnollistaa pakkaussuunnittelun ja -teknologian tilan jatkuvaa kehitystä ja asettaa kansainvälisille pakkauksille tason, josta muut voivat oppia.

Lue myös ScanStar-voitostamme

WorldStar 2023-voitto
tyhjä rivi
Takaisin uutisiin
Linja
loading symbol