light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

ScanStar 2022 -voitto Boxonin korroosionsuojalaatikolle

Pohjoismaiden parhaat pakkaukset on jälleen palkittu ScanStar-pakkauskilpailussa. Tämän vuoden kilpailussa on jaettu yhteensä 17 palkintoa pohjoismaisille pakkaussuunnittelijoille, -valmistajille ja -käyttäjille.

Olemme erittäin ylpeitä voidessamme kertoa, että Boxonin BoxCor®-laatikko on voittanut ScanStar 2022-palkinnon.

Kyseessä on hyväksi koetun korroosiosuojausmenetelmän hyödyntäminen uudenlaisella tavalla. Innovatiivisissa pakkauksissa korroosionestoaine on ruiskutettu suoraan pakkauksen sisäpuolelle, jolloin pakkaukseen laitettavat metalliosat saavat automaattisesti suojan korroosiota vastaan. Laatikon sisällä olevia tarvikkeita ei tarvitse enää erikseen pakata laatikon sisään esimerkiksi polyeteenipusseihin tai paperikääreisiin eikä niitä tarvitse suojata öljyämällä.

BoxCor®-pakkaus on täysin räätälöitävissä ja siihen voidaan suunnitella asiakaskohtainen painatus. Laatikkoon on mahdollista suunnitella myös sisäpakkaus. Suojausaika on 24 kk. Suoja-aine on turvallinen käyttää ja täysin myrkytön. Se ei sisällä nitriittejä, fosfaatteja tai mitään kiellettyjä tai rajoitettuja aineita. Käytön jälkeen laatikko on täysin kierrätettävä tai käytettävissä uudelleen pakkauksena.

Tuomariston kommentit: Yksinkertainen ja tyylikäs pakkaus useille terätyypeille. Toimii myös työpajassa. Se ei ole kallis, mutta tehokas tarkoitukseensa. Ympäristöystävällinen. Valmistettu monomateriaalista ja sitä voidaan käyttää myös muissa sovelluksissa.

ScanStar on Scandinavian Packaging Association SPA:n vuodesta 1969 lähtien järjestämä yhteinen vuosittainen pohjoismainen pakkauskilpailu. Kilpailu on avoin kaikille Pohjoismaissa suunnitelluille, muunnetuille tai käytetyille pakkausratkaisuille. Vuoden 2022 kilpailun järjesti The Norwegian Packaging Association.

ScanStarilla palkittu pakkausratkaisu on oikeutettu osallistumaan World Packaging Organizationin (WPO) järjestämään kansainväliseen WorldStar-kilpailuun.

Referenssit

Uutuus: VCI-korroosionsuojalaatikko

Uudenlainen korroosionestolaatikko, jossa laatikon sisäpinta sisältää korroosionestoaineen, joten metalliesine ei tarvitse erillistä suojausta.

Lue lisää

PacTec-messujen mielenkiintoisin uutuus

PacTec & FoodTec -messujen mielenkiintoisin uutuus on hurmasi raadin olemalla vanhasta tuotteesta kehitetty tuotantovaiheita ja materiaalia säästävä innovatiivinen uutuus."

Lue tiedote

Asiakascase: KL-Teho Oy / Rapala VMC Oyj

Uuden valmistustavan käyttöönoton myötä oli aika miettiä tavallisten pahvilaatikoiden korvaamista ja korroosiosuojauksen toteuttamista myös pakkausprosessissa.

Lue asiakastarina

Testi - Black Bruin Oy

Testissä laatikot altistettiin vaihteleville lämpötila- ja kosteusolosuhteille kuukauden ajan ja jossain vaiheessa laatikoiden päälle satoi jopa lunta.

Lue lisää
loading symbol