Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Comarme RoadShow

Boxon Oy:n konepuoli on pakannut kamppeensa ja siirtynyt tien päälle Comarme RoadShown merkeissä. Olemme järjestäneet Comarme-materiaalinkäsittelykoneiden ja ympäristöystävällisten AirWave-pakkaustäytekoneiden esittelyn jo parilla paikkakunnalla ja jatkoa seuraa! Tule mukaan!

---

Oheiset kuvat ovat Helsingin Suutarilasta, jossa nautiskeltiin kesäkuun 9. päivänä RoadShown vilinästä upeassa alkukesän säässä.

Esittelyssä oli mm. Comarmen lavankäärintäkoneita ja pakkauslinjasto, ilmatäytteisiä, ympäristöystävällisiä pakkaustäytekoneita, ympäristöystävällisiä teippejä, tarratulostimia, Paptic®-materiaalista valmistettuja kasseja ja postituspusseja, pahvilavoja sekä monia muita uutuustuotteita.

Kiinnostusta herätti myös PacTec-messuilla palkittu VCI-laatikko, joka helpottaa ja nopeuttaa korroosionsuojauspakkaamista merkittävästi, kun pakkausprosessista poistuu metalliosien erillinen kääriminen muoviin tai paperiin ennen laatikkoon pakkaamista.

Soosipoikien Siipiwaunusta leijaili herkullisia tuoksuja näyttelytilaan ja välillä oli käytävä nautiskelemassa herkullisista wingseistä ja poikien hassuista jutuista.

Kiitos kaikille paikalla olleille asiakkaille ja esittelijöille!

---

RoadShow-paikkakunnat

10.6.2021 Vaasa

13.10.2021 Lempäälä

9.3.2022 Turku

30.3.2022 Kuopio

9.6.2022 Helsinki

tulossa

12.10. Oulu

27.10. Jyväskylä

 

Merkitse sinua lähinnä olevan tapahtuman aika kalenteriin ja seuraa uutiskirjeitämme, jotta voit ilmoittautua ensimmäisten joukossa! Lisätietoja omalta myyntiyhteyshenkilöltäsi.

Tervetuloa tutustumaan erilaisiin pakkausprosessia helpottaviin laitteisiin ja  keskustelemaan eri pakkausautomaatioratkaisujen soveltuvuudesta yrityksenne tarpeisiin sekä tutustumaan pakkausalan kärkikastin innovaatioihin!

 

----

Ilmoittaudu tästä!

Kustannustehokkuutta materiaalinkäsittelyyn Comarmen laitteilla

Comarme on yksi maailman johtavista laatikonsuljenta- ja laatikonmuodostajalaitteita valmistavista yrityksistä. Tarjoamaa täydentävät modernit lavankäärintälaitteet. Kaikki Comarmen koneet ovat saatavilla sekä automaattisina että puoliautomaattisina.

Tehokkaan ja tuottavan materiaalinkäsittelyn keskeinen menestystekijä on käytettävien koneiden ja laitteiden toimivuus ja soveltuvuus eri käyttötarkoituksiin. Nämä vaatimukset Comarmen koneet täyttävät erinomaisesti.

Comarmen materiaalinkäsittelylaitteiden valikoima koostuu kolmesta tuoteryhmästä ja näiden lisäosista ja tarvikkeista.

AirWave-pakkaustäytteet ovat 100 % biohajoavia

AirWave®-ilmatyynykalvoja käytetään tyhjän tilan täyttämiseen tai tavaroiden suojaamiseen pakkauksissa. Näin arvokkaat pakatut tavarat eivät liiku pakkauksessaan ja kuljetuksen aikana tapahtuvat vahingoittumiset vähenevät.

Modernin verkkokaupan vaatimusten mukaisia pakkaustäytteitä voidaan valmistaa AirWave®-järjestelmillä paikan päällä tarpeen mukaan.

loading symbol