light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yhteystiedot

Kulunut vuosi

13.12.2023

Vuosi 2023 on pian päättymässä ja haluamme käyttää tilaisuutta hyväksemme kiittääksemme kuluneesta vuodesta.

Täällä Boxonilla on tapahtunut erittäin jännittäviä asioita, ja odotamme jo innolla ensi vuotta.

Mutta sitä ennen käymme läpi vuoden 2023 kohokohdat.

Linja

Sustainability

Tammikuussa saimme Ecovadis Gold -palkinnon kestävän kehityksen työstämme vuonna 2022. Ecovadis Gold on toiseksi korkein taso ja sitä juhlittiin kaikissa toimipisteissämme.

Helmikuussa teimme Öresundskraftin kanssa sopimuksen ilmastopäästöjemme kompensoimiseksi.

Kevään aikana jatkoimme vastuullisuustyössämme ja asensimme Helsingborgiin varastomme katolle 2 400 neliömetriä aurinkokennoja.

Vuoden aikana järjestimme asiakkaillemme neljä kestävän kehityksen webinaaria. Näiden aikana olemme keskustelleet kaikesta aina pakkausmateriaaleista kestävän kehityksen parissa työskentelemiseen.

Linja

Innovation

Boxon Oy:n Boxcor® Corrosion Prevention Box voitti tammikuussa Worldstar Award -palkinnon elektroniikkakategoriassa.

Toukokuussa julkaisimme uuden graafisen profiilimme, jonka parissa työstimme kevään aikana. Päätimme jättää punaisen taaksemme ja päivitimme värimme, tyylimme ja jopa logomme.

Julkaisimme elokuun aikana uuden palvelumme, Design and Total Cost Analysis, jossa asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme optimoimaan pakkausvirtansa.

Linja

Customer Experience

Työskentelemme jatkuvasti kehittyäksemme paremmiksi ja vuoden aikana olemme jatkaneet yhteistyötämme Trustpilotin kanssa sekä tehneet vuosittaisen asiakaskyselymme.

Nämä kaksi työkalua auttavat meitä saamaan avointa palautetta asiakkailtamme ja olemme iloisia nähdessämme, että meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Linja

People

Vuonna 2022 Boxon täytti 90 vuotta ja toukokuussa juhlimme tätä viettämällä koko viikonlopun yhdessä Falkenberg Strandbadissa. Boxonites eri puolilta maailmaa kokoontui ja vietti kaksi hauskaa ja täpötäyteistä päivää yhdessä.

Fredrik Ståhl, jolla on pitkä kokemus alaltamme, aloitti uudeksi toimitusjohtajaksi elokuussa. Sekä Fredrik että me odotamme innolla Boxonin matkaa.

Marraskuussa Saksan toimistomme voitti palkinnon yhtenä houkuttelevimmista työpaikoista.

Linja

Growth

Syksyn aikana kasvoimme ja avasimme ensimmäisen toimistomme Thaimaahan, jossa keskitymme innovatiivisten ja kestävien pakkausratkaisujen tarjoamiseen alueella.

Marraskuussa Boxon A/S sai arvostetun Börsen Gazelle -palkinnon. Palkinto myönnetään 1 %:lle tanskalaisista yrityksistä, ja olemme todella ylpeitä, että Boxon A/S:n tiimi on yksi heistä.

tyhjä rivi

Kiireisen vuoden 2023 jälkeen olemme nyt valmiita vuoteen 2024. Odotamme yhtä jännittävää vuotta ja haluamme kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta.

Toivotamme hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

Takaisin ajankohtaisiin
tyhjä rivi
Linja
loading symbol