light bulb icon
Nopeat toimitukset
light bulb icon
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Nopeat toimitukset
Rahtivapaus yli 350 €:n tilauksille
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Verkkokauppa
Ratkaisut ja palvelut
Asiakastarinat
Vastuullisuus
Yritys

RoadShow-minimessut

Boxon Oy:n myynti ja konepuoli on pakannut kamppeensa ja siirtynyt tien päälle RoadShown merkeissä. Olemme järjestäneet pakkausalan mielenkiintoisten uutuuksien, Comarme-materiaalinkäsittelykoneiden ja ympäristöystävällisten AirWave-pakkaustäytekoneiden esittelyn jo seitsemällä paikkakunnalla ja jatkoa seuraa. Tule mukaan!

---

Oheiset kuvat ovat Helsingin Suutarilasta, jossa nautiskeltiin kesäkuun 9. päivänä RoadShown vilinästä upeassa alkukesän säässä.

Esittelyssä oli mm. Comarmen lavankäärintäkoneita ja pakkauslinjasto, ilmatäytteisiä, ympäristöystävällisiä pakkaustäytekoneita, ympäristöystävällisiä teippejä, tarratulostimia, Paptic®-materiaalista valmistettuja kasseja ja postituspusseja, pahvilavoja sekä monia muita uutuustuotteita.

Kiinnostusta herätti myös PacTec-messuilla palkittu VCI-laatikko, joka helpottaa ja nopeuttaa korroosionsuojauspakkaamista merkittävästi, kun pakkausprosessista poistuu metalliosien erillinen kääriminen muoviin tai paperiin ennen laatikkoon pakkaamista.

Soosipoikien Siipiwaunusta leijaili herkullisia tuoksuja näyttelytilaan ja välillä oli käytävä nautiskelemassa herkullisista wingseistä ja poikien hassuista jutuista.

Kiitos kaikille paikalla olleille asiakkaille ja esittelijöille!

---

Tulossa olevat tapahtumat

Pian Tampere/Lempäälä ja Helsinki

 

Menneet RoadShow-paikkakunnat

10.6.2021 Vaasa

13.10.2021 Lempäälä

9.3.2022 Turku

30.3.2022 Kuopio

9.6.2022 Helsinki

12.10.2022 Oulu

27.10.2022 Jyväskylä

8.3.2023 Vaasa

 

Merkitse sinua lähinnä olevan tapahtuman aika kalenteriin ja seuraa uutiskirjeitämme, jotta voit ilmoittautua ensimmäisten joukossa! Lisätietoja omalta myyntiyhteyshenkilöltäsi.

Tervetuloa tutustumaan erilaisiin pakkausprosessia helpottaviin laitteisiin ja  keskustelemaan eri pakkausautomaatioratkaisujen soveltuvuudesta yrityksenne tarpeisiin sekä tutustumaan pakkausalan kärkikastin innovaatioihin!

 

----

Ilmoittaudu tästä!

Kustannustehokkuutta materiaalinkäsittelyyn Comarmen laitteilla

Comarme on yksi maailman johtavista laatikonsuljenta- ja laatikonmuodostajalaitteita valmistavista yrityksistä. Tarjoamaa täydentävät modernit lavankäärintälaitteet. Kaikki Comarmen koneet ovat saatavilla sekä automaattisina että puoliautomaattisina.

Tehokkaan ja tuottavan materiaalinkäsittelyn keskeinen menestystekijä on käytettävien koneiden ja laitteiden toimivuus ja soveltuvuus eri käyttötarkoituksiin. Nämä vaatimukset Comarmen koneet täyttävät erinomaisesti.

Comarmen materiaalinkäsittelylaitteiden valikoima koostuu kolmesta tuoteryhmästä ja näiden lisäosista ja tarvikkeista.

AirWave-pakkaustäytteet ovat 100 % biohajoavia

AirWave®-ilmatyynykalvoja käytetään tyhjän tilan täyttämiseen tai tavaroiden suojaamiseen pakkauksissa. Näin arvokkaat pakatut tavarat eivät liiku pakkauksessaan ja kuljetuksen aikana tapahtuvat vahingoittumiset vähenevät.

Modernin verkkokaupan vaatimusten mukaisia pakkaustäytteitä voidaan valmistaa AirWave®-järjestelmillä paikan päällä tarpeen mukaan.

loading symbol